Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Acum deja i-a asezat la masa pt pranz, vad ca ingrijitoarea este langa ea si probabil incearca s-o potoleasca, sa nu mai planga ( inca nu le-a adus mancarea )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Chiar vorbeam cu sotul si incercam sa ne imaginam cum rezista educatoarele si ingrijitoarele in luna septembrie, cand toti copiii sunt noi sau se intorc din vacanta si probabil e un cor de plansete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Acum deja i-a asezat la masa pt pranz, vad ca ingrijitoarea este langa ea si probabil incearca s-o potoleasca, sa nu mai planga ( inca nu le-a adus mancarea )

io n-am camera in sala de mese, n-am inteles de ce n-au pus. Pupici frumoasei Me, o sa vezi ca in scurt timp o sa insisti sa plecat de la gradi, aseara Adi iar nu mai voia acasa, m-a cerut bitutu si s-a dus la joaca .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Papanash, cu plecatul de la gradi e alta poveste - in curte, in spatiul dintre usa gadinitei si poarta care da in strada sunt cateva jucarii care-i plac Mariei ( printre care un tobogan si o casuta de plastic ). Ieri de exemplu s-a oprit acolo si nu mai voia sa plecam

Mergi la inceput

Astazi vreau sa cred ca nu mai plange asa tare la masa, vad ca-i da sa manance in sala de mese, nu ca in celelalte zile cand au fost nevoite s-o duca in vestiar, ca sa poata manca si ceilalti copii

Mergi la inceput

Carpatina, pentru ( inca ) nedumerirea ta : bebe2 al Marianei se simte tare bine in "garsoniera" si nu prea vrea sa iasa. De aceea incercam sa-l ademenim, ca mamica lui se descurca tare greu cu burta mare si-i nerabdatoare sa-l vada "afara".
Haide Bebe !

Mergi la inceput

Lia, ai mare dreptate, fiecare copil e unic si trebuie procedat in consecinta, fara reguli prea drastice. Dar eu in momentul in care incepea sa planga tare inca din masina, eram asa bulversata ca nu mai stiam cum sa fac sa-l alin, am vb cu miss si i-am zis intr-o zi ca era gata-gata sa ne intoarcem de la poarta acasa, si ea a zis ca-i cea mai mare greseala, ca va intelege copilul ca de-aia am cedat fiindca a plans mai tare, ceea ce e adevarat. Si a zis ca daca vreau sa-i acord o pauza sa ma hotarasc de-acasa, adica sa nu-l duc pur si simplu, nu sa ma intorc din drum. Si mi-a mai zis sa am incredere in ce-mi spun ele, ca au experienta cu tot felul de comportamente si ele isi dau seama perfect de importanta evenimentului din viata piticilor si fac tot posibilul sa le fie bine, daca-s copiii fericiti si linistiti si lor le este bine, n-au absolut nici un interes sa aiba copii irascibili si suparati acolo.Si mi-au multumit ca am colaborat f bine cu ele, in sensul ca dimineata am plecat repede acasa, nu am stat sa-l impac eu, ca nu m-am dus peste zi pe=acolo sa-l bulversez, etc. e adevarat ca tot vorbeam la telefon, de vreo 3 ori pe zi , dar asa e mai bine decat sa merg personal, mai bine pentru copil, ca daca era dupa mine ma duceam si stateam si eu cu el cateva saptamani

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Carpatina, pentru ( inca ) nedumerirea ta : bebe2 al Marianei se simte tare bine in "garsoniera" si nu prea vrea sa iasa. De aceea incercam sa-l ademenim, ca mamica lui se descurca tare greu cu burta mare si-i nerabdatoare sa-l vada "afara".
Haide Bebe !

haide bebe, ti-am dedicat un capitol, hai s-o vezi pe mami, pe tati si pe sorela !

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Roxana, sper sa primesti vesti bune de la tatal tau .

Roxali, ce cosmar ai trait tu la cresa, iti mai aduci aminte de-atunci ? Ti-era frica sa zici parintilor ? Doamne , ce oameni !Cand ai crescut nu te-ai dus sa le dai la cap nemernicilor ? Stiu ca nu-i educativ ce zic, dar nu credeam ca se poate intampla asa ceva...

Ghighi- filme

Mergi la inceput

vad ca au adormit piticii, ma duc la cec sa platesc taxa de pasaport. Pe curand !

Ghighi- filme

Mergi la inceput