Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ankule, io-s la prima si singura abatere, adica ne-am luat fiind in faza aia in care tu zisesi ca atunci iti parea ca erati tare amorezati, si acum iti dai seama ca erai tampita . Ne-am cunoscut cand aveam 15 ani, ne-am luat cand aveam 25 si am facut primul copil pe la 26 (ca ma batea el la cap sa-l facem). Si de atunci, tot sper sa-i vina omului mintea la cap .

Ooka, Ilincu cred ca nici 18 nu poarta . Da cum imi dau seama? Masor? Am probat zilele trecute la Miniblu o pereche de botosi cum luarati voi, de aia numai din piele subtire si pe talpa, nr 17-18 parca (erau la reduceri de la peste 75 ron la 29 ron) si ii erau mari . Da la alt model de incaltari numarul asta ii venea... Deci, cum aflu cat poarta??? Daca acelasi nr. ii vine la un model si la altul nu?

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Fac sondaj pentru concursul cu ratuste aici. Am 5 finaliste si trebuie sa aleg doar doua dintre ele... Ma ajutati, va rog?

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

La multi ani, Dia si muuuulta fericire!

Atat

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut!

Am vazut poze tare frumoase pe Picasa cu sexy Marioara si absolvirea gradinitei de catre Sonia.

MADA DE IRL, dar in tickerul de la semnatura ta scrie ca Sonia are 4 ani si 3 luni. In Irlanda la 5 ani se incepe scoala? Si gradinita e numai 2 ani sau cum e? Oricum, felicitari pentru absolventa, e tare frumusica in rochita ei albastra!

DANA CLARA sa se faca bine! Si noi avem probleme cu diareea, acum trebuie sa ma duc dupa rezultatul la examenul coproparazitologic si coprobacteriologic si am emotii de ce-o sa iasa.

KATALYNA, nu mai citi atatea, o sa vezi ca o sa fie bine, cand primesti rezultatul? Asa si eu mi-am tot comparat alunita pe care am scos-o cu tot felul de poze de pe internet si mi-am facut ganduri negre, deja imi imaginam cum va creste copilul fara mine, mai ales ca eu sunt tare pesimista de felul meu, si a fost totul bine, nu poti sa iei ca litera de lege tot ce citesti. Tin pumnii sa iasa totul bine, sa ne spui cand primesti rezultatul!

GINI, wow, felicitari pentru castig!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multi ani dia, sa fii sanatoasa, sa poti sa vezi numai partea buna a lucrurilor in tot ce ti se intampla, sa te bucuri de puiul tau, iar sotul sa te iubesca numai pe tine!

moni sa stii ca si mie imi trec fel si fel de nebunii prin cap, ma gandesc la copilasi cum ar fi sa creasca fara mine si cu alta ia o pauzare langa tata-su o sa ziceti ca gandesc prea departe, dar astea sunt gandurile care imi vin in cap. pana peste 2 saptamani cand primesc rezultatul pot sa fac un film cu viata de dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ieri nu mi-a mers netul si cuscra iti urez cu intarziere LA MULTI ANI! pt.David!
Dia LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

mcoca vazutai pozele ai o ratzusca sa-ti traiasca.

ana.a Doamne ce spui tu acolo...pai mama draga inseamna ca tu esti o mamica tareee fericita...asa da cupil...bravo MATEI.

CAPRI,KIMMY

katalyna felicitari motzatei pt mersul de-a busilea..acum sa te tii bine.bravo Ioana sa o fugaresti pe mami sa simta si ea ca are bebe mic.

la multi ani Dia.

eu mi-s suparata.. is o proasta,o nebuna...ieri am iesit cu fetele afara tacsu cu una eu cu una..(teo la mine) si ele cand se vad iesite pe usa pe casa scariii incep sa se agite frate de zici ca-s pepsi...si mi-a venit sandaua mama ei de sanda naspa rau de tot si am picat iar in speranta mea de a-mi proteja fata,am pus ce am apucat inaintea ei (ruscac,paturile care le luasem la mine) si tot s-a lovit la picior si eu tind sa cred ca si la cap,dar vad ca nu are nimic,nu reusesc sa vad unde anume.dar eu mi-s varza..is lovita peste tot...picior,mana....uffff

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

alexa_teo, imi pare rau pt cazatura, sa urmaresti fata sa vezi daca i se schiba comportamentl, asta ca zici ca s-a lovit si la cap.

imbracam si eu fata sa iesim pe-afara si am plecat putin de langa ea si a cazut din pat, ce-a mai plans mititica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai KIMMY m-ai spart nene! Adica tu nu esti empatica pentru stresul lui legat de bani, iar el e empatic foarte pentru stresul tau legat de necomunicare Luati nene niste Magne B6 si va trece si stresul, da' vedeti ca face pofta de mancare
Ma gandesc... impartiti si voi chestiunile financiare.. El sa livreze salaru' si tu sa te ocupi de cheltuit. E? Cum suna? Si nu o sa mai fie stresat, pe cuvant!
Uite la noi eu ma ocup de asta. Barbatu-miu habar n-are ce si cand trebuie platit. Si apoi vine si ma intreaba daca mai avem bani. Nici macar nu ma intreaba ce platesc si cand. Daca vrea sa stie, n-are decat sa se uite pe extras, ca pricepe si singur. Iar la cumparaturi, ori merge el, ori mergem toti, cu lista in mana, deci iarasi, totul se poate foarte frumos controla. Si deh, luni de zile am stat numai pe salariul lui si pe alocatiile fetelor, adica vax albina ca bani, si chiar am facut niste eforturi de ma intreb cum naiba am supravietuit 4 persoane din banii aia
Daca faci lista de cheltuieli, nu ai cum sa scapi de sub control banii.
Zic asta din proprie experienta. Pana sa imi fac lista, eram mereu stresata, niciodata nu stiam cat mai am de platit la facturi de exemplu, si o data la cateva zile tot adunam pe alea platite si pe alea ramase... ce mai, un stres nasol de tot!

DANA - lasa domne ca se mai strica la burtica, ce oi fi vrand, nu ai stricat-o tu, ci s-a intamplat... Indiferent de la ce, o sa treaca

MCOCA - ce zici tu acolo de jonglat cu toate alea enumerate???
Pai al meu, si daca ma duc un ceas la epilat, cand ma intorc gasesc dezastru!!!
Deci, zau, pot sa plec si doua zile de acasa, se descurca, dar LASA IN URMA DEZASTRU!!!

Deci nene, uite ce face domne:
- pune apa pentru lapte, dar lasa sticla cu dopul scos
- aeriseste cand trebuie, dar nu trage perdeaua pana la capat insa trage draperia deasupra, se vede ca naiba si ma enerveaza de mor
- face cafea dar CU SIGURANTA da pe blat si nu sterge
- ii da fetii laptele seara, dar e cu ochii in televizor si nu anticipeaza daca ea se ineaca, asa ca se intampla sa ii curga laptele pana pe burta si el sa se uite la stiri Domne, ii dai lapte, apai uite-te nene la lapte nu la televizor!
- curata incaltarile daca il rog, dar le cam fleoscaie, le cam uda, si nu le curata bine talpile si nici nu le sterge apoi. Le lasa "sa se scurga"
- nu isi duce hmhmhmchilotii la cosul de rufe. Mereu ii lasa langa pat
- rupe paine direct din sertar si pe mine ma scot din sarite firimiturile din sertarul de paine

Acuma o sa ziceti ca sunt tzacanita, si ca in loc sa zic merci, gasesc critici, dar frate, daca faci, fa nene pana la capat, nu sa vin eu in urma ta. Ca parca face uneori de ochii soacrei asa. Ori maruntisurile astea pe mine ma incurca pentru ca:
- am varsat de cateva ori sticla cu apa din cauza ca era fara dop si nu am vazut
- cu blatul murdar recunosc ca am un piticut
- ma stresez daca fata se ineaca in timp ce papa
- incaltarile e musai sa le curat zilnic, nu am unde sa le tin, iar fata le linge! Ca la noi usa de la intrare e fix in drum, nu e cumva separat in vreun hol separat... Incaltarile chiar sunt murdare, na, au striatii pe talpa, in sandalele lui barbatu-miu sunt pietricele si noroi ca umbla cu fata prin iarba, aia e, chiar e musai sa le curat. Mai nou sterg si rotile de la carut ca acum cateva zile fata rodea noroiul de pe ele, ca deh, plouase. Si nu am unde sa tin carutul in alta parte
- daca nu duce el hmhmhm chilotii la cos, sigur o gases pe Erika cu ei in dinti Bai nu stiu cum naiba repereaza fata asta fix chestiile interzise!!
- cu firimiturile am sechele de pe vremea lui Ceasca, pe cand blocurile erau pline de gandaci de bucatarie, si aveam niste vecini care lasau painea pe dulap si le umblau carcalacii pe paine Si la noi in bloc sunt gandaci, o sa va povestesc o data cum am reusit noi sa scapam de ei, dar intr-o zi in care sa nu manance nimeni ca sa nu va apuce [voma] asa ca am stresul asta... Dincolo unde stateam am avut furnici ca se varsase niste zahar in spatele mesei, nu stiu cum nu l-am vazut, si ne-am umplut de furnici, si stateam la etajul 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

STRULU maica 120 de pomi??? Ce faceti soro cu atatea visine???

KIMMY - bai azi esti de coma Cum adica te credeai prea desteapta ca sa inveti? Bai, nici macar eu care sunt cea mai frumoasa din tara si cea mai desteapta nu m-am gandit sa nu invat pentru scoala de soferi! Pe la sesiuni mai mergea figura, dar la soferie nu tata

Ia uite-o si pe OOKA - mama mama si tu vrei sa merg eu cu tine la volan? In ce an ai inceput seria de 13 si in ce an ai terminat-o vreau sa stiu. Si cati km si de condus, si din astia, cati in frumosul nostru oras si cati pe autostrazi Dupa aia ma urc cu tine, da' intai imi zici...

Si Erika poarta 19 inca.

IROLF - bafta la examenele finale!

Ia uite-o si pe Irlandeza. Ce domne ati graduat? BE-TON!!!
Cum adica ma iti vine barbatu' acasa si tu il pui la munca??

CAPRI Pai eram tampita ma, sa vezi de ce...
Ca dupa ce ca era un NUL de NUL in a-si exprima MINIMA afectiune - si deh, incepusem sa fiu ingrijorata ca noi, la varsta la care hormonii se presupune ca sunt maximi, apai noi dormeam cuminti ca bosorogii
Apoi, sa va zic cum ma tinea omu' in brate. Apai nu pot sa ma compar decat cu o scandura, cu un pachet de parchet daca vreti, pe care il sprijinea sa nu cada, ca ziceam scandura nu de slaba ce eram (desi eram!).
Cel mai mare compliment pe care mi l-a facut vreodata a fost ca seman de la spate cu un poster pe care il avea un amic al lui pe perete, poster ce infatisa o gagica in poponetul gol, intoarsa cu spatele, si cu un apus de soare in partea ailalta. Va dati seama ca am picat pe spate de fericire sa ma complimenteze el asa!!! Chiar arata misto gagica. Apusul era kitch insa. Acuma ... chiar ne semanau posterioarele, dar na, eu nu eram pe perete. Am avut o stranie senzatia... Parea ca se uita mai putin interesat la posteriorul meu decat la posterul la!
Ei, dupa ce ca m-a luat pe mine cu vrajeli, ca sa nu vin eu la Bucuresti la facultate, ca sa nu fim colegi ca nu o sa invatam - nu-i asa ca eram tampita??? - ca deh, el era la japoneza, ori eu puteam sa fac franceza si italiana oriunde, dar la franceza in Bucuresti eram colega cu el , eu ii mai gasesc si scuze, ca deh, e constiincios, si m-am consolat zicand ca oricum ai mei nu isi permiteau sa ma tina la facultate in Bucuresti, asa ca aia a fost.
Si dupa ce ne-am consumat la distanta amorul imens, cand a venit licenta, tampita de mine, nu m-am mai dus la examenele mele pentru ca domnul nu isi facuse lucrarea, ca el avea teaba nene in Bucuresti, sa se distreze, nu sa isi faca lucrarea, iar "pe vremea mea" lucrarea se facea citind tone de carti la biblioteca si facand conspecte, ca nu exista internet inca iar copiatoare erau putine, si oricum nu iti dadea voie sa iesi cu cartea din biblioteca Ei si nu m-am dus eu la examene ca sa il ajut la lucrare, si dupa ce am facut-o, i-am mai si scris-o!! Apai nu am fost tampita???
Si uite asa mi-am dat eu licenta mai tarziu, in februarie anul urmator.
Aaa... si de ce era important sa dea el licenta - pe care, oricum, a picat-o la franceza - ca pleca din tara cu bursa, la mama naibii in Japan (unde, by the way, se afla si in ziua de azi ) si daca nu avea licenta pierdea bursa - sau cel putin asa a crezut, ca pana la urma tot a plecat chiar si fara licenta, ca la burse avusese alte examene... Si tot in februarie si-a dat licenta, taraind-o cu 5 si cu 6 cat sa ii iasa media Si oricum apoi s-a carat iar.
Asa deci iata ca am fost chiar tampita! Si in plus, dupa primul an de Japan, si-a prelungit, de mult ce ma iubea Ca sa nu mai zic ca familia lui aia iubitoare l-a invatat de bine, i-au zis "ca doar nu o sa te intorci in tara pentru o fusta"
Deci da, am fost tampita ca mi-am sacrificat atatea, incepand cu bani pe facturile de telefon, pe trenuri (ca stateam jumate din timp in Bucuresti ca deh, ne iubeam) si baremi nu puteam sa zic si eu, frate, era idiot, dar ma F**** suficient si ca lumea ...if you know what I mean.

Apai nene.... si neF**** si cu banii luati, asta nu e treaba!

Deh, dupa asta m-am desteptat si mi-am dat seama ca treaba asta cu iubitu' nu merge asa.... Ca ne iubim ca suntem tineri, avem hormoni in cap, suntem frumosi si destepti...
Nu nene, iubire e aia cand ti se umple inima de bucurie ca iti intra consortul pe usa si dupa 20 de ani de convietuire.
Si iubit e ala cand iubesti pentru ca te intelege si e alaturi de tine, ca te asculta si iti vorbeste, iti cere un sfat si iti da unul, cand iti face o surpriza tampita de ziua ta, cand prefera sa stea cu tine sa vada un film prost decat sa bea bere cu baietii la scara blocului (avem noi unii aici jos...), cand iti mai aduce si el o floare macar de 8 martie, mai ofilita, mai jumulita, dar iti aduce, ca e 8 martie.... ce mai, ma opresc ca pot sa o tin asa pana poimarti!

Gata frate!

Si acuma, inainte de a merge sa vaz pozele alea de le tot laudati cu fata cea albastra si absolventa de gradinareala, sa ii zic si eu lu' DIA...

LA MULTI ANI DIA!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna ziua fetele,

Imi cer scuze pt absenta dar am avut zile incredibil de pline, asa cum se anunta si pe mai departe.

Pe 16 am serbat-o pe T acasa, cu cei mai buni 2 prieteni ai nostri si un tortulet si muuulta veselie. Pe 20 am avut petrecerea mai mare, la Tulcea. A iesit totul asa cum ne doream, adica voie buna si atmosfera relaxata. Nu am vrut fotograf pt ca avem o camera exceptionala (nu ne-am gandit ca nu prea stie lumea s-o foloseasca dar aia e), insa am avut dj, ca deh, trebuia sa dansam sa rupem opincile. Domnisoara T zisa si bestix a ramas fara motz iar nashi-su zici ca descoperise vreo minunatie, asa era de fericit ca a reusit sa i-l taie:). De pe tava a ales in ordine: telefon, un pieptan barbie si elastice de par. Concluzia e ca va fi o pitzipoanca dom'le:) Tortul a fost unul siiiimplu de tot, pentru ca am vrut sa fie facut in ziua aia, sa fie perfect natural si nu m-a preocupat aspectul. Dar nu regret pt ca, alaturi de inghetata de casa, a reprezentat un desert fenomenal. T in ziua aia a fost incapatanata si nu a vrut sa doarma decat o ora si cum petrecerea a inceput la ora 19, ea era ca un robotel de oboseala. Dar, erou cum e ea, a rezistat pana la miezul noptii (da, stiu, suntem nebuni). In rest...a primit muuulte cadouri, bijuterii, bani; a dansat cu lumea; s-a pupat cu nepotelul nasilor; a stat imbracata toata seara asa cum o dusesem, in rochita de la matusica ei Mada, caci si nasei i-a placut si am hotarat sa ramana asa (cu ocazia asta am simtit ca sunt si zuzii nostri acolo) etc.

Ieri am fost si la revizia tehnica de 1 an si la vaccin (priorixul) si dat fiind ca era la tati-pansamentul ei in brate si ca eu faceam entertainment, nici nu s-a prins ce i-a facut doamna dr. Si uraaaaa, e perfect sanatoasa si gata, nu ne mai numim copil cu risc! Are 6 dinti, incisivii laterali jos aproape au spart si se pregatesc asiduu molarii...deci, activitate dintoasa intensa (doar e perioada).

Capri, Iza uitati o imbratisare de la mine! Nu vreau sa va mai bat si eu la cap, cred ca fetele si mai ales Anka, v-au dat sfaturi foarte bune! Cam asa trebuie sa fie! Va doresc sa luati cele mai bune decizii pentru voi si copiii vostri!

Am vazut poze multe si frumoaseee cu: Juliuta cu ochelari si foarte avansata, Aidel rapus pe masa si cu mami sexy pe plaja, intalnire capri-ooka si bebelinele minunate, Alexandra la 1 an cu rochita frumoasaaaa, David rapus la masa, Mirunicimea absolut superba, Luca sexy carliontz; Ioana aproape absolventa si dulce, Teo si Alexa frumusele la balaceala, Maria la suuuper party-ul ei, frumoasa ca si mami, Sofi care e o lady, Miruna roscatica frumusica si mami o finuta totala, Clara la mare cu niste copane asa mancabileee:); Codrin la mare cu baticutsi, scumpel tare; Timi pe santier, dulce si imbujorata de o mananci; Sara in piscina, cu palariuta, dulce; David un cavaler desavarsit si asa de frumos; Irina si mami, un soi de remember, frumoase amandoua. Si inteleg ca au mai aparut poze noi dar nu am avut vreme sa le vad, zilele astea sigur.

Am ramas datoare cu niste raspunsuri dar eu asa sunt, imprastiata nevoie mare. Cascavalul acela nesarat e unul pe care iubi (caci numai el face cumparaturile) il cumpara din mega image. Nu stiu exact cum se numeste, caci eu il scot imediat din punga vidata si il pastrez intr-o cutie ermetica in frigider. E ceva gen "forma sau fogma" dar indata ce mai cumpara unul, va spun exact.

La multi ani sarbatoritilor din zilele in care nu am intrat! Sa aveti o copilarie minunata, plina de rasete si veselie!
Andrei-Diana (felicitari din suflet, parinti curajosi!)Victor Andrei-Roxana; Anna- Siby; Cezar- Rali; David-Lori; David-Rodica

La multi ani in avans pentru sarbatoritii din weekend. Pe cerul vietii voastre sa nu existe nici un nor, pepenasi frumosi! Sa fiti fericiti si norocosi!David- Flo; Maya-Vic; Tony-Biri; Dilara-Miky; Amalia-Irinuca; Timi-Iza.

Dia - la multi ani, draga mea! Sa ai parte numai de bine si frumos, alaturi de minunea cu ochii ca cerul si de toti cei dragi tie! (ziua ta e una speciala pt mine...anul trecut, pe 26 iunie, imi tineam pentru prima data copila in brate si o alaptam, eheheheeee)

La picior si bestix poarta tot 19.

Pentru ca eu sunt muuult defazata, va urez tuturor concedii placute si pepenasi cuminti si incantati de vacanta! Si muuulta sanatate tuturor!

Sora'mea e bine, au parte de zile frumoase in Italia, fetele sunt bine, se adapteaza la ideea de vacanta; in weekend or sa-mi dezmoteze si nepoata mai mica si eu iar imi plang in barba de ciuda, ca nu suntem acolo si noi.

Cam atat, ca nu ma duce neuronu' mai mult. Scuze ca v-am batut la cap cu T dar asta e, faceti parte din povestea ei, ne suportati:) O sa pun si poze zilele urmatoare, acum am o problema cu laptopul.

Petreceri frumoase tuturor si numai zile senine!

p.s. pentru ca mi-ai schimbat viata, iti spun doar atat "Drum bun, Maestre!" We will never forget you, KING!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput