Puiuti de Randunici 2008!! (276)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici...stiti ca aseara v-am scris un mesaj, nici prea lung dar nici prea scurt, suficient cat sa va dreaga dorul de mine, ce s-a dus in locuri necunoscute

ashe ca...pohtiti la cafea si capucino si ceai si bombocino

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Gecko, eu cu tine nu mai vorbesc, ca nu ma bagi in seama

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

draga mea, zilele astea si cu barbatul vorbesc monosilabic, mai greu sa articulez cuvinte cand morcovul din popou a ajuns sa ma zgarie pe corzile vocale (ca sa ii raspund si lui luny de cum imi merge invatatul)...dar pentru tine special...iote aici , pentru cum v-ati plimbat voi ca doi porumbei sub clar de luna, fara griji (adica copchii) dar pe multisori bani...si iti dau si un ca m-ai plimbat si pe mine "virtual" prin locuri ce nu cred ca le voi vizita degraba...si baga bre tare pe bucatarasul ala...ca sta barbatul sa imi moara de foame ca mi-s in pana de idei (si chef)

saru'mana ca m-ati lamurit ce e cu gigeaua aia...banui ca nu se pune daca flocaie fetitele si le arunca de asfalt cand vrea sa le imbratiseze...asta fiind reactia lui la "Patrick, be nice!!! or Patrick, be gentle!!!!"

si in rest...sunt absolut topita dupa purandelul meu...cum vine el cu voce mieroasa zicand "Mamiiiii" si arantandu-mi sau cerandu-mi una alta cu LOOK, THIS sau II ACOLO....cum o sterge el dimineata din pat si face lipa lipa cu picioarele desculte pe gresia inghetata...cum invariabil imi vine in sfanta zi de sambata sau duminica la 6:30 cu ciubotelele in mana ca sa il incalt sa plece la gradinita...cum habar nu are unde ii sunt ochii, nasul, parul etc (putza si-a descoperit-o acum vreo 2 saptamani...cred ca intre timp a si uitat-o)...cum nu il intereseaza sub nici o forma animalele jucarii...pot linistit sa intre in descompunere caci el este prea ocupat cu butoane, roti, electronice si mutatul de mobila...cum refuza sa mai stea in scaunul de masa si se cere pus in scaun normal, sa manance si el ca adultii (mai greu ca nici nu vede farfuria si ia mancarea pe pipaitelea)...cum spune TA (prescurtarea de la thanks...un fel de mersi in loc de multumesc) si inclina capul ca japonezul cand ii ofer ceva...cum canta de unul singur "twinkle, twinkle little star" (numa lalaie melodia nu spune versurile) cand se joaca...etc etc etc...mi-i tare drag...am si eu baiat mare

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!

Stela, Luny nu cred ca mai am cum sa ajung diseara, ca am vorbit cu pediatra si ne-a programat la vaccin la ora 7. Desi cred ca iar il vom amana din cauza de muci. Oricum vreau sa ma duc cu ea, sa o vada.

Daca are manza chef o sa o aduc putin in parc pe la 5, si poate ne intersectam totusi.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Astazi se implinesc 7 zile de cand am facut Priorix-ul si bubu are febra 38.7. Bubitele cand si pe unde apar? Si cum arata?
Sunt suparataaa

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Sanzianei i-au aparut intai pe burtica, apoi s-au extins si pe spate. Erau mici si rosii, usor proieminente.

Mama lui de vaccin, si mie mi-e groaza. Daca il facem azi, urmatoarele 10 zile voi sta cu morcov...

Mergi la inceput

Va inca o data pe toate pentru urari!
Florile de Sanziene s-au deshis (ieri erau inca boboc), si sunt asa de frumoase Nu-mi imaginam ca sunt asa de micute, dar puse multe in vaza arata tare frumos. Imi pare rau ca nu le-am facut poza, sa va arat. Fac diseara.

O zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

si in rest...sunt absolut topita dupa purandelul meu...cum vine el cu voce mieroasa zicand "Mamiiiii" si arantandu-mi sau cerandu-mi una alta cu LOOK, THIS sau II ACOLO....cum o sterge el dimineata din pat si face lipa lipa cu picioarele desculte pe gresia inghetata...cum invariabil imi vine in sfanta zi de sambata sau duminica la 6:30 cu ciubotelele in mana ca sa il incalt sa plece la gradinita...cum habar nu are unde ii sunt ochii, nasul, parul etc (putza si-a descoperit-o acum vreo 2 saptamani...cred ca intre timp a si uitat-o)...cum nu il intereseaza sub nici o forma animalele jucarii...pot linistit sa intre in descompunere caci el este prea ocupat cu butoane, roti, electronice si mutatul de mobila...cum refuza sa mai stea in scaunul de masa si se cere pus in scaun normal, sa manance si el ca adultii (mai greu ca nici nu vede farfuria si ia mancarea pe pipaitelea)...cum spune TA (prescurtarea de la thanks...un fel de mersi in loc de multumesc) si inclina capul ca japonezul cand ii ofer ceva...cum canta de unul singur "twinkle, twinkle little star" (numa lalaie melodia nu spune versurile) cand se joaca...etc etc etc...mi-i tare drag...am si eu baiat mare

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!!

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

hai ca e super!!
e bilingv deja

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaaaa!

Gecko, asa mai, macar cu limba scoasa, da baga omu' in seama Io ti-am scris ca veneam in vizita la tine cu tramvaiu', acolo in Australia , in visul meu...
Ce frumos ai scris de Bursucel

Kya, chiar sa faci o poza la floricele, ca nu stiu cum arata sanzienele...sau nu le asociez cu florile pe care le stiu...Bafta la doctor!
Si noi amanam vaccinul ala de 1 an, ca Stef inca muceste putin si haraie...

Naty Treburi, treburi? cum mai stai la amenajat?

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Multumesc, Kya
Se pare ca nu e reactie la vaccin, pana la urma. De asta noapte a inceput diareea, pe care sper s-o tratez cu regim, ercefuril, hidrasec, smecta. Sper sa nu fie ceva mai grav...

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nu stiu daca v-am zis ca de cateva zile il las in funduletul gol prin casa si cand face caca il pun pe olita. Toata lumea a ras de mine cum stau eu si urmaresc copilul, ca nu face la aceeasi ora.

Aseara, in timp ce manca, a zis "caca". l-am luat repede din scaun si l-am pus pe olita si a facut. Si relu si sor-mea au zis ca e coincidenta.
Dar azi, s-a trezit, i-am dat canuta cu lapte, a baut si a venit la mine si a zis caca, si a facut.
Am baiat mare!!!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo Vladut!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubu uite cum arata floarea de sanziana: http://family.webshots.com/photo/2823427980101922855UghymH

Cami sa nu fie vreo enteroviroza . Cand a avut probleme fii-mea i-am facut coprocultura, coprocitograma, rotavirus si adenovirus. Sanatate multa!

Ursulica ia uite ce baiat mare s-a facut Vladutu! Bravo pui! Auzi, nu vrea sa o invete si pe nevasta-sa?

Mergi la inceput