Nazdravani de august-septembrie 2003 (iunie.2009)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sisi, da... am citit. Cat adevar grait-ai.
Asta e tara in care traim si astia-s oamenii care ne inconjoara.
No extra comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Cris, ce poze frumoase! Tare fericiti ati fost, se vede de departe... Andrei s-a lungit si se face cam misto. Iris e si ea o printesa, ce plete are!!! Desenele sunt faine, da cel mai tare e cel pt Cristi, pe voi v-a iertat ;-)

Si vad ca a iesit super party pe plaja, nici nu stii ce piatra mi s-a luat de pe inima. Chiar ma gandeam cu tristete la Andrei, cum sa fi ramas el aniversarea zilei de nastere?

dana_ene, asa e, ne cresc copii, deja e altceva sa mergem in vacante cu ei, nici mie nu imi vine sa cred. Dar nu o sa dureze prea mult, in curand o sa vrea sa plece fara noi

Danat, nu vrei sa stii ce dor imi e de clima de Austria

http://www.idstudio.ro/blog/category/calatorii/calatori-pe-6-roti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cristina, vazut poze, placut copii bronzati si veseli in toate fotografiile...Ma bucur ca Andrei a avut o petrecere surpriza, minunat!

danat, maine e ultima zi de job ...a trecut asa de repede! Am stiut ca asa va fi...ca pe cand imi intru in ritm va fi gata. Asta e acum, a fost greu dar frumos de tot, daca as fi putut lucra acolo fara sa trebuiasca sa ma mai scolesc ce bine ar fi fost! Mi-a prins tare bine la vorbit, la raspuns la telefon si sper sa pot continua sa muncesc la ei daca voi face si cursurile ce-mi lipsesc...
Silvia e acasa inca cu mama, s-au distrat de minune saptamanile astea, au fost in oras, la strand zi de zi cat a fost vreme buna(desi la noi nu sunt mai mult de 22-25 de grade in zilele superbe), la plimbare cu pisicul... Acum avem un we in fata in sfarsit liber(ca de cand am venit din concediu Ovi a fost de garda) si se anunta canicula de 25 de grade aici asa ca vrem sa profitam si noi. Iar de luni, Silvia incepe scoala!
Diana e inca in Ro, vine in 15 august...mi-e atat de dor de ea!

cam atat pe scurt, daca aveti timp, intrati sa vedeti printesa medievala pe blog .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

vazut printesa, placuuuut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lamurire cu desenele: sunt facute de unul din amicii de pe plaja. puteam sa alegem, portret sau caricatura. cristi a ales caricatura, noi n-am vrut. ar fi fost interesant, dar inca nu eram pregatita sa-mi vad defectele in creion. portretul meu din pacate nu e scanat intreg, ca e facut pe o coala mai mare de a4, si-mi lipseste o parte... dar cum reusesc sa le combin o sa schimb.

in seara asta am avut o "revelatie" cititnd blogurile... ca voi salva subiectele... dar vor fi goale daca ne mutam pe bloguri.

si da, cum ziceam, nu m-a lasat inima sa nu-i fac nimic de ziua lui. chiar daca am cumparat lumanari de biserica, caci in vama veche nu existau lumanari de party, am impletit ghirlande din hartie igienica roz, si am lipit 2 cutii de inghetata ca sa semene a tort mare, a iesit minunat.
sambata, inainte de petrecere, andrei a fost la inaltime. "mami, stii ca maine e ziua mea?" stiu mami. "si nu merit si eu un tort micut de inghetata?" pai n-am zis ca nu-ti fac nimic? "bine, dar macar imi cantati la multi ani maine dimineata?"
si eu stiam de petrecere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

eu nu vad desenele...
super faine pozele. de fapt modelele sunt super faine...

va pup.

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

lamurire cu desenele:

Mergi la inceput

carmen, ce-ai facut pana la urma? ai comandat masuta aceea de masina? cum e?

mei, io o iau razna. ne-am apucat... a nu mai stiu cata oara, sa zugravim baia. deja o sa devenim experti la dat cu glet. aseara am terminat de dat si cu lavabila, si in sfarsit am scos albastrul din tavan (pentru ca am eu o banuiala, le curgea bazinul de la wc, si aveau prostie de-aia albastra pusa in el). deci, cum ziceam, ultimele doua zugraveli n-am reusit sa avem tavan alb, acum a iesit ok. si... cum stateam eu intinsa in cada si priveam opera, iaca se ivesc prin zugraveala picaturi de apa! sa innebunesc nu alta.
nu mai stiu ce sa fac. ticnitii de deasupra mea o tin una si buna ca nu e de la ei, ca ei si-au reparat instalatia, ca se scurge pe tevi si se opreste la mine.
imi vine sa-i linsez, nu mai pot. are cineva idei cum? si nu vreau repde si eficient, ci nitica tortura, ca m-au albit.

Mergi la inceput

Cris, apropos de subiecte goale si bloguri. Ti-am povestit eu despre un forum care, din impulsul pripit si isteric al moderatorilor, a fost inchis peste noapte, omorand cu el amintiri, poze, momente frumoase ale unor prieteni, glume, arhive si topicuri interesante. Un forum poate sa moara oricand. E adevarat ca am putea salva subiectul dar cati o facem?

Eu cel putin nu vreau sa imi mai pun amintirile intr-un loc ce nu imi apartine. Iar pe blog pot impartasi impresii cu mai multi oameni, dintre care multi nu intra aici. Nu mi-ar placea sa stau sa multiplic acelasi "subiect" in mai multe parti. Nu spun ca blogul e safe, dar stiu sigur ca am grija ca tot ce scriu sa fie mai intai in computer si dupa aceea pe blog.

In alta ordine de idei, bafta cu vecinii! Doamne ce bine ca nu mai stau la bloc, cand eram copil aveam exact aceeasi problema, e adevarat ca nu era albastra da tot prin tavan curgea

Mergi la inceput

ola.

raportam inca un www.dropshots.com/hornoiuc#date/2009-08-08/15:49:54" target="_blank">dinte scos, aseara la tara. am reusit sa-l convingem, ca-i dam lui 10 lei sa faca ce vrea cu ei, daca nu mergem la dentist. si l-a scos taica-miu, ca eu "faceam pe scaunul de dentist". las indicatii, zana sa aduca 6 lei, conform nivelului de cumintenie. ei, sun azi dimineata, andrei in delir, ca i-a pus zana 10 lei, adica maxim. cer "zanu" la tf, ca erau doar cu tata... si aflu ca... nu avea marunt! si i-au promis la zana ca se face usa de biserica fi-miu.
s-o vad si pe-asta... dar uite cum se duce naibii bunatate de sistem de apreciere.

in schimb ieri s-au pus pe bocit. ca ei nu mai vor la buni, ca vor acasa la ei, la bucuresti. sa vad cum ii mai conving sa mai ramana o saptamana. ca i-am lasat la tara. vreau sa le fac o cura de "detoxifiere" de tv, pc, si tot ce inseamna lume moderna. adica se joaca pe ulita toata ziua, mananca prune si corcodusi din pom, capsuni direct de pe frunze, ca asta mai avem in curte. se spala seara la lighean si dorm pe racoare in casa de pamant.

nu raspunde nimeni cu intalneala?? sau e an de criza si nu mai facem? hai macar o iesire in parc... un picnic in IOR. paturici la umbra, tortul putem sa-l luam direct de la cofetarie, suc si mingii de joaca. pun la bataie rachete si fluturas, un cerc si-un frisby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Azi Silvia ne-a mai surprins cu ceva: "mama, imi creste o masea!"...da, pe langa cei 4 dinti cazuti(eu nu inteleg ce ziceti voi ca trebuie scosi dintisorii, noi i-am lasat pana au cazut singuri, nici nu m-am gandit sa merg la dentist pentru ei, iar acasa nici gand sa se apropie cineva de ei...) acum iese primul molar, jos in spate. Tare repede mai ies dintisprii astia! Desi am vazut ca ies la 6-7 ani deci sunt in grafic, dar eu tot mica o vad .

Tot azi am avut prima zi de scoala...am stat o ora, mai mult am luat lucrurile in primire. Dar ce ma ingrijoreaza e ca nu vrea sa stea fara mine. Azi a fost OK, toti parintii au stat, maine stam 2 ore poate tot asa voi sta si eu, dar apoi vor sta tot mai mult. Acum e bine, am 2 saptamani de vacanta inca, dar apoi incep si eu practica si scoala, nu mai pot sta dupa cum vrea ea.... Stiu, e problema ca nu cunoaste pe nimeni, eu nu stiu sa ma apropii de copii...poate vor reusi profele. Altfel era daca continua cu copiii de la camin cu care era deja prietena...Si isi aminteste ca si atunci cand a inceput caminul am stat cu ea aproape 3 saptamani...e drept ca tot mai putin, treptat...Ooof, parca acum e mai greu...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput