Nazdravani de august-septembrie 2003 (iunie.2009)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

http://www.tabara-medievala.ro/tabara-pentru-copii-informatii.htm

ia uite ce-am primit pe mail. f. dragut, si pret pe masura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Anka, mama de Sasha Felicitari pentru nota 10!!! Felicitari pentru tine ca ai fost curajoasa! Felicitari tatalui! Felicitari fratiorului care...auzi la el...i-a gasit deja porecla lu' sor'sa!
Va pe toti si asteptam sa iti aduni puterile si sa te pui pe povestit. Banuiesc ca la voi acasa acum totul s-a schimbat!

Multam Sisi! Voi aveti o gramada de activitati pe vara asta . Cred ca Petra este in extaz.

Azi mergem si noi dupa copila. Pentru ea este surpriza...si-s tare curioasa cum va reactiona. Abia astept sa se faca ora 4 jumate sa ma pot asterne la drum!

Liliana, Andra-Maria & cu 25+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sal'tare fetele! Se pare ca toata lumea este in vacanta... sau nazdravanii vostri deja sunt cavaleri si don'shoare si se comporta in consecinta... deci nimic spectaculos.

Noi, in sfarsit avem copil acasa. Doamneeee, ce bine este! Acum am activitate sustinuta. Ce daca ma bag in pat si ma striga de 20'j de ori ca vrea diverse iar eu ma misc in reluare??

In alta ordine de idei, se pare ca dintii nostri nu vor sa cedeze usor. Dupa prima experienta la stomatolog...se pare ca din nou trebuie sa mergem sa-l rezolvam si pe celalalt. Nu ca ar fi cine stie ce chestie...dar cresc aia noi-frumosi-buni si astia vechi-mici-de lapte nu dau niciun semn ca vor sa o paraseasca pe fii-mea
Din nou avem un dintoc crescut paralel cu ala de lapte

Liliana, Andra-Maria & cu 26+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Hai ca in seara asta nu imi e assa de somn, fi-mea a adormit,pe baieti i-am trimis la munte in wee, iar de luni sasha e in tabara, asa ca sa incerc sa va povestesc cum a fost aventura noastra prin spital.
M-am internat marti, pe 7 iulie, sa mai fac niste analize si sa ma obisnuiesc cu atmosfera din spital (zise doctorita!). In ziua aceea a fost o caldura groaznica, si desi eram intr-o rezerva cu plata, aerul conditionat nu baga rece deloc. Asa ca pana seara cand a venit cristi am murit de cald. El, care e bun la toate, l-a facut sa mearga imediat, i-a scos filtrele dinauntru, le-a spalat ca erau imputite si gata racoarea ! A doua zi dimineata m-au chemat la sala pe la ora 9.30, unde m-a preluat anestezista, dr. Dobre. Mi-a povestit ce anestezie imi va face, respectiv rahi - peridurala si apoi sus pe masa. O injectie cu anestezie locala si apoi acul in coloana. Recunosc ca mi-a trecut o clipa prin minte daca patesc sau nu ceva ! Ca daca nu mai aveam stresul cu "daca ma mai trezesc din anestezie" - la cea generala- trebuia sa ma gandesc eu la ceva rau, nu ? M-au rastignit de maini, mi-au pus un cearceaf in fata si s-au apucat de treaba. Dupa cateva minute, in care o simteam pe dr. mana a doua cum se impingea cu cotul pe burta mea, au scos-o pe Pupicel, mi-au dat-o la pupat (pe fund si pe frunte, asa ca de mica am inceput sa o "pup in fund"), m-am manjit toata pe gura ca era plina de substanta aceea alba si de sange. Mai si ce tignal avea !!! Din secunda in care a iesit a tipat intr-una, asa ca dr. i-a zis neonatoloagei ca isi "cere zecele", chiar 2 de zece ar merita la cum tipa!
M-a reparat apoi si pe mine, mi-a zis ca am fost foarte 'dificila' din cauza aderentelor pe care le aveam prin burta, ramasitele celorlalte operatii ale mele, si apoi am ajuns la reanimare. Din fericire, au mai schimbat ceva in spitalul ala de acum 6 ani, cel putin la rezervele ATI aveau si aer conditionat si paturi ca lumea pe care chiar am putut sa ma odihnesc.
Anestezia asta a fost absolut geniala, mi-au lasat cateterul de la peridurala si cand a inceput sa doara, au inceput sa ma injecteze continuu prin acest cateter, tot pe sistemul perfuziei. Pana a doua zi dimineata, deci aproximativ 24 ore nu m-a durut deloc, nu imi venea sa cred sa bine ma simt. Cred ca am fost intr-o stare vecina, asemanatoare cu cea a drogatilor, imi venea sa ma dau jos din pat asa o stare de beatitudine aveam. a doua zi dimineata m-am intors in rezerva si intrucat cateterul inca functiona si, pe cuvantul meu, nu simteam ca sunt operata, m-am dat frumusel jos din pat si ma plimbam pe hol in asteptarea fetei. se cruceau tori pe acolo cand ma vedeau cum tropaiam pe holuri ! E, cand a trecut efectul si mi-a scos si cateterul, ca cica imi ajunge, au inceput si efectele negative ale operatiei, dar eu fiind deja "plimbata", au fost mult mai usoare ca la Sasha.
Pe la pranz au adus-o si pe printesa lu` tata si uite asa a inceput aventura noastra in patru. Tati a fost ascultator si a stat cu noi si peste noapte, desi canapeaua pt insotitor era plina de arcuri si abia puteai sa stai pe ea. Spre seara l-a adus si pe Sasha, care a fost de-a dreptul impresionant, repeta intruna "sora mea, sora mea". Sambata pe la pranz ne-a dat drumul acasa si a inceput distractia cu laptele. Duminica ma umflasem asa de tare incat asta mica nici nu mai putea sa suga. Pamela Anderson ar fi fost invidioasa ... Acum mi-am revenit, ma speriasem ca fac vreo mastita sau furia laptelui, ceva acolo, noroc si cu pompa de san care m-a ajutat mult.
De ieri avem voie sa iesim cate putin si afara, asa ca sunt sefa pe carucior (cand ma lasa sasha sa imping la el, ca se plimba tare mandru prin spatele blocului spunandu-le copiilor :"Stiati ca eu am o sora ?" In orice caz, reactia lui fata de sor`sa este super, cel putin pana acum.
Btw, am facut si noi faza cu cadoul bebelusului pentru fratele mai mare, dar nu a tinut, ne-a trantit-o sasha in fata :" eee, de la iris, e de la voi trotineta, ea de unde sa aiba bani !!!"
Hai ca m-am intins cat o zi de post, poze o sa o rog pe cristina sa le posteze ca eu nu am reusit, asa ca o sa i le trimit ei pe email.
Liliacule - fruntea sus, la al doilea e mult mai usor, parol !
Pupici,

Mergi la inceput

sa traiti, la datorie!

anca, nu ma prind daca albumul e privat sau nu, linkul e aici. mai, ce grasuta e... arata a copil... ca io-s obisnuita cu schilodeniile mele.

mi se pare mie sau sasha a pierdut si dintele de sus?
si la noi se misca al doilea... scapam de el cat de curand.

am revenit de la tara, azinoapte pe la 3 dimineata... iar azi la 7.30 am plecat la nasu la unitate, ca a fost ziua portilor deschise... si ne-am cocotat prin avioane si elicoptere de lupta. pacat ca nu ne-am si dat cu avionul , dar data viitoare poate avem mai mult noroc.

am dar o tura si pe la herculane, daca tot am fost la maie... joi piscina inchisa, daca tot ne-am dus a, stat pe malul cernei... o sa pun imediat poze, sa vedeti ce copii ticniti am (nu ca parintii ar fi departe, daca i-au lasat...), cum s-au bagat in cerna sa faca baie.

in rest, sanatosi. asteptam cu sufletul la gura sa probam cortul cu doua camere la mare. is disperati amandoi, cand plecam... cand plecam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am sosit si noi cu bine din concediu, a fost minunat in Norvegia...un amestec de munte, mare si lacuri care te lasa cu rasuflarea taiata. Am avut noroc si de vreme buna, am facut drumetii in munti, ne-am plimbat cu vaporasul pe fiorduri, am trecut prin cel mai lung tunel din lume care are 24 de km, am vazut primele doua cele mai mari cascade norvegiene, am avut zi si in miez de noapte...ce mai...reusit din toate punctele de vedere, desigur si cu cateva aventuri care au facut picanteria excursiei. Am pus fotografii aici si aici.
Pe drumul de intoarcere am luat din Stockholm un nou membru al familiei, pe Morgan care e un scump si dulce motanel de 3 luni, puteti sa il vedeti aici. Din Ro am adus si broasca testoasa pe care o avem de aproape 7 ani si care a ramas la mama ultimii 2 ani. A suportat cu bine cele 3 zile de drum inapoi din Ro pe o caldura groaznica, trebuia sa o lasam in masina cand opream, ii lasam putin geamurile deshise, in rest era OK de la aerul conditionat. Apoi serile am culcat-o in baia hotelului si apoi in a 2-a noapte in baia din cabina feribotului. Dar a fost bine, acum are si ea o casutza noua, un acvariu mare cu lumina si filtru cum n-a avut niciodata .

Azi e ultima mea zi de vacanta, urmeaza sa merg de maine la munca pentru urmatoarele 3 saptamani, apoi Silvia va incepe scoala si apoi si eu, asa ca la noi vacanta e gata. Bine, exceptie facand we urmatoare pe care ni le dorim cu soare ca sa putem sa mergem si noi la plaja la mare si la o baie daca nu in mare atunci la piscina.

Cam atat din nord, va dorim sa aveti vacante frumoase mai departe!

PS. Iuliana sa-ti traiasca Emma, scuze de intarziere dar n-am fost acasa. si sarbatorita si asteptam sa ne spui cum ati petrecut.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah, am uitat: Anca felicitari pentru Iris, sa va traiasca si sa fie o papacioasa si sanatoasa! Din pacate albumul nu e public, asa ca n-am vazut bebelusha.

cristina, iar il sarbatoriti pe Andrei la mare? Frumos pe valea Cernei, abia astept pozele...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

am pus si www.dropshots.com/hornoiuc#" target="_blank">pozele.

am uitat sa zic ca am fost si la portile de fier... "muzeul" e slabut rau, dar rau de tot! iar ca vizitare... ne-a dus doar la un balcon de sticla din sala turbinelor. normal, nu ai voie sa faci poze. dar... cu toata dezamagirea, macar am prins o turbina scoasa pentru revizie. asa am avut ce vedea, altfel nu vedeam nimic. decat o sala mare...

Mergi la inceput

reluam, daca e cerere. uite nu mi-am da seama, cu valul de scris.. ca iar am uitat de emma... banuiesc ca iar si-a facut ziua la iasi, sper ca a petrecut bine... si in curand ne da iuly vesti.

emma!

miha, cel mai probabil vom fi iar la mare, numai ca andrei e pedepsit. nu-i vom face ziua. inca ma gandesc serios sa nu-i dau nici cadoul, dar nu cred ca pot fi chiar atat de ticaloasa... i-am luat din cars pe "luigi", ca l-am cautat 2 ani... si l-am gasit in ungaria.

mi-au placut pozele cu morgan. felicitari pr "achizitie", si sa nu va dea batai de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Se pare ca nu e public albumul, nu stiu ce sa ii fac !!! Ca nu imi apare niciunde chestia aia cu choose public or private !
Da, cristiona, Sasha a pierdut ambii dinti de sus, acum unul deja a crescut destul de mult, urmeaza si al doilea.
IUliana - La MUlti Ani pentru Emma !

Mergi la inceput