Nazdravani de august-septembrie 2003 (iunie.2009)
Raspunsuri - Pagina 4
l_carmen2003 spune:
Liliana, de ce sa se schimbe?
Intrebare pentru DanaT daca nu cumva mai stie altcineva... Vaccinul ala impotriva intepaturii de capusa... cum se numeste? Ma roade curiozitatea si asta pt ca in septembrie facem o excursie lunga... Berlin si Viena si apoi Graaz cu dinozaurii lor din Styrassic Park... Asa ca avem activitati nu gluma in zone inierbate si ni s-a recomandat sa il facem.
malta spune:
Ciao, mamici fericite! Vad ca au crescut copilasii, sa va traiasca si sa va aduca numai satisfactii in viata! Am o rugaminte: ati putea sa ajutati cu cateva hainute care nu va mai folosesc un baietel care vrea sa mearga si el la toamna la gradinita? Va rog! Puteti lasa PM. Pupici!
liliac1 spune:
Eh, Carmen..nebuneli de femeie insarcinata...si fricoasa pe deasupra Am totusi ceva vreme de cand m-am consolat cu ideea. Ce-o sa fac?? O sa invat si eu fotbal, sa fac pipi din picioare si sa fac decalotari la greu
Noi nu avem vesti ca suntem tot copil-free... Si pentru ca este cald...imi fugaresc si soata de pe langa mine Asa ca...ma "dixtrez" io cu burta mea. Nimic pretentios.
Liliana, Andra-Maria & cu 25+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Sasha.p spune:
multumim pt incurajari si pt urarile primite ! Maine mergem acasa ! Suntem bine amandoua, cea mica a primit deja o porecla de la sasha : pupicel ! La nastere a avut 3700 gr, 52 cm si scor 10. La cat a plans din secunda in care a scos o dr zicea ca merita 2 de 10! Amanunte mai multe de acasa, ca acum butonez telefonul ! Va pupam !
Anca, mami de Sasha si 39+ cu Iris Laura;
surioara lui sasha
Nazdravani de august - septembrie 2003
http://bd.lilypie.com/fNiwp2.png
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Liliana, de ce sa se schimbe? Intrebare pentru DanaT daca nu cumva mai stie altcineva... Vaccinul ala impotriva intepaturii de capusa... cum se numeste? Ma roade curiozitatea si asta pt ca in septembrie facem o excursie lunga... Berlin si Viena si apoi Graaz cu dinozaurii lor din Styrassic Park... Asa ca avem activitati nu gluma in zone inierbate si ni s-a recomandat sa il facem. "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
Carmen vaccinul se numeste Zecken impfung. Insa eu stiu ca perioada de vaccinare e primavara, lunile martie-mai, nu stiu din ce ratiuni, insa nu am auzit sa se faca si in alte perioade....si devine eficient dupa a doua doza (facuta la cca o luna de la prima doza). Unul din producatori e Baxter, altul parca Novartis, poate nu strica o intrebare pe site-urile lor.
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
danat spune:
Am intrat pe fuga fetelor, de-aia i-am raspuns lui Carmen intai ca am vazut ca ma intrebase direct ceva.
Am revenit din Croatia, frumos, nu zic, dar e loc de imbunatatiri
Anca-Sasha sa va traiasca fetitza, sa fie norocoasa si sa te refaci rapid! Sa va bucurati de copiii vostri
Citesc si revin!
Pup!
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
cristinamh spune:
buna buna!
am revenit in formatie completa la cuib... la noi acasa. sambata noapte am ajuns pe la 12 la bucuresti, s-a mers groaznic. eu n-am mai condus... toata centura de la budapesta, plus vreo 10 km din M5, bara la bara. ca-si schimbau ungurii parapetii... in tara... ploaie. la iesire din ramnicu valcea, s-a pus potopu... noroc ca pe A1 nici nu plouase, nici nu ploua, asa ca am ajuns mai repede.
am intrat in casa... casa goala... asa ca facuram repede un dus si ne-am carat dupa copii. dormeau dusi la 2... dar i-am sculat. iris nici nu ma vedea bine, dar... "ai venit? ai adus si cadourile?" bine-nteles ca ne-am culcat la 4, dupa ce au inventariat totul.
sunt necajita, cu ploile asta... nici gand de munte acum, asa ca mai asteptam .
am primit in schimb relatari complete despre excursia cu trenul. andrei mai fusese, asa ca iris a binedispus vagonul. incantata total, ce-i aia, ce-i ailalta... cand pleaca... dar nu mai pleaca? si numai bine pleaca trenul... "buni, repede centura ca o sa cad de pe scaun!" apoi vin controlorii... "buni, ce vor politistii astia de la noi?" buni da banii... "eu nu am bani... ce-mi face daca n-am bani?" (controlorii inca acolo, lesinau de ras) pleaca si vin iar... fi-mea... langa ei..."buni, le dam iar bani?"
ma duc sa-i bag la somn. ca inca exploreaza cadourile...
Sisi spune:
Ia te uita, lipseste omul doua saptamani (putin pt mine, stiu ca sunt capabila si de mai mult ) si o gramada de noutati pe aici!
Pai sa incep cu felicitarile pentru Sasha si noul bebe! Sa fie sanatoasa si frumoasa si sa te bucuri de ea si de tot familionul imbogatit astfel!
Lili, un pupic bleu si pentru tine! Cand verdictul e baiat imi aduc eu aminte ca nu se mai prea poate schimba...
Irinuca, da, imi scapa multe ca-s zapacita si cam absenta asa ca... Imi place mult ce spui de calatoriile cu rulota, ne gandeam si noi la asa ceva. Am mers cu cortul in tura asta si am salivat la toate rulotele, adevarul e ca e buna la casa omului... Voi de unde ati luat-o si cu cat? Ma rog, nu trebuie sa vorbim aici neapart, poate ne auzim pe mail (roxana.farca@idstudio.ro)
Cristina, bine ai revenit! Am ras la faza cu muraturile, prietenii stiu de ce In rest, sa stii ca Dealul Negru e recunoscut ca e mai greu decat Valea Oltului - care e o plimbare placuta oricum, mai putin cand iti ies tiruri in fata...
La Balaton am fost si eu cand eram mai tinerica si imi aduc aminte ca dincolo de gradul mai mare de civilizatie nu m-a impresionat. Acolo unde am stat nici de inotat nu puteam inota ca era cam mica apa. Pacat de Budapesta si Viena, dar sunt sigura ca o sa mai aveti ocazii!
Danat, vreau si eu detalii despre Croatia, ne gandeam sa mergem in Sept... Pana acum am citit numa' de bine dar aproape ca as vrea sa aud si alta opinie.
Petra mai nou vrea sa mergem tot in Austria de ziua ei asa ca poate ne razgandim. Asa de incantata a fost de unde si-a facut mami ziua ca de atunci o tine intr-una ca acolo vrea si de ziua ei (la Bad Blumau, piscinele termale). Azi am stat de vorba serios cu ea si i-am explicat ca nu se poate face si petrecere cu copii si sa mergem si acolo si a zis ca e ok fara sa clipeasca. Mai vedem pana atunci, nici nu stim daca ne mai permitem inca o iesire prea curand...
Sambata ne-am intors si noi dintr-o tura superba, enumar aici pe scurt:
Furstenfeld - camping cu strand + cu balaceala de la Bad Blumau aflat la 8 km distanta
Garmisch - intrunirea BMW
Hallstatt (deh, obsesii de baba deja)
Camping pe langa lacuri, le-am uitat, plimbare prin paduri samd
Purbach - pe langa Neusiedler..
... plus zilele de pe drum ...
Ne-a plouat mult peste tot dar am reusit sa ne simtim bine. Petra s-a comportat binisor, cel putin pana la intalnirea cu bunica. Pe drum ne-am intalnit si cu parintii mei, ceea ce ne-a mai dat si noua cate o noapte ragaz dar si niste cornite proaspete, vorba Cristinei
Incet incet o sa adaug si povesti si detalii, am pus deocamdata pe blog doar un inceput timid din prima zi. Mai multe poze frumoase vor fi in episoadele urmatoare.
http://www.idstudio.ro/blog/category/calatorii/calatori-pe-6-roti/
l_carmen2003 spune:
Dana multumesc mult. Am sa incep cautarile.
Si noi ne pregatim de concediu si luni decolam. Anul asta mare 12 zile si apoi daca va mai fi timp cand ne intoarcem in tara poate ajungem si la un munte ceva... 3-4 zile. nu stiu inca.
Mai sigur ne vom multumi cu Styrassic si gata...
Inca nu i-am spus copilului de excursia la Graaz si abia astept sa ii vad reactia. Cred ca va fi in delir...
Perle d-ale lui Alex.
Sa va povestesc...
Are un laboarator secret, in stilul lui Dexter - ii lipseste Dee-dee dar o suplineste cate cineva...
Aici rezolva toate problemele marcante ale omenirii, de la gripa porcina la contactele cu extraterestii... si mai nou a construit si o poarta in timp. 'Mami, nu te speria de ce ai sa auzi... mi-am adus un animal de companie din cretacic'... 'da?' 'un t-Rex. e cuminte, l-am dresat, ma asculta numai pe mine. Totul va fi bine, numai sa nu ma superi!!'
Are un prieten George de la grupa mica. Mai nou, mi-a spus ca daca il lasa mama lui pe George sa doarma la noi intr-o seara o sa manance tot din farfurie. Ii spun: "nu cred ca parintii lui George l-ar lasa si oricum unde sa doarma ca toata camera ta e plina de jucarii. Fa intai curat acolo si mentine si mai discutam.' Asa ca dupa discutie dispare din bucatarie si se apuca de facut curat. Ma cheama sa vad ce frumos e la el in camera si constat cu uimire, chiar stupoare, ca eliberase patul etc. Si imi vine ideea sa il intreb unde a pus toate jucariile de pe pat si cartile etc tot ce stransese el... ca le aduce dintr-o camera in alta si le depoziteaza pe pat.
"Pai la voi in dormitor, ca doar acum nu dormiti!"
Cam asta e ideea copilului meu despre curatenie si cam astea ii sunt preocuparile de vacanta
cristinamh spune:
fetele... in premiera, www.dropshots.com/hornoiuc#date/2009-07-14/17:49:32" target="_blank">iris, surioara lui sasha. la 2 zile, ca intre timp a mai crescut.