Gravidute&Mamici de IASI (96)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Si daca tot stau de garda in noaptea asta s-o pazesc si sa-i verific temperatura... va pregatesc o pentru dimineata...
Lacramioara si Stefania Iulia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia-stefy spune:
Ralu, inseamna, ca am de la cine sa aflu ce pot face pe litoral... Multumesc. Si pe mine ma intereseaza, ca si noi tot pentru aerosoli mergem. Restul vedem la fata locului....
ralnied1 spune:
Lacramioara, merci.
Am si ceva poze, dar un rasarit si un apus de soare. Si inca 2-3. Am facut f putine anul asta.
Eu marti am fost la inmormantare la matusa mea si acum sunt in stare de aia de dupa... daca intelegi ce vreau sa zic. Astept sa ma adun. Nu stiu cand.
Ai grija cu Stefy. Cred ca stii ca e in floare gripa asta porcina in Iasi
iulia-stefy spune:
Ralu, condoleante. E greu dupa.... Stiu de gripa si acum doua zile am trecut pe langa o femeie in varsta, care a tusit direct pe ea... Nu au auzit de pus mana la gura? De intors capul intr-o parte? Asta e civilizatia noasta, mama ei....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Ma miram eu ca s-au pus fetele pe vorba... Si cand colo...aparu Raluca.
Bine ai revenit draguta!
In alta ordine de idei...sunt foarte suparata... In seara asta un cretin a dat cu bicicleta peste Robert,l-a izbit la pamant.S-a lovit la cap,pe un obraz are o vanataie mare,care acu la culcare se intinsese spre ochi
...o lovitura in barbIa,de unde a curs mult sange
...si o julitura pe partea dreapta,in dreptul ficatului...
Am mers cu el la urgente,ma speriasem ca l-a luat somnul.Dar el mititelul era obosit ca n-a vrut sa doarma la pranz,la care s-a mai adaugat si plansul si sperietura...Nu are nimic grav,trebuie tinut sub observatie cateva zile...i-au facut si antitetanos...
A zapacit-o pe dr de cap cu intrebarile... Intruna avea ceva de zis sau de intrebat,ca s-a mirat si dr cum de n-am capul patrat.
Apoi am mers la Neuro...si apoi la politie...ca daca-l mai prind mai intai ii rup oasele si p-aia il dau pe mana politiei... Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Ralu, inseamna, ca am de la cine sa aflu ce pot face pe litoral... Multumesc. Si pe mine ma intereseaza, ca si noi tot pentru aerosoli mergem. Restul vedem la fata locului.... |
Cand si unde?
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Ma miram eu ca s-au pus fetele pe vorba... ![]() ![]() ![]() |
merci...
![](icon_smile_big.gif)
nu prea am eu chef ca alta data, dar...
ralnied1 spune:
Doamne, Miha, da' oare in Iasul asta s-a mutat jungla?
Sau Iasu s-a mutat in jungla?
Ca eu senzatia asta o am.
Multe belele mai ai cu Robert, mititelul
Si la politie ce ti-au zis?
Da' ala care a dat cu bicicleta... s-a oprit sau a fugit? Era copil sau mai mare? Din cartiere sau nu stii? Presupun ca erai pe-aproape, nu?
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Ralu, condoleante. E greu dupa.... Stiu de gripa si acum doua zile am trecut pe langa o femeie in varsta, care a tusit direct pe ea... Nu au auzit de pus mana la gura? De intors capul intr-o parte? Asta e civilizatia noasta, mama ei.... |
Multumesc. E dureros, ca a fost ceva neasteptat. Adica era bolnava, dar nu credeam ca se va intampla acum. Adica duminica dimineata nu avea aproape nimic si pe la pranz, gata.
inutsa spune:
ralu o mai tin in marsupiu inca putin si dupa aia promit ca o scot "la vedere"
Condoleante pt matusa
Am vazut azi la TV despre spectacolul gen Carnaval Rio. Braziliencele alea dansatoare 99% dezbracate sunt mai mult pe gustul barbatilor. Aratau la TV un barbat care-si potrivea mai bine ochelarii sa nu scape ceva nevazut la ele
Pune pozele asa putine cum sunt
mihharo pai ce o sa faci 10 zile? O sa te faci negresa. Si eu nu suport expectativa asta dinaintea venirii bebelului
. E exact sentimentul de cand eram mica: stiam ca trebuie sa primesc ceva frumos si pana venea acel ceva, nu dormeam bine noptile
Lacra si eu ma mir uneori de rautatile celor mici. Bine, nu toti sunt asa, dar totusi... Daca te uiti la cartoon network, jetix si alte asemenea, exact limbaj din asta gasesti. Cine o fi facand desenele astea animate?!!!!
Insanatosire cat mai rapida Stefaniei
Miha eu mai intai ii rupeam oasele si apoi mergeam la urgente. Eu am patit-o recent tot cu un biciclist care era sa ma ia inainte, se pare ca nu sunt destul de vizibila cu ditamai burtoiul. cavalerul sa treaca.
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici