Gravidute&Mamici de IASI (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

inutsa frumoasa bratara .. si niciodata nu ai sa poti multumi pe toata lumea, ce e mai important e sa fiti amandoua sanatoase si sa ai o nastere usoara. nu conteaza ca ai mancat mult, ca fata e mare si toate altele cat se mai zice.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

inutsa dar nici nu e nevoie de masuratori ca sa se vada ca nu ai pus decat sarcina.Bine ,eu nu stiu cum aratai inainte dar daca ai pus ceva ai pus perfect uniform.eu am inceput sa mananc ca o sparta si nu-s deloc bucuroasa de treaba asta.La prima sarcina am pus 28kg-noroc ca am reusit sa dau jos pana acum tot ce a ramas de la sarcina.Dar am avut si probleme cu circulatia din cauza greutatii si n-as vrea sa le mai repet

cu bratara asta va fi cea mai cea domnisoara

Mihaela 10+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Alina merci. Pai nici nu ma chinui sa multumesc pe toti, nu prea ma afecteaza ce zic ceilalti, atata timp cat ma simt eu bine in pielea mea. Culmea e ca eu nu am mancat mult, nu pot manca mult ca imediat simt ca ma "umflu". Daca bebe a crescut asa, bravo ei ca a putut sa ia ce-i trebuie din putinul care-l mananc.

dastefa inainte eram un pic mai plina in coapse, dar am slabit in primul trimestru. Bravo ca ai dat kg jos. Cum ai reusit? Eu cam prevestesc ca dupa nastere o sa ma mai ingras, caci nu o sa o mai am pe bebe in burta sa asimileze tot ce mananc, si adevarul e ca nu pot tine regim, sa nu mananc dupa nush ce ora si altele, mea culpa, recunosc

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo
Noi mai avem de asteptat pana in a doua jumatate a lunii august, cand plecam la mare ... la Eforie-Nord am facut rezervarile, desi eu as fi preferat Constanta.

noi am fost saptamana trecuta la Eforie.
Dar nu ma supar daca ma mai iei o tura si cu tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Alina pai cam asta e programul meu zilnic, de pensionar, vegetez toata ziua in pat

Mai Inesa, ce-am vorbit eu cu tine inainte sa plec la mare?
Ti-am zis ca-s nerabdatoare sa o vad pe Bianca.
Si cand colo, tot cu ea la purtator esti...
Pai... e frumos asa?

Mergi la inceput

Alina (Alynta)... La multi ani! pentru David si din partea mea, cu scuzele de rigoare pentru intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Raluca - cum sa nu? cu mare bucurie.
Eu deja ma gandesc cu groaza ce-o sa fac 10 zile in statiune, avand in vedere ca anul asta chiar nu merg pentru plaja, ci doar pentru aerosoli. Desi banuiesc ca multe s-or fi schimbat pe acolo, n-am mai fost in Eforie de vreo 8 ani si am auzit ca nu mai e chiar asa liniste cum era odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Inesa - bucura-te acuma ca mai vegetezi, ca dupa n-o sa mai stii cum e sentimentul asta. Desi, pana la urma, e un lucru pozitiv asta - mie chiar nu mi-e dor de momentele de plictiseala dinainte de a avea copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Hop si eu cu vesti nu prea bune... Am adus-o de afara la ora 21... cu febra 39.6... Care dupa 5 ml de Nurofen, acum e 38.2... Sper sa fie cu bine la noapte si maine sa vina tati. Nu are nici un simptom... Nu stiu de la ce e febra. Maine probabil consultam pediatrul...

La cresa, n-a fost prea bine nici azi... Pe la 10 i-a scos afara si prietena mea a trecut pe langa cresa si cand si-a vazut prietena... s-a pus pe plans... Si Cand au ajuns ele, ea statea necajita intr-un colt....
E la grupa mare, cu fetite mai mari...care "m-au necajit" s-a exprimat Stefy... Ca ea nu are fustita roz, ca nu are chilotei roz, ca nu are ciorapei roz, ca nu are tricou cu Hanna Montana... Nu mi-am imaginat ca la varsta asta pot fi atat de rai... Sunt tot copii si nu isi dau seama cat il doare pe cel de langa ei... Deci cum ne crestem copiii?
Si a venit asa necajita.. si dimineata a zis ca ea nu mai vrea acolo... Azi am fost in oras sa mai luam o fustita roz... Sincer.. eu am ajuns sa urasc rozul si ii iau hainute de alte culori....

Ani, multumesc pentru incurajare.

mihharo, ma bucur ca sunteti bine.

inutsa, dar ce bratara frumoasa... Lasa sa vorbeasca. Eu m-am bucurat nespus ca a fost mare. A avut 4 kg si maximul la fetite pe grafic e 3.900 Si ce... Asa a fost si e bine mersi... nici grasuna...
Important e sa fiti sanatosi cu totii. Si bucura-te acum de odihna cat poti, ca n-ai sa te mai intalnesti cu ea.

Ralu, sa-ti fie de bine concediu... Poze ceva?

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Raluca - cum sa nu? cu mare bucurie.
Eu deja ma gandesc cu groaza ce-o sa fac 10 zile in statiune, avand in vedere ca anul asta chiar nu merg pentru plaja, ci doar pentru aerosoli. Desi banuiesc ca multe s-or fi schimbat pe acolo, n-am mai fost in Eforie de vreo 8 ani si am auzit ca nu mai e chiar asa liniste cum era odata.

Mihaela, sincer, in 10 zile mori de plictiseala, mai ales daca te duci singurica. Adica nu cu alta familie sau ceva de genul asta.
Mai tragi o fuga in Constanta.
Te mai duci in Mangalia sa te plimbi. Prin celelalte statiuni... nu stiu ce sa zic...
Te duci cu masina?
Vezi ca in fiecare seara la Mamaia pe faleza este spectacol gen Carnavalul de la Rio, prezentat de o scoala de dans din Sao Paolo.
In a doua jumate a lui august parca, e si Festivalul Callatis.
Nu stiu Mamaia exact cand era, dar daca vrei, aflu si iti zic.

Mergi la inceput