Gravidute&Mamici de IASI (96)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Danielle ms de urari si de cafea! Am servit-o cu sora mea!
Sunt topita dupa baietii mei! Toata ziua il pup pe Matei rotofei! David il "pupa" si el in legea lui: bum, paf, pac! Azi il mangaia! Sa vedeti ce sare in apararea lui! Imi creste inima cand il vad!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Anilansa spune:
dany... sa va fie de bine concediu, am vazut poze... fff frumoasa zona... si se vede ca va-ti simtit bine.
aly... imi pare bine ca sunteti bine... si ca david are grija de matei.... eu una ma intreb cu o sa reactioneze darius cand o sa vrem sa mai facem un copil... ca am vazut cazuri si cazuri
noi suntem bine... ieri am fost la plimbare fara tati... ca era frant, dar ne-a asteptat cu supita si cu laptele pregatit
va doresc o zi frumoasa, ma duc la treburi
Alina cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
Salutare si de la noi!
Noi de dimineata la medicul de familie. Merg sa-mi trag sufletul in pat
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
iulia-stefy spune:
Si eu la ceas de seara....
Noi de azi am schimbat cresa, cu cantec de dimineata... Ii tot spun, am dus-o sa vada unde ... de vreo 3 saptamani, ca va veni vremea sa schimbam cresa. Aseara am fost impreuna sa luam flori pentru doamna... Dimineata ne-am pregatit, tot drumul mi-a zis ca ea merge la cresa asta, mi-a aratat-o de departe si cand sa intrm pe usa a inceput sa tipe ca ea vrea la cresa ei si nu la asta... Pana la urma a luat-o doamna, care a fost o draguta si a dus-o la desene... si mi-a facut semn sa plec. Am mai sunat mai tarziu si mi-a zis ca a mai plans cand si-a mai adus aminte, dar ca i-a dat de lucru si s-a linistit. In schimb, i-au placut patuturile, ca nu-s ca la cresa ei, ci sunt ca cele ale piticilor din Laba ca zapada... si a fost foarte incantata si a dormit bustean, ea care nu prea dormea la cresa ei... Speram de maine sa fie mai bine...
Alina, ma bucur ca sunteti bine. Ca sa nu se mai scarpine de la piscaturi mie mi-a recomandat pediatra Advantan. Se da compensat.... Are ceva cortizon, dar putin. Dupa o aplicare, deja nu se mai scarpina. Stefy se scarpina pana se faceau basici cu lichid, pe care le rupea iar si tot asa....
Inutsa, eu zic ca daca trebuie sigur va sta cumintica pana luni. Ai sa vezi ce fetita ascultatoare e.
Lacramioara si Stefania Iulia
dastefa spune:
lacramioara la ce cresa o duci acum pe Stefy?Eu am dus-o pe daria din noiembrie la cresa cu program saptamanal din Podul de piatra.dar noi am folosit cresa mai mult ca ultima solutie ,atunci cand se putea o tineam acasa.E totusi f departe de noi .Pt la toamana am incercat sa o inscriu la gradinita dar sansele sunt destul de mici sa o primeasca mai ales ca nu implineste 3 ani pana in septembrie.Daca nu reusim mergem in continuare acolo dar pt ca de prin octombrie voi fi eu acasa cred ca o voi duce tot asa doar cand si cand.
Mihaela 10+
Daria-Stafania-16.11.2006
Anilansa spune:
Buna dimineata
o
iulia... si noi am fost la fel... cu plansete si urlete ( cel putin in cazul meu) la capitolul crese, gradinite.... la ei de ce ar fi altfel ... o sa se acomodeze.... si o sa fie bine.
inutsa... cumintica, cumintica in patut...
va doresc o zi frumoasa...
Alina cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihharo spune:
Buna la toata lumea! Vaai, da' ce multa vreme a trecut de cand n-am mai fost pe aici
promit sa recuperez
Noi suntem bine, sanatosi, doar la serviciu a fost cam aglomerat perioada asta, plus sesiunea .. off, m-am saturat de invatat dar asta e, inca doi ani si scap. Asa ca facem si noi prezenta.
mihharo spune:
Mmm, vad ca voi deja ati inceput concediile, ce frumos! Noi mai avem de asteptat pana in a doua jumatate a lunii august, cand plecam la mare
... la Eforie-Nord am facut rezervarile, desi eu as fi preferat Constanta.
inutsa spune:
Salutare!!!
Azi dau eu un suc receeeeeeeeeee, ca eu cel putin nu mai pot de cald la ora asta
Lacra sper si eu sa fie cumintica, cu toate ca, daca-mi seamana mie, cu siguranta nu e cuminte
Alina pai cam asta e programul meu zilnic, de pensionar, vegetez toata ziua in pat
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
inutsa spune:
Si daca tot m-am "laudat" ce lenoasa sunt, imi "dreg" un pic imaginea si va arat ce i-am facut ieri bebelinei, i-o pun la manuta ca sa nu fie deochi
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/Burtica#5353770371885947474
Are si floricica, bineinteles, ca doar e fetita
Si am mai facut niste poze la burtoiul unde se ascunde printesa
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/Burtica#5353769987089947762
Mi-a masurat doctorita fundul uterin si m-a prevenit ca in toata burta nu e grasime ci doar bebele, care e destul de mare, deci sa ma atin la nastere , caci nu o sa fie chiar usor. Si mama-mi zice "Ti-am zis eu sa mananci mai putin sa nu fie prea mare fata". Uof, ba ma certau ca nu ma ingras, ba imi zic ca sa fiu atenta ce mananc sa nu creasca prea mare... Greu sa-i impaci pe toti. Dar eu tot o sa mananc ca inainte
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici