Gravidute&Mamici de IASI (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

dastefa da, intr-adevar mofturi. Inainte mai anuntau, dar de o bucata de timp si-au luat nasul la purtare si mi-au tras tepe in repetate randuri astia cu apa. Asta e realitatea in care traim...
Tu o tii din chef in chef, hai? La ce biblioteca te-ai inscris?

mexxa ne pt voi sa fie bine

ralu aveam activat PM, nush de ce s-a dezactivat. L-am activat din nou acum. Daca nu-ti merge programul de mess, poti intra pe mess si aici: http://webmessenger.yahoo.com/index.php

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Eu in seara asta am avut iar contractii dureroase, plus niste senzatii mai ciudate jos. Si ma gandeam ca gata, acus nasc. Ei ciuciu... peste ceva timp mi-a trecut tot
Maine dimineata merg la control la maternitate, sa vedem ce ne zice doctorita. Daca nu dau semn pana la amiaza, atunci stiti voi...
Noapte buna tuturor

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Emma, sa va fie de bine concediul. Pe unde ati umblat?

pai pe la mare, pe la braila, apoi la izvorul muntelui la noi. A fost super numai ca andrei a racit la munte si acum am fos la urgenta si ia facut dexa pentru tuse si raguseala.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

dany.. mersi de informatie.

noi ieri am fost la plimbare... am intrat in Hala C... si cum sotul meu nu are rabdare deloc... la probatul hainelor... am gasit o rochie care imi sta " zice el bine" si am luat-o ... eu una nu prea sunt multumita de alegerea facuta... dar uand in considerare ca nu am umblat mult prin magazine ... e bine si asa... de acum nu mai avem ce face. Acum trebuie sa imi iau si ceva de incaltat si gata

va doresc o zi frumoasa.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Cand am scris ultimul mesaj nu mai avea febra, dar cand s-a trezit avea iar. Am fost vineri dimineata la pediatra si se pare ca are vezicule in gatut... Asa ca n-am scapat fara antibiotic.

Exact asa am patit si eu. Numai ca la Albert au aparut veziculele abia dupa vreo 5 zile. Tratamentul de 7 zile e minimul pe care ti-l puteau da, fa-l corect pentru ca va luptati cu un dusman destul de puternic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Am vrut sa va scriu aseara, dar nu mergea forumul. Imi dadea eroare.

Idem. Mie nu mi-a mers ieri toata ziua. Pur si simplu nu voia sa se incarce

Mergi la inceput

Andreea, curaj... Tinem pumnii pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput