Gravidute&Mamici de IASI (96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Inesico lasa ca nasti si tu! Eu zic sa te mai bucuri de "libertate"! E frumos si cu bebe , te indragostesti instant!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Moniland de cand am intrat in sesiune v-am citit dar nu am mai scris, dar ma revansez

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Aly e bine cu asa-zisa "libertate" (cu toate, ca acum, la sfarsitul sarcinii, numai libertate nu e, caci e mei greu in toate privintele), dar chiar azi cand aranjam printre lucrusoarele bebelinei ma gandeam ca de ce nu vine ea, ca sa am grija de ea.

Mi-au dat si apa intre timp si am terminat curatenia, mai am de facut niste mancaruri dupa-masa, pe racoare, si gata, sunt 100% pregatita pt bebe, numai sa se hotarasca ea sa vina

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Inutsada ce mofturoasa esti!!auzi colo-preaviz.La mine a fost oprita apa 1 saptamana.Mai bine zis aveam apa de la 1la 5 noaptea.Sa vezi cum imi puneam ceasul sa sune sa spal vasele,sa pun rufe la spalat-o nebunie.Si cand am sunat la RAJAC au raspuns ca au o pompa defecta si o sa avem apa cand o s-o repare-si le-au trebuit incredibil de mult sa rezolve problema

in w/e m-am petrecut la un botez si o cununie religioasa.Botezul nu a fost la restaurant ci unul nonconformist la iarba verde.Noroc ca a fost vreme foarte buna.Aproape toti invitatii erau fosti colegi dintr-un club de turism montan (in care am activat in studentie)actualmente inruditi pentru ca aproape fiecare are un fin ,cumatru,nas dintre fostii colegi.Nu pot sa spun ca ne vedem foarte des sau tinem legatura telefonica cu toti dar ne face tuturor o mare placere cand reusim sa ne reunum mai ales ca sunt unii plecati in alte orase sau chiar in alte tari.Ieri am fost toti cu copii-de la 2-3 luni la 7-8 ani .Am descoperit noi burtici destul de mari deci ne asteapta si alte petreceri.Nunta a fost tot a unui fost Turistor(asa se chema clubul de turism montan despre care v-am spus) dar am aflat de ea abia sambata si nunta a fost dumineca.Asa ca am ajuns doar la biserica

in alta ordine de idei-ma duc sa ma inscriu la biblioteca -ca daca tot ma pasc insomniile sa valorific timpul.In rest in timpul zilei nu am absolut nici o sansa cu Daria.In plus trebuie sa pregatesc o lucrare care va trebui prezentata la vreo 2 saptamani dupa ce nasc deci daca ma auziti ca am terminat o carte sa stiti ca-i lucru mare

Mihaela 11+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Din pacate timpul nu a tinut cu noi....starea lui Sebi nu mai permite o foarte mare amanare.
S'a intrerupt antibioticul deoarece nu raspunde deloc la el.
Maine vom programa operatia....
Diseara sotul se va intalni cu acel profesor ce are cabnetu privat pentru a vedea cat vrea sa vina sa opereze cu medicu nostru la Budimex.
Se va face evidarea completa, adica scoaterea niovalei si a capului cocanului.

Va multumim pentru sustinerea si gandurile voastre frumoase.
sa fie bine...

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Andreea imi pare atat de rau pt Sebi!Ma rog pt voi

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Nici eu nu am apa De dimineata umblu prin oras si abia asteptam sa ajung acasa sa fac un dus... Sambata iar am nunta si imi trebuiau niste sandale si am avut ce cauta pana am gasit ceva...nu sunt f. multumita, dar nu mai aveam putere sa mai umblu prin caldura.

Anilansa pe Cuza Voda am vazut rochii lungi la 250 ron si pana la genunchi pana in 200 ron.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Andreea, mult sanatate lui Sebi. Ne pentru el.
Am citit pe diagonala, ca stefy e foarte mofturoasa... azi n-a dormit la cresa...

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Inesa, voiam sa vb cu tine ceva pe mess. La mine iar nu merge.
Vad ca PM-ul nu-l mai ai activat

Alina (Alynta), de-as fi si eu asa harnica precum tine...

Sunt in viteza, va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Andreea, imi pare tare rau.
Nici nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput