Gravidute&Mamici de IASI (96)
Raspunsuri - Pagina 21
inutsa spune:
dastefa da, intr-adevar mofturi. Inainte mai anuntau, dar de o bucata de timp si-au luat nasul la purtare si mi-au tras tepe in repetate randuri astia cu apa
. Asta e realitatea in care traim...
Tu o tii din chef in chef, hai?
La ce biblioteca te-ai inscris?
mexxa ne
pt voi sa fie bine 
ralu aveam activat PM, nush de ce s-a dezactivat. L-am activat din nou acum. Daca nu-ti merge programul de mess, poti intra pe mess si aici: http://webmessenger.yahoo.com/index.php
---------------
Inesa
[ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
inutsa spune:
Eu in seara asta am avut iar contractii dureroase, plus niste senzatii mai ciudate jos. Si ma gandeam ca gata, acus nasc. Ei ciuciu... peste ceva timp mi-a trecut tot
Maine dimineata merg la control la maternitate, sa vedem ce ne zice doctorita. Daca nu dau semn pana la amiaza, atunci stiti voi...![]()
Noapte buna tuturor
---------------
Inesa
[ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralnied1 Emma, sa va fie de bine concediul. Pe unde ati umblat? |
pai pe la mare, pe la braila, apoi la izvorul muntelui la noi. A fost super numai ca andrei a racit la munte si acum am fos la urgenta si ia facut dexa pentru tuse si raguseala.
Emma si Andrei (21.09.2007)
Anilansa spune:
buna dimineata
dany.. mersi de informatie.
noi ieri am fost la plimbare... am intrat in Hala C... si cum sotul meu nu are rabdare deloc... la probatul hainelor... am gasit o rochie care imi sta " zice el bine" si am luat-o ... eu una nu prea sunt multumita de alegerea facuta... dar uand in considerare ca nu am umblat mult prin magazine ... e bine si asa... de acum nu mai avem ce face. Acum trebuie sa imi iau si ceva de incaltat si gata
va doresc o zi frumoasa.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihharo spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Cand am scris ultimul mesaj nu mai avea febra, dar cand s-a trezit avea iar. Am fost vineri dimineata la pediatra si se pare ca are vezicule in gatut... Asa ca n-am scapat fara antibiotic. |
Exact asa am patit si eu. Numai ca la Albert au aparut veziculele abia dupa vreo 5 zile. Tratamentul de 7 zile e minimul pe care ti-l puteau da, fa-l corect pentru ca va luptati cu un dusman destul de puternic

mihharo spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 Am vrut sa va scriu aseara, dar nu mergea forumul. Imi dadea eroare. |
Idem. Mie nu mi-a mers ieri toata ziua. Pur si simplu nu voia sa se incarce