Gravidute&Mamici de IASI (96)
Raspunsuri - Pagina 10
inutsa spune:
Sotul si matza fac concurs: cine doarme in cea mai trasnita pozitie. Numai eu nu am somn. As mai citi dar mi-e ca, daca continui lectura, nu ma las pana nu termin cartea si asa o sa ma prinda vreo 4 dimineata.
Apropo de cartea care o citesc, am citit ceva de m-a lasat pe spate. La un moment dat, autorul povesteste despre un vestit filosof roman care la varsta de 70 ani, avea o sotie cu care traia de peste 40 ani si care se indragosteste "fulgerator" de o femeie de 35 ani!!!!!!!!!!!!! Si ce declaratii ii facea respectivei in scrisori: "[...] as dori sa-mi ingrop pentru totdeauna capul sub fusta dumneavoastra". Poftim?!!! Gatu'mamii lui!!! Adica traiesti o viata alaturi de un om, ajungi sa imbatranesti langa el, pentru ca acesta la venerabila varsta de 70 ani sa aiba chef de aventuri!!!! Mi-a facut scarba respectivul, nici nu ma mai intereseaza opera lui, din moment ce a comis ceea ce condamnase mai inainte
---------------
Inesa [ 39+] cuBianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralnied1 Doamne, Miha, da' oare in Iasul asta s-a mutat jungla? Sau Iasu s-a mutat in jungla? Ca eu senzatia asta o am. Multe belele mai ai cu Robert, mititelul Si la politie ce ti-au zis? Da' ala care a dat cu bicicleta... s-a oprit sau a fugit? Era copil sau mai mare? Din cartiere sau nu stii? Presupun ca erai pe-aproape, nu? |
Eu tocmai ce eram cu Amira,ca tocmai isi julise genunchii. Si deodata ce l-am vazut pe Robert pe jos...Era un pusti de-asta smecher la fo 17-18 ani,ce m-a luat tot el in balon,ca n-am grija de copchil. Cand i-am zis sa mearga pe strada de are chef de adrenalina si viteza mi-a ras in nas ca el merge pe unde are chef.Si mai mai sa se burzuluiasca la mine. Eram prea preocupata de Robert,sa-i alin durerea si sa-i opresc sangele sa curga,ca altfel ii trageam o geanta-n cap.
Cei de la politie au fost de partea noastra,acu tre sa pun mana pe el.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa Miha eu mai intai ii rupeam oasele si apoi mergeam la urgente. Eu am patit-o recent tot cu un biciclist care era sa ma ia inainte, se pare ca nu sunt destul de vizibila cu ditamai burtoiul. cavalerul sa treaca. |
Amira are o tricicleta d-aia care o imping eu din spate,pe care o ghidonez eu cum vreau.Am zis ca de-acu ma fac ca scap tricicleta in rotile biciclistilor de pe trotuare. Sa mearga naibii pe strada.Si daca nu este lege pentru ei sau pentru noi ca pietoni,mi-o fac eu!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
inutsa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Amira are o tricicleta d-aia care o imping eu din spate,pe care o ghidonez eu cum vreau.Am zis ca de-acu ma fac ca scap tricicleta in rotile biciclistilor de pe trotuare. Sa mearga naibii pe strada.Si daca nu este lege pentru ei sau pentru noi ca pietoni,mi-o fac eu! Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Bine o sa le faci. Flacaii, pardon, clafaii astia de 17 ani sunt pliiiiiiini de aere
---------------
Inesa [ 39+] cuBianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
inutsa spune:
Merg si eu la culcare
Noapte buna!!!
---------------
Inesa [ 39+] cuBianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
ralnied1 spune:
Miha, sper sa reusesti sa-l prinzi pe respectivul. Sa-l intrebe si politia de sanatate un pic.
Si sper sa-i treaca repede lui Robert. Cred ca s-a cam speriat.
Inesa, hai ca de-acum mai am un pic de rabdare, sa vina dr.
Noapte buna tuturor!
ralnied1 spune:
Poate va intereseaza...
31 Iulie 2009 - 02 August 2009 - Serbarile Timisoreana 2009 la Iasi, Piata Palatului Culturii.
Vineri: Zero, Compact
Sambata: Vunk, Holograf
Duminica: Best of Pasarea Colibri
Noapte buna!
iulia-stefy spune:
O si un ceai...
Miha, chiar ca parca traim in jungla... Saraul Robert... La vanataie foloseste unguentul cu arnica... E foarte bun. Eu l-am folosit si a fost tare bun atunci cand am cazut pe scari.
Ralu, multumesc. Eu merg la Mangalia, la inceputul lui august.
Inutsa, e cumplit. Multumesc. Si fii cuminte mai departe...
Am pazit-o asta noapte si nu a mai facut deloc febra. Nu cred totusi sa fi fost de la alergat si de la caldura.....
Lacramioara si Stefania Iulia
inutsa spune:
Neata!!!
Eu va dau un suc rece, ca iar mi-e cald.
Credeam si eu ca dorm mai mult in dimineata asta, dar de unde, ca m-a trezit alarma sotului, nici 7 nu era.
Azi e zi de bucatarit, asa ca fug la treaba, ca e destula.
V-am si va urez o zi cat mai frumoasa!
---------------
Inesa [ 39+] cuBianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
dastefa spune:
Lacramiora bine ca nu a mai aparut febra.Si cu faza de la cresa m-ai lasat masca.Dar cat de mari erau fetele alea,cred ca maxim 3 ani si ceva.Pai la gradi si mai departe la scoala ce mai gasesc?Incredibil
Inutsa nu am facut nimic special ca sa dau jos kg cu pricina.M-a ajutat insa mult Daria in primul an .Dar nu pot sa bag mana in foc ca minunea s-ar mai repeta.Bianca e inca cuminte?Hai ca mai e un pic si ti se intoarce dr
Miha urata de tot faza cu biciclistul.Pai asta e sigur soferul de maine care da peste tine si daca are ocazia o sterge cu cea mai mare viteza
Mihaela 10+ Daria-Stafania-16.11.2006