Gravidute&Mamici de IASI (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Sotul si matza fac concurs: cine doarme in cea mai trasnita pozitie. Numai eu nu am somn. As mai citi dar mi-e ca, daca continui lectura, nu ma las pana nu termin cartea si asa o sa ma prinda vreo 4 dimineata.
Apropo de cartea care o citesc, am citit ceva de m-a lasat pe spate. La un moment dat, autorul povesteste despre un vestit filosof roman care la varsta de 70 ani, avea o sotie cu care traia de peste 40 ani si care se indragosteste "fulgerator" de o femeie de 35 ani!!!!!!!!!!!!! Si ce declaratii ii facea respectivei in scrisori: "[...] as dori sa-mi ingrop pentru totdeauna capul sub fusta dumneavoastra". Poftim?!!! Gatu'mamii lui!!! Adica traiesti o viata alaturi de un om, ajungi sa imbatranesti langa el, pentru ca acesta la venerabila varsta de 70 ani sa aiba chef de aventuri!!!! Mi-a facut scarba respectivul, nici nu ma mai intereseaza opera lui, din moment ce a comis ceea ce condamnase mai inainte

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Doamne, Miha, da' oare in Iasul asta s-a mutat jungla?
Sau Iasu s-a mutat in jungla?
Ca eu senzatia asta o am.
Multe belele mai ai cu Robert, mititelul
Si la politie ce ti-au zis?
Da' ala care a dat cu bicicleta... s-a oprit sau a fugit? Era copil sau mai mare? Din cartiere sau nu stii? Presupun ca erai pe-aproape, nu?

Eu tocmai ce eram cu Amira,ca tocmai isi julise genunchii. Si deodata ce l-am vazut pe Robert pe jos...Era un pusti de-asta smecher la fo 17-18 ani,ce m-a luat tot el in balon,ca n-am grija de copchil. Cand i-am zis sa mearga pe strada de are chef de adrenalina si viteza mi-a ras in nas ca el merge pe unde are chef.Si mai mai sa se burzuluiasca la mine. Eram prea preocupata de Robert,sa-i alin durerea si sa-i opresc sangele sa curga,ca altfel ii trageam o geanta-n cap.
Cei de la politie au fost de partea noastra,acu tre sa pun mana pe el.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Miha eu mai intai ii rupeam oasele si apoi mergeam la urgente. Eu am patit-o recent tot cu un biciclist care era sa ma ia inainte, se pare ca nu sunt destul de vizibila cu ditamai burtoiul.
cavalerul sa treaca.

Amira are o tricicleta d-aia care o imping eu din spate,pe care o ghidonez eu cum vreau.Am zis ca de-acu ma fac ca scap tricicleta in rotile biciclistilor de pe trotuare. Sa mearga naibii pe strada.Si daca nu este lege pentru ei sau pentru noi ca pietoni,mi-o fac eu!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Miha eu mai intai ii rupeam oasele si apoi mergeam la urgente. Eu am patit-o recent tot cu un biciclist care era sa ma ia inainte, se pare ca nu sunt destul de vizibila cu ditamai burtoiul.
cavalerul sa treaca.

Amira are o tricicleta d-aia care o imping eu din spate,pe care o ghidonez eu cum vreau.Am zis ca de-acu ma fac ca scap tricicleta in rotile biciclistilor de pe trotuare. Sa mearga naibii pe strada.Si daca nu este lege pentru ei sau pentru noi ca pietoni,mi-o fac eu!

Miha si comorile

Bine o sa le faci. Flacaii, pardon, clafaii astia de 17 ani sunt pliiiiiiini de aere

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Merg si eu la culcare
Noapte buna!!!

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Miha, sper sa reusesti sa-l prinzi pe respectivul. Sa-l intrebe si politia de sanatate un pic.
Si sper sa-i treaca repede lui Robert. Cred ca s-a cam speriat.

Inesa, hai ca de-acum mai am un pic de rabdare, sa vina dr.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Poate va intereseaza...

31 Iulie 2009 - 02 August 2009 - Serbarile Timisoreana 2009 la Iasi, Piata Palatului Culturii.
Vineri: Zero, Compact
Sambata: Vunk, Holograf
Duminica: Best of Pasarea Colibri

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

O si un ceai...

Miha, chiar ca parca traim in jungla... Saraul Robert... La vanataie foloseste unguentul cu arnica... E foarte bun. Eu l-am folosit si a fost tare bun atunci cand am cazut pe scari.

Ralu, multumesc. Eu merg la Mangalia, la inceputul lui august.

Inutsa, e cumplit. Multumesc. Si fii cuminte mai departe...

Am pazit-o asta noapte si nu a mai facut deloc febra. Nu cred totusi sa fi fost de la alergat si de la caldura.....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Neata!!!
Eu va dau un suc rece, ca iar mi-e cald.
Credeam si eu ca dorm mai mult in dimineata asta, dar de unde, ca m-a trezit alarma sotului, nici 7 nu era.
Azi e zi de bucatarit, asa ca fug la treaba, ca e destula.
V-am si va urez o zi cat mai frumoasa!

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Lacramiora bine ca nu a mai aparut febra.Si cu faza de la cresa m-ai lasat masca.Dar cat de mari erau fetele alea,cred ca maxim 3 ani si ceva.Pai la gradi si mai departe la scoala ce mai gasesc?Incredibil

Inutsa nu am facut nimic special ca sa dau jos kg cu pricina.M-a ajutat insa mult Daria in primul an .Dar nu pot sa bag mana in foc ca minunea s-ar mai repeta.Bianca e inca cuminte?Hai ca mai e un pic si ti se intoarce dr

Miha urata de tot faza cu biciclistul.Pai asta e sigur soferul de maine care da peste tine si daca are ocazia o sterge cu cea mai mare viteza

Mihaela 10+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput