Gravidute si mamici de Constanta (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

..... Se pare ca sunt prima insomniaca, fetele frante sunt inca la culcare, la mic-dejunul copiilor, la plimbare in parc poate.
Azi noapte a fost un moment magic in totalitate. In viata personala, in cea de forum, in cea trecuta si viitoare...
Un grup de 8-9 tinere femei cu o efervescenta dorinta de a renaste pentru ele insele. Parafrazand o veche prietena mai plastica/ pretioasa in exprimare, dupa neagra (cenusia pentru unii, de ce nu) epoca medievala survenita nasterii copilului/iilor au stralucit zorii Renasterii feminine.
Plimbare, comunicare, briza pe nisip la malul cald si umed al marii, magnific rasarit de soare in compania delfinilor.
Sincer, as vrea sa topesc acesta vraja in rutina. Macar o data la 2 saptamani sa ne putem rupe de nepasarile, durerile, obisnuintele si angoasele noastre, sa putem reedita/ imbogati experienta.
Daca as fi fost Doc poate ca as fi vorbit de baza unei terapii de grup. Pentru mine a venit ca un balsam vindecator, pur act de magie. So unique, so lovely.

Special:
Multumesc DanaAlex pentru tot ceea ce mi-ai oferit.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,

Gasca trezirea!
Ma bucur tare mult ptr voi ca v-ati simtit bine, ca v-ati incarcat bateriile, ca v-ati relaxat, distrat, etc...dar data viitoare sa fie undeva pe vineri/ sambata sa participam si noi, oamenii mucnii, DA?

Angi, Pupicu cum a rezistat cu atatea femei dezlantuite in jurul lui ?

Mav ,sanatate lui Anto.

andata ,FELICITARI!iOANA BINE AI VENIT PE LUME!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, bunaaaa!

Hop si eu la apel cu precizarea ca baiat mai salon ca al meu mai rar. Eu m-am trezit la 7.45 (adormita la 6.10) si baiatul meu a mai adormit pana adineaori Aaaa, si azi noapte a dormit tun, nu s-a trezit decat o singura data si a adormit repede la loc, i-au priit aerosolii si noaptea calda de vara.

In rest, nici nu am cuvinte suficiente pt a descri cat de minunat a fost. Subscriu la ce a spus Andre doar ca o data la 2 sapt e mult prea putin

Si inca ceva, a fost prima data ca am vazut rasaritul la mare. Si delfini!!! sunt multe de povestit dar nu mai apuc acum...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Andata felicitari! Sa-ti traiasca micuta printesa si sa va bucurati de ea!

Mai fetelor, se pare ca a fost minunat aseara! Imi pare rau ca n-am putut participa, sper data viitoare sa fiu cu voi! Ati facut si ceva poze, sau tineti doar pentru voi rasaritul?

Dana, multumesc pentru nr. de telefon si recomandari. Inca n-am apelat, dar in viitorul apropiat sigur! Iar cu fatul ca nu te-am recunoscut...cred ca faptul ca erai fara copii m-a indus in eroare. Nu stiam cine e domnisoara care ne face cu mana.

Mav, ce mai face Anto? sper ca sunteti bine!

Va pup pe toate!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata!

eu am primit trezirea la 8, ca a trebuit sa plece sotu' la birou mai devreme cu jumatate de ora (ce bine sunau alea 30 minute in plus... in care sa fi schimbat si hranit cupilu'...) si m-a luat serban de noua, i-am zis ca mami nu e prea apta, si pe motivul asta a primit portie dubla de baby einstein, ce nu pupa el...

oricum, a venit femeia si la 9 jumate am declarat ca daca nu dorm, vars, si am mai bagat 2 ore de somn in sistem. un pic mai devreme ca cupilu', care era si el somnoros, el ce-o fi facut azi-noapte???

oricum, m-am simtit ca si cum am regasit un vechi prieten, si anume noaptea alba pe plaja (astea de obicei erau in 2 mai sau vama veche) si rasaritul, si delfinii... astept nerabdatoare pozele de la crisis, singura inspirata sa ia aparatul.

oricum, surprinzator e cat de fresh eram toate de dimineata, si aratam frumos, si mai eram inca in verva...

eu zic nu o data pe saptamana, ci la vreo doo, nu de alta, dar parca il aud pe barbatu' din dotare cu "iara pleci, puiuuuu". si nici nu mai am 20 de ani, trebuie sa recunosc .
deci, una peste alta, va pup.

Dandusa, sa stii ca toate te-am pomenit ca ce pacat ca nu ai putut veni... poate data viitoare??

va pup, ma duc sa mananc, apoi la munca, ne mai vedem asa, mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare !....de la mare :)

am facut si eu ochi...de acum mai bine de o ora :)...in ciuda faptului ca soarele era sus pe cer :)))am adormit cand am ajuns acasa si m-am asezat pe pat...

adevarata placere intalnirea nocturna...senzatii tari incercate pe la nadir, impletite cu emotii de-a valma si alte cateva amintiri care vor ramane in memorie...

andreb, m-ai facut sa rosesc citind mentiunea "special"din mesajul tau...sa nu cumva cineva sa gandeasca mai mult la cine stie ce anume "am oferit" :)...cat si pentru voi, ma simt datoare sa precizez ca mi-a facut placere ca am avut posibilitatea si disponibilitatea sa "ajut" cu transportul...asa ca multumirile fiecaruia, exprimate la despartirea noastra matinala, referitor la acest aspect mi-au fost indeajuns de suficente...oricum, sunt constienta ca oricare alta ar fi facut acelasi lucru, deci laudele la adresa mea sunt general valabile in situatii similare....data viitoare, care presupun ca va fi curand :)...alta petrecareata va fi "soferul" serii :)))...si pentru ca m-am simtit flatata, recunosc:)...deh, "verba volant, scripta manent"...accepta te rog si multumirile mele...in sensul ca ne-am oferit una alteia o seara de vis...multumiri valabile si celorlalte colege participante la "dezmat" :)...creem...flatante si vorbele tale..."domnisoara" e mai mult decat un compliment pentru mine :))) gandindu-ma, firesc, la tineretea debordata de acest cuvant...desi ma gandeam eu pe ascuns, ca fara "accesorii" nu mai par ceea ce sunt, acum am o confirmare certa ...noroc cu documentele personale, ma aduc din cand in cand cu picioarele pe pamant...

pupici si toate cele bune...fiecaruia, fara exceptie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc pentru cuvintele si gandurile frumoase!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

fericitelor,

ati dormit si unele poate chiar nu v-ati trezit inca...

reversul medaliei:

Am a ajuns dimineata la 5.30, numai bine sa dau biberonul copilului, care, daca nu-l bea pana in ora 6 nu mai adoarme la loc. Acasa, am gasit dormind lemn pe canapea in sufragerie, una bucata sotz care plecase-muncise -venise de la Bucuresti tocmai in seara aceea (pe la ora 23) dupa o alta noapte anterioara nedormita integral . In patutzul lui, Matei, "invelit" cu toate tuburile de unguente, creme, scutece de hartie de invasat, etc... care le folosim in fiecare seara dupa baita si care stau pe o dormeza langa... Scenariul imaginabil: taica-su atat de lemn intepenit in canapea incat nu a auzit copilul care s-a trezit, care a plans de mama focului, care si-a tras "bunaciunile" in pat si care a adormit deznadajduit intr-un final ....(in timp ce toata noaptea mami se betivea cu whisky si sampanie pe malul marii?!)

Am motzait vreo 2 ore pana la trezirea oficiala a lui Matei adica ora 8.30- si am orbecait prin casa dupa el, asa energic si jucaus...
Acum (13.15) ce a adormit de pranz si pot spera si eu la o ora de somn, caci datorita situatiei cu bona care lipeste motivat exact aceste 2 zile (ieri si azi) nu am putut beneficia de un somn tarziu de dimineata...
as continua sa va scriu dar mi se impleticesc ochii, degetele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata si de la mine.... m-am trezit la 10.30, dar abia acu imi beau cafeaua , la somnul de pranz al brianei...

Dimineata la 6.20-6.30 cand am ajuns eu acasa, Cip era imbracat sa plece la seviciu, dar era in mare dilema... sa ma sune pe mine sa vada cand si daca mai vin sau sa-si sune seful sa-i spuna " stiti, nevasta-mea a iesit aseara cu fetele si inca nu s-a intors iar eu nu am cu cine lasa copilul si nu pot veni azi la serviciu...."
A rasuflat usurat cand m-a vazut intrand pe usa si a plecat linistit.
Intre noi fie vorba daca ar fi facut el una ca asta, adica sa plece la 22 si sa se mai intoarca dimineata cred k o luna as fi fost suparata pe el si alta data nici n-ar mai fi primit invoire, dar cum EL nu este EU, lucrurile nu s-au intamplat asa....De-aia il iubesc asa mult si de-aia ne intelegem asa bine!
Pentru mine seara trecuta a fost k o evadare in absolut (sau integrare in absolut, cum ar spune parca cei de la misa), adica totul perfect, frumos, linistit, cu masura,cu voie buna, cu baie-n mare pentru curajoase si nonfriguroase k mine ( cred k am fost singura care n-am bagat nici macar un deget in apa) ,cu inegalabilul rasarit de soare si minunatul dans al delfinilor. a fost prima data cand am vazut delfinii atat de aproape si atat de mult timp. cred k s-au jucat mai bine de o ora prin fatza noastra vrand parca sa ne impresioneze.Criss a si filmat dar fiind undeva la lumina rasaritului nu stiu ce se va vedea.
Desi ma asteptam la un alt gen de petrecere, asa cum o descria dandusa-un mic dezmat- am fost fooooarte fericita si de acest mod de a-mi petrece o noapte....Bineinteles k n-am putut sa nu-mi amintesc din nou de studentie, si de noptile asemanatoare celei trecute. Numai k atunci nu realizam prea mult si nu ma bucuram de ele asa cum am facut-o acum caci erau atat de dese si de firesti incat isi pierdeausera farmecul la un moment dat...

Continuarea si amanuntele le gasiti pe blogul meu la semnatura, caci m-am gandit k poate nu toata lumea de aici e interesanta de amanuntele care ne-au presarat noaptea....

acum fug sa fac mancare pana nu se trezeste briana...

Cornelia, andata: sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele pana la adanci, adanci bartaneti....

Isidora: nu ne spui nimic? ne tii insuspans si cu Politia de pe strada ta si cu reactia lui Iuli... asteptttttttttt.......( si imi rod unghiile)

Mirela: cum esti? cum ai rezitat la serviciu???

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Bine ati revenit,dragelor,sa va fie de bine distractia!Ma bucur pentru voi ca a iesit conform dorintelor voastre!
andata,sa-ti traiasca bebelina Ioana,sa fie frumoasa,sanatoasa si desteapta!
Cornelia,acum realizez ca esti tu,mama de bb3!!!Nu-mi vine sa cred!Bravo,sa va traiasca,sa fie sanatos si norocos si sa va faca mandri de el!Abia astept sa aud impresii de mamix3;pe unde mai scrii?

Mergi la inceput