Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu tot pt max...le-am gatit de editat, acum la taiat cu ele.
darmaine ma duc si le tai la ghilotinala munca.
acum ma duc la film...cine mai merge? e noul film a lui corneliu porumboiu...sper sa fie frumos.
Doamne de cand nu am mai fost la film...ultima data am fost, cred, prin anu 2 de facultate...si pana atunci nu mai fusesem de ceva vreme

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

aida,cand ziceai ca vi la constanta?
eu saptamana viitoare am musafiri de la slobozia,mari paun cu ema...

zau ca habar nu am cand ajung , dar trebuie sa ajung

andata nastere usoara si sa fi-ti sanatosi

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

aida,cand ziceai ca vi la constanta?
eu saptamana viitoare am musafiri de la slobozia,mari paun cu ema...

zau ca habar nu am cand ajung , dar trebuie sa ajung

andata nastere usoara si sa fi-ti sanatosi

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

oricum,sa dai de veste..poate reusim sa ne intalnim!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:
tanta,m-a rugat sa va spun ca are ceva probleme si nu se simte in stare sa posteze...va pupa pe toate!...insa eu am uitat sa va spun...

ai scurgeri de memorie?? ia-te de manauta cu max...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

adica,vrei sa spui ca v-am mai spus?e,clar..problemele de la mansarda sunt mari....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

kari,sarut mana de intrebare...sunt bine...probleme mai mari la mansarda,dar alea cred ca nu mai au leac....cat despre mihaita...nebunii,la greu...mai devreme o calarea pe sasha(n-am apucat sa fotografiez)..de obicei nu il las la baie(se spala cu apa din wc,mananca sapun),decat cu mine...ieri avand treaba in bucatarie,aud usa la baie..si strig"iesi din baie ca te mananc"...el ca niciodata s-a conformat...cand ma duc la baie,facuse un kk in wc..si acum saracu'statea si astepta pe vine(ii mai venea sa faca kk)..si terapie la greu..macar cat vom mai putea(financiar vorbind)...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La mine pe usa scrie S A N A T O R I U!
Ma trezesc io se culca Alex, se trezeste Alex, se culca tac'su, se scoala tac'su, se culca ma'sa, se scoala ma-sa, se culca Alex

Ma duc sa ma pensionez

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

ma duc si eu sa il culc pe mihaitza,poate adorm si eu....am o durere de cap....
diseara vine andreea acasa...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

La mine pe usa scrie S A N A T O R I U!
Ma trezesc io se culca Alex, se trezeste Alex, se culca tac'su, se scoala tac'su, se culca ma'sa, se scoala ma-sa, se culca Alex

Ma duc sa ma pensionez

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

dar mamaia lui alex?sau ea nu mai doarme deloc,va pazeste?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

mahalaua! nu v-am uitat, parol... si cand mai am energie, ma mai gandesc la voi si va trimit toate gandurile bune care-mi trec prin cap! fara numar si nominalizare, va pup si va imbratisez pe toate, sper ca sunteti toate sanatoase si fericite!

p.s. Mi-a soptit mie o pasarica pe care o pup special si-n plus ca Andata e pe cale sa nasca. De-abia astept sa vad poze cu bebe frumos si sanatos!!

si sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

kari,sarut mana de intrebare...sunt bine...probleme mai mari la mansarda,dar alea cred ca nu mai au leac....cat despre mihaita...nebunii,la greu...mai devreme o calarea pe sasha(n-am apucat sa fotografiez)..de obicei nu il las la baie(se spala cu apa din wc,mananca sapun),decat cu mine...ieri avand treaba in bucatarie,aud usa la baie..si strig"iesi din baie ca te mananc"...el ca niciodata s-a conformat...cand ma duc la baie,facuse un kk in wc..si acum saracu'statea si astepta pe vine(ii mai venea sa faca kk)..si terapie la greu..macar cat vom mai putea(financiar vorbind)...

uf, draga de tine...io ma gandeam zilele trecute sa deschid un subiect ....unul despre nevoia de ajutor ptr voi....despre nereusita mea in ceea ce am vrut sa fac...unul cu frustrari si nemultumiri in sensul asta...dar m-am lasat pagubasa cand vad atata intoleranta pe forum si punere la colt pentru orice...
ma apca furia si neputinta ca nu pot face nimik, ca cei de la care speram ceva, nu-mi raspund...ca viata este asa nedreapta cu cei care nu merita...ca cei care pot face intradevar ceva, dorm somnul nesimtirii si al ignorantei...
nici in Germania nu-s toate roze si blonde, dar macar lucrurile vitale si esentiale, sanatatea, educatia, etc, etc sunt puse la punct si te poti baza pe un sistem care tine cu omul de rand...
am vazut zilele trecute pe net stiri la Prima, despre sistemul de sanatate in Ro....m-a luat cu transpiratii reci si desigur furie..

hai ca nu vreau sa va stric ziua, e duminica, fiecare incearca sa se relaxeze...

iertati-mi furia de mai sus.....

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput