Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Doamne fereste...cum adica are genele prea lungi????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

exact cum ai auzit , ca nu vede sa masoare din cauza lor si ca trebuie taiate intelegi ce idioata?
Asa ca merge la Budapesta la controale de 2x/an ca aia pot masura si ca se misca si ca are genele prea lungi ... si finuta mea imediat face 9 ani , dar asta se intampla acum 3 ani ... no coment

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

kariguld logopedul lu Sonia e minciuna fata de ce specimene gasesti aici.
Sa vezi finuta mea cea mica , cu niste probleme neuro vizibile din cauza unor medici cretini care au avut grija de ea la nastere ... si cu probleme de vedere ... si merge mama-sa cu ea la oftalmolog la control si zice marea dr ca nu sta fata la aparat sa ii vada , ce trebuia sa vada si sa masoare , ca sa o faca fortat sa stea si ca trebuia in final sa ii taie genele ca sunt prea lungi ... asa ca fina mea duce fata la Budapesta la controale si ochelari si dioptrii si nu mai este nici o problema , aia pot face treaba ... si sunt altele si mai grave ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Gizas!!! pazeste si apara Doamne!
nu stiu de ce ma mai mir....

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Merci de cafea - ce-oi fi asa de somnoroasa nene?
Noi azi am fost in ultima zi de gradi. Ne-am luat "la revedere" de la toata lumea.
Si sa ma vedeti ca proasta, emotionata si cu lacrimi in ochi pentru ca mi s-a spus "Doamna, noi ii uram Monicai sa aiba mult noroc. Aveti un copil extraordinar, orice va vrea sa faca in viata va putea face, asa ca nu putem sa-i uram nimic altceva decat sa aiba noroc".

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sorana ce frumos.........si Maria azi a mers in prima zi de gradi

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Rest in Peace Michael
Azi noapte am visat ca a murit cineva,era o mare de oameni si nu puteam vedea cine,eu banuiam ca e un prieten de-a lu sami,dar iata ca de fapt erai tu Michael

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Rest in Peace Michael
Azi noapte am visat ca a murit cineva,era o mare de oameni si nu puteam vedea cine,eu banuiam ca e un prieten de-a lu sami,dar iata ca de fapt erai tu Michael

io recunosc ca nu-s prea afectata de moartea lui Michael. mi-au placut si mie melodii de-ale lui...oricum sa se odihneasca in pace ca prea stresanta viata a avut!

Irinuco, ce mai faci tu mama? nimik nou pe frontul de sud?

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Kari chiar incepusem sa ma simt o cutra ,am crezut ca numai mie nu-mi pasa

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pe mine m-a afectat foarte mult moartea lui... aseara am urmarit tot ce s-a intamplat, la bbc, cnn, etc... era Michael, si era acolo. nu conta ca iesea din casa sau nu, ca il vedeam in ziare sau nu, ca mai canta sau nu. era acolo si mie mi-era suficient sa il stiu ca exista... nu stiu ce sa mai zic... e Michael, e nemuritor... si uite ca... offf... sunt atat de bulversata... adica... nu inteleg.. daca si el a murit... asa de tanar... nu zic ca imi placea sau nu muzica lui, pt ca e imposibil sa exista vreo persoana care sa nu fi ascultat cu placere macar 1 sg melodie... a fost genial ! asa imi mai dau seama o data ca moartea nu iarta pe nimeni, si uite ca poti sa fii si Michael Jackson si nu scapi... Dumnezeu sa-l odihneasca !

Ma duc sa imi adun fratele de la bac. le-a dat romanul psihologic si Blaga... de ce 2, habar n-am...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

pe mine m-a afectat foarte mult moartea lui... aseara am urmarit tot ce s-a intamplat, la bbc, cnn, etc... era Michael, si era acolo. nu conta ca iesea din casa sau nu, ca il vedeam in ziare sau nu, ca mai canta sau nu. era acolo si mie mi-era suficient sa il stiu ca exista... nu stiu ce sa mai zic... e Michael, e nemuritor... si uite ca... offf... sunt atat de bulversata... adica... nu inteleg.. daca si el a murit... asa de tanar... nu zic ca imi placea sau nu muzica lui, pt ca e imposibil sa exista vreo persoana care sa nu fi ascultat cu placere macar 1 sg melodie... a fost genial ! asa imi mai dau seama o data ca moartea nu iarta pe nimeni, si uite ca poti sa fii si Michael Jackson si nu scapi... Dumnezeu sa-l odihneasca !

al meu tata are o vorba, o stiu de cand eram copil.
"nimeni nu este nemuritor pe acest pamant, oricat ar fi de inalt in rang, orice fel de viata ar duce, oricat de invincibil s-ar crede. deopotriva, egali, fara intrebari si anunturi, ne vine randul fiecaruia."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

haideti sa cititii interpretare de bebe

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput