*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Tocmai vroiam sa te intreb programul vostru I-am scos cerealele pt ca de la ele a inceput cu constipatia. Mai astept putin si i le bag din nou.
Noi avem cam asa programul:
10-11-fructe (ii puneam in ele cereale, iar de azi branzica)
13.30-15-legume cu carne
22 cereale
Noi avem baita la 21.30 si papa cereale dupa baita. Mai nou vad ca o apuca somnul mai devrewme si i-am facut baita la 21.

Intentionez sa-i mai dau o gustare pe la 18. Insa nu stiu ce.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Cica eu fac curat...bag la greu inghetata . Asta inseamna ca, curat casoletele de inghetata, nu?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Tocmai vroiam sa te intreb programul vostru I-am scos cerealele pt ca de la ele a inceput cu constipatia. Mai astept putin si i le bag din nou.
Noi avem cam asa programul:
10-11-fructe (ii puneam in ele cereale, iar de azi branzica)
13.30-15-legume cu carne
22 cereale
Noi avem baita la 21.30 si papa cereale dupa baita. Mai nou vad ca o apuca somnul mai devrewme si i-am facut baita la 21.

Intentionez sa-i mai dau o gustare pe la 18. Insa nu stiu ce.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

poti sa-i dai iaurt la 18.sau alte fructe.
cate zile nu face kk?
...........................imi pica ochii...da' cand sotu' munceste,copchii dorm de mult,ce altceva sa fac duminica seara...?!,ziceti voi...
noapte usoara la copii si mamici

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Pai trec si 4 zile fara sa faca. Si cd face, iese f tare, cu plansete si supozitor. Nu se intampla mereu asa. Adica iese tare si fara sa urle de durere.
Ma duc si eu la nani. Noapte buna!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina, Anca, e de la cereale constipatia sau de la legume fierte?
Am oservat ca Elisei ii plac cerealele mai apoase. Eu le faceam mai tari ca-s usor de servit dar ea vrea pasta si chiar si asa la 4-5 lingurite ii mai dau apa sa bea. Si bea multicel, ca-n final cred ca ajungem la 100 ml de apa. Da tot este mai putin decat cum scrie pe cutii (la Neste parca-i 160 de ml de apa la 9 lingurite de cereale cu lapte praf).

Sa o laud si eu. A papat 200 de ml de piure de legume si ieri si azi. Dar in doua reprize, cateva lingurite la ora 2 dupa care nu a mai vrut desi era nemancata de la 11. I-am dat putin san, a dormit 2 ore si la trezire a golit castronul de piure.
Azi a mancat a doua tura la intoarcerea din parc, asa ca am sarit peste cerealele de seara. Nu stiu de ce n-a vrut deloc sa pape pana seara, poate de caldura.

Am mult lapte in casa. Oare e prea devreme sa-i dau branzica daca-i diversificata de 4 saptamani?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Otilia, eu zic ca e si de la morcov si cartof si de la cereale. Adica sunt zile in care iese dc mananca mai mult piure care nu contine morcov si cartof, si ii dau si cereale. Dar sunt zile in care dc manaca mai putin piure si mai multe cereale, se constipa. Iar dc ii dau si cereale si morcov, clar nu mai face.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eu tocmai am terminat ceva hartoage...

Nu stiu de la ce e. Morcovul fiert l-am scos demult, din ce-am mai citit si cerealele cu lapte inclus constipa, deci le-am scos, le-am lasat doar pe cele de noapte linistita de la Nestle si le prepar doar cu apa, sau uneori strop de iaurt sau strop de suc de fructe pt gust. Dupa tura de azi-noapte, azi a mai trantit una, mai putin bineinteles si normal. Doamne da si maine, cel tarziu poimaine. Am inceput si noi cu iaurtul la ora 5. Dandusule, nici sa ne fi inteles n-aveam orarul de masa asa la fel.

Eu, sincer, am bagat cerealele in speranta de nopti linistite, dar tot se trezeste, la fel ca inainte. Acu, ma consolez ca au Fe si ce le mai tb lor, ca oricum ma trezesc noaptea la apel, chiar mai nainte a fost primul apel. Ca la armata. Noroc ca ni se permite sa dormim `in garda`.

Cu carnea, mai stau pe ganduri. Am citit si auzit ca nu le-ar fi fte necesara, ca au si din altele sa-si ia proteinele respective, si ca dimpotriva, toxinele ce le contine carnea le da prea mult de lucru organismului lor. Mai caut.

Noapte linistita.... de la Nestle.

Dandusule, din seria `ce fac mamicile duminica seara`, dezmatul ce mi-l permit e serialul `dragoste mare` de pe hbo, e singurul lucru pt care mai deschid tv-ul... chiar ma cert cu soatza, ca eu as renunta la abonamentul tv, el nu si nu. sunt eu dusa?

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Yep Noi speram sa nu dam mai mult de vreo 500
Dar e adorabil, iar Rebeca e in culmea fericirii, il adora efectiv, ar dormi cu el in pat Sunt convinsa ca ii va face foarte bine prezenta catelului, mai ales ca toata vara e acasa si fara ocupatie Il vom lua de tot la noi imediat ce vom veni de la mare, adica aproximativ in 3-4 saptamani

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Laura,
chiar azi am vazut un 'fratior' de-al lui Boris.era mai deschis la culoare si avea 7 luni.il adusese la dresat.cica vreo 700 de euro costa exemplarul,adevarat?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Foarte adevarat!! Eu am o prietena foarte buna care e psiholog/psiho-terapeut si cand i-am spus de rosul unghiilor, primul lucru m-a intrebat cum isi manifesta Rebeca gelozia fata de sora-sa!! Si eu i-am zis, foarte mandra, ca nicicum, adica Rebeca nu e geloasa!!Si mi-a spus ca asa ceva nu exista!! Ceva/cumva, vorba ta, trebuie sa existe.
Deci rosul unghiilor si reluarea trezirilor nocturne sunt forme de manifestare a geloziei....chiar regrese in diferite activitati, la noi a fost cu pipi in pat de cateva ori
Solutii miraculoase nu exista, ci multa rabdare, multa atentie, mult tact....in cazul nostru, mi-a indicat sa vizionez zilnic impreuna cu Rebeca poze si filmulete de cand era bebe, cu explicatiile de rigoare, cum toti ne nastem, suntem bebelusi, crestem etc etc Si s-o motivam cu "sora mai mare" care stie/face/poate mult mai multe decat bebe care musai sa stea la mami in brate cam tot rtimpul ca nu poate face nimik singur (decat kk si pipi)

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

de fapt rosul unghiilor reprezinta o forma de stres.asta stiu,ca am citit io.legatura am facut-o dupa...,cand am vazut cat dateaza.are luni intregi de cand nu i-am mai taiat unghiile de la maini,pt ca nu am ce.si incercad sa caut stresul ei,am descoperit coincidenta.in plus,la noi nu a manifestat nici o alta forma de gelozie.ceva/cumva,trebuia sa existe...,era doar un copil de 2 anisori cand a venit Raducu pe lume...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Dandusa, si noi am patit-o cu rosul unghiilor cand am nascut. Ma rog, la Ana mai era un stres suplimentar, faptul ca nu a putut veni acasa imediat, pentru ca era bolnava si a stat 3 saptamani la mama. Noi am scapat repede de asta cand a facut afte (cui pe cui se scoate) si i-am explicat ca a facut din cauza ca duce tot timpul mainile la gura si nu mereu sunt spalate, au intart microbii in gurita si au facut acele bube foarte dureroase. A prin se minune treaba, care are pe jumatate adevarata si de atunci este f disciplinata in ceea ce priveste igiena mainilor si am scapat si de rosul unghiilor. La ea a fost ceva real insa, o durere mare de care a legat acest obicei si si-a propus singura sa scape de el.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput