Viata in Germania (56)
Raspunsuri - Pagina 6
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tinatache litzica, tu unde stai? pe langa gradi/cresa la "Anzeige/Infotafel" mai poti folosi si ziarele locale, alea gratuite. Vik, arati super in poze, sa-ti traiasca puiutzii ca tare-s scumpi. Yasmine, pe tine unde te vedem in poze? asaaa, si acuma intrebarea mea: unde mergem in vacanta din noiembrie, 1 sapt., la soare, la mare, undeva nu f departe, unde sa fie cald si bine? aveti vreo idee? am intrebat de egipt da' m-au dat pe spate, de banii astia imi iau o masina mica Ma gandeam la Kanare, ca tare ne-a placut , dar cum e vremea in noiembrie?? Cu piscina interioara n-am gasit pe Gran Canaria si daca afara nu ne putem balaci devine cam problematica treaba, ca suntem mici Wasserraten La voi cum e vremea, ieri ma scurgeam pe sub birou pe aci. Azi e mai bine, ma rocoare. Rugati-va sa nu ne ploo maine la Sommerfest, ca sambata trecuta a fost cumplit cu sommerfestu in scoala cristina ----------------------------------------------- www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience? |
Cristina, pe facebook.
Te imbratisez.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
Alina spune:
Fetele,ziua buna!
Stiti cumva unde gasesc barza din aceea de lemn de pus in fata casei cind vine bebe?Mi-am dat seama ca e printre ultimele treburi ce mi-a ramas de rezolvat,fiica-mea isi doreste tare mult sa afle tot satul cind apare bebe .
Alina,mami de printesa si baby
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina Fetele,ziua buna! Stiti cumva unde gasesc barza din aceea de lemn de pus in fata casei cind vine bebe?Mi-am dat seama ca e printre ultimele treburi ce mi-a ramas de rezolvat,fiica-mea isi doreste tare mult sa afle tot satul cind apare bebe . Alina,mami de printesa si baby |
Intreaba la BabyOne. Noi am avut ua facuta de o matusa a mea, profesoara de desen, dintr-un carton foarte gros. cam de 1,5m inaltime.
Alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Intreaba la BabyOne. Noi am avut ua facuta de o matusa a mea, profesoara de desen, dintr-un carton foarte gros. cam de 1,5m inaltime. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu |
Nici nu stiu daca avem BabyOne dar tocmai am comandat una pe ebay,de la o artista plastica care face unicate .Are cam 60 cm si o va monta sotul meu pe garaj .
Seara faina sa aveti!
Yasmine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alina
Nici nu stiu daca avem BabyOne dar tocmai am comandat una pe ebay,de la o artista plastica care face unicate .Are cam 60 cm si o va monta sotul meu pe garaj . Seara faina sa aveti! Alina,mami de printesa si baby |
Apoi nu mai poate spune Marie, ca nu e vizibila :).
zuzunaki spune:
Alina,
sa stii ca eu chiar daca nu apuc sa scriu ma gandesc la tine si iti tin pumnii!Plus pampoanele pregatite!Cand ai termin?Cumnata mea (tot cu baietella purtator)are pe 26 septembrie.
Pup alle leute!
Alina spune:
Corinna,dada,trebuie sa fie cit mai vizibila ,intii sa o primim si apoi vedem cum o ancoram.Eu am cam disparut din peisaj de vreo luna de cind a venit mama mea si toaaata lumea o intreaba zilnic:"A venit bebe?".
Zuzu,ce mai faci?
Terminul ar fi in 2 saptamini dar o sa nasc incepind cu 3 august,cel putin luni ma internez.Probabil ca marti,pe 4 august,asa simt eu ca tot marti va fi(noi 3 suntem marti nascuti )iar martea urmatoare e ziua sotului si as vrea ca cei doi barbati din familia noastra sa aiba zile de nastere diferite .
Yasmine spune:
Alina, iti doresc din suflet, ca toate sa decurga cum iti dorescti, cit mai putine dureri dupa cezariana, si sa fie intr-un ceas bun.
celesta spune:
Alina iti tin pumnii sa decurga totul perfect, asa cum iti doresti tu Nastere usoara si refacere rapida!
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
Alina spune:
Fetele,multumesc din suflet de urari .
Azi sunt fericita ca in sfirsit luam vacanta si numai putin trista ca a trecut atit de rpd clasa 1 .Marie chiar a plins ieri ca isi mai doreste o singura data sa mai aiba Schultüte .
Weekend frumos tuturor!Aici se anunta vreme buna si vrem sa-l traim la maxim,e ultimul nostru weekend in 3 .