Viata in Germania (56)
Raspunsuri - Pagina 5
vikinga spune:
Kari, Yasmine danke, mama e mai bine. A trecut durerea dupa vreo citeva ore bune si cu vreo 2 calmante. Yasmine tot la antibiotice se astepta si mama, dar in fine daca pe aici se face asa, asta e de acum. Am fost luni si i-a modificat si proteza, avea una facuta acum 3 ani in ro, proteza felxibila ii zice si cind au vazut-o mi-au zis ca pe aici se foloseste alta metoda si asa ceva nu au mai vazut. Dar i-a facut acolo o clema metalica ceva si ma rog, o poate folosi bine. I s-a propus un implant dar mama zice ca nu vrea sa se complice. Ea zice ca a auzit ca e operatie complicata, chiar dureroasa, necestita multe teste plus ca avind o paradontoza acum tratata gingia nu i-ar fi totusi destul de puternica pt asa ceva. Eu o banuiesc ca refuza stiind ca e scump, chiar nu stiu cit costa, dar oricum nu ar conta ca e mama:). Dar stiti voi cum sunt parintii nostri. Pe de alta parte geaba facem unul nou nout daca se mai prapadeste un dinte alaturi la anul si tot asa, ca implant dupa implant nu ar face ea, stiu sigur. De cind o fi senioara tot la proteza din aia mare ajunge. Complicata treaba si cu dintii si protezele.Vikinga 14+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Panseluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leliutza Buna, imi cer scuze ca intru peste subiectul vostru , dar am mare nevoie de o informatie, poate ma puteti ajuta< vrem sa mergem in Hamburg sa cautam depozite de electrocasnice si de tot felul de produse chinezesti, si am aflat ca ar exista o zona mare cu asemenea produse undeva langa port, dar in rest nu am mai aflat nimic. v-as ruga, daca este cineva din Hamburg si imi poate da mai multe informatii, pentru ca momentan sunt in ceata si pe net nu am gasit mare lucru. va multumesc frumos si inca odata scuze pentru interventie. lelia http://bd.lilypie.com/LzMAp3.png |
Eu locuiesc in Hamburg si daca imi dai un nume ceva, sau o adresa,un reper, incerc sa te ajut.
liutzica spune:
buna fetelor. Nu am mai scris de ceva vreme aici. A fst mama mea la mine pentru 2 saptamani jumate. Am avut ocazia sa mai lasam pe cea mica in grija ei si sa ne destindem putin fara plans si maraiala in jur.
Ma gandeam -daca tot m-am invatat cu binele- sa-mi gasesc bona pentru a sta cu fetita din cand in cand. Credeti ca pot gasi pe cineva care sa-si doreasca sa stea o data sau de doua ori pe saptamana cateva ore??
Unde imi recomandati sa caut? Cu cat se plateste pe ora?
Merci de raspunsuri.
Alina, ai intrat pe ultima suta de metri, sper ca esti linistita si pregatita pentru o experienta unica in felul ei. iti doresc multa sanatate si sa-ti revii cat mai repede dupa nastere, iar bebe sa fie cuminte si sanatos tun!!!
Alina spune:
Seara buna,fetele!!
Vikinga,stii deja ce ai in burtica?Eu am aflat la 17-18s dar se poate si putin mai devreme.
Liutzica,multumesc .Mai avem f putin si suntem taaaarrrre nerbdatori sa-l cunoastem pe bebe,deocamdata asa il strigam .I-am pregatit cu mare drag trusoul,taticul i-a asezat minutios toate hainutele in dulapul din camera lui,am cumparat caruciorul iar Marie ii face zilnic 2-3 desene .Ma impresioneaza zilnic cite declaratii ii face ,sper sa se inteleaga bine si sa-l iubeasca la fel toata viata.
Eu de baby-sitter nu stiu,banuiesc ca e mai sigur prin cunostine.De prin octombrie vreau si eu Haushalthilfe.Aveti idee unde gasesc o fata/doamna serioasa sa
ne ajute la curatenie si calcat?
Alina,mami de printesa si baby
2anke spune:
Ma intereseaza pentru o prietena un hotel cu camere cu balcon in München. Poate ati auzit sau ati fost careva. Neaparat cu balcon caci e cu fetita si ea fumeaza.
multumesc
DidiAlex spune:
lia, am vazut anuntzuri de babysitter la gradinita. Sunt cunostinte de-a educatoarelor sau surori de copii din gradinitze. unele scriu ca au si niscai cursuri, organizate de VSH un fel de atestat ca stiu sa lucreze cu copii.
dar nu am luat niciodata, noi suntem intotdeauna cu copii la pachet, nici mama nu mi-a venit vreodata.
pretena mea care mai apeleaza la astfel de servici, imi spunea la un moment dat ca e in regula, dar copii ei au 7 si 4+. nu stiu daca le-a lasat la varste 2+.
costa min 5E ora.
liutzica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex lia, am vazut anuntzuri de babysitter la gradinita. Sunt cunostinte de-a educatoarelor sau surori de copii din gradinitze. unele scriu ca au si niscai cursuri, organizate de VSH un fel de atestat ca stiu sa lucreze cu copii. dar nu am luat niciodata, noi suntem intotdeauna cu copii la pachet, nici mama nu mi-a venit vreodata. pretena mea care mai apeleaza la astfel de servici, imi spunea la un moment dat ca e in regula, dar copii ei au 7 si 4+. nu stiu daca le-a lasat la varste 2+. costa min 5E ora. |
Multumesc de raspuns. Am sa trag cu ochiul si pe la gradinite atunci.
DidiAlex spune:
Lia,mi-am amintit ca am mai vazut si la biblioteka, is mai bune anuntzurile de la bibliotecile de cartier/ gradinitzele pt ca elimini distanta
Cred ca fetita ta este de-o seama cu juniorul meu, nu ai gasit loc la cresa?
Picky_toto spune:
Fetele care locuiti in Germania am si eu o rugamite la voi si va multumesc din suflet daca ma veti ajuta
Aveti idee ce "tratament" se da acolo ptr colici? Am inteles de la o cunostinta ca se gasesc niste supozitoare(numele chiar nu il mai tin minte, din pacate) care cica ar ajuta bebelul sa nu mai aiba asa mari dureri..Sper ca aveti idee despre ce vb...iar daca da as vrea sa stiu cum se numesc respectivele supozitoare si daca le-a folosit careva dintre voi...nu de alta dar sa incerc sa le caut si in farmaciile de pe aici (Belgia).
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si imi cer scuze ca v-am deranjat.
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
tinatache spune:
litzica, tu unde stai? pe langa gradi/cresa la "Anzeige/Infotafel" mai poti folosi si ziarele locale, alea gratuite.
Vik, arati super in poze, sa-ti traiasca puiutzii ca tare-s scumpi.
Yasmine, pe tine unde te vedem in poze?
asaaa, si acuma intrebarea mea: unde mergem in vacanta din noiembrie, 1 sapt., la soare, la mare, undeva nu f departe, unde sa fie cald si bine? aveti vreo idee? am intrebat de egipt da' m-au dat pe spate, de banii astia imi iau o masina mica
Ma gandeam la Kanare, ca tare ne-a placut , dar cum e vremea in noiembrie?? Cu piscina interioara n-am gasit pe Gran Canaria si daca afara nu ne putem balaci devine cam problematica treaba, ca suntem mici Wasserraten
La voi cum e vremea, ieri ma scurgeam pe sub birou pe aci. Azi e mai bine, ma rocoare. Rugati-va sa nu ne ploo maine la Sommerfest, ca sambata trecuta a fost cumplit cu sommerfestu in scoala
-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?