Redoutistele fidele LR France(169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

am si eu o intrebare pentru fetele care au comandat de pe Kiabi( Nushu) cum sunt marimile? corespund? Sunt ca cele de pe LR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mi se intampla o chestie foarte ciudata. Ieri am umplut cosul LR, fiind logata de pe calc de la birou. Cand am ajuns acasa: panier vide. Dupa injuraturile de rigoare, l-am umplut din nou, bineinteles fiind logata de pe calc de acasa. Azi, cand ajung la birou, am in cos produsele pe care le-am pus ieri, nu pe cele puse aseara. Chestia ciudata este ca, inainte, indiferent de pe calc intram, aveam aceleasi produse in cos.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Cristina pentru raspuns. Te anunt cand dau comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Mi se intampla o chestie foarte ciudata. Ieri am umplut cosul LR, fiind logata de pe calc de la birou. Cand am ajuns acasa: panier vide. Dupa injuraturile de rigoare, l-am umplut din nou, bineinteles fiind logata de pe calc de acasa. Azi, cand ajung la birou, am in cos produsele pe care le-am pus ieri, nu pe cele puse aseara. Chestia ciudata este ca, inainte, indiferent de pe calc intram, aveam aceleasi produse in cos.

"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Solutia: chiar daca apari ca fiind logata in mom.cand intri pe site, delogheaza-te si logheaza-te din nou. E din propria-mi experienta Explicatia ar fi ca Windows-ul (si nu lr-ul) e cel care "tine minte" ca ai fost acolo si te logheaza automat, dar nu "stie" ca ti-ai umplut cosul pe alt pc.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Cred ca de data aceasta are ceva site-ul lor. Si mie mi se intampla la fel. Ma loghez, apare panier vide, ma deloghez ma loghez iar apar vreo 2 produse, repet situatia apare cosul corect. Daca ma deloghez si loghez, iar panier vide eu zic sa incerci de mai multe ori, exista sanse mari sa nimeresti din 3-4 incercari si cosul corect

mie mi se intampla pe acelasi calculator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Da, si mie mi se intampla figura asta cu panier vide cand intru de pe alt calculator.Aseara am crezut ca e ceva de la calc. meu de acasa, pt. ca nu vedea cosul pe care reusisem sa-l umplu ieri dimineata la birou

Sa speram ca e ceva temporar cu site-ul lor pt. ca n-as vrea sa o tot iau de la capat cu umplutul cosului. Seara sunt franta dupa ce smotruiesc prin casa, n-am chef s-o iau de la inceput cu puricatul sitului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68
Solutia: chiar daca apari ca fiind logata in mom.cand intri pe site, delogheaza-te si logheaza-te din nou. E din propria-mi experienta Explicatia ar fi ca Windows-ul (si nu lr-ul) e cel care "tine minte" ca ai fost acolo si te logheaza automat, dar nu "stie" ca ti-ai umplut cosul pe alt pc.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Ehheeee, stai linistita ca stiam si acest truc si m-am logat si delogat pe calc de la birou azi de vreo 3 ori, pana mi-a golit cosul . Oricum, inainte sa mi-l goleasca, tot produsele de ieri imi apareau.
Later edit: hai ca am mai incercat o data si mi-au aparut cele de aseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

oare la Kiabi urmeaza reduceri mai mari ?au si ei ceva gen deuxieme demarque?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, dati si voi o parere: anul trecut i-am cumparat Theei pt vara asta tricouri si maieuri pt 2 ani (ea are 1 an si 5 luni) si ii sunt scurte; pt vara urmatoare sa-i iau pt 4 ani? oare nu i-or fi prea mari?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

si pe mine ma intereseaza daca vor avea reduceri mai mari cei de la Kiabi, ca de azi dimineata bantui pe site-ul lor si am facut ditamai cosul....si nu stiu ce sa fac: daca sa dau comanda sau sa mai astept....

Mergi la inceput