Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am uitat sa o felicit pe Maria pentru stele

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Si apropo de cezariana,e bine sa aveti la voi ( eu n-am stiut,dar mi-am trimis sotul sa cumpere) paie pt baut...mie imi era f greu sa ma tot ridic dupa pahar,mai ales in primele 2 zile...asa cum zicea si Ellenuta,de la un simplu tusit simteam ca mi se rupe operatia.Zilele cat am stat in spital (5 la numar) n-am mancat nimic,decat am baut fff multe ceaiuri si 2-3 iaurturi de baut

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 30+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma baga si pe mine cineva in seama? Eu scriu, dar nimeni nu pare ca ma vede....
Cum vi se pare patutul de la Bertoni din oferta Carrefour?

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ziua buna tuturor,

am reusit in sfarsit sa recuperez ce am pierdut ieri..
ramsan multumesc pentru precizari....am citit contractul colectiv de munca la nivel national, ramane sa intreb la juridic care e situatia....
am asa un feeling ca nu va fi deloc usor cum nu a fost nici cu concediul medica si cu cel prenatal...dar pana la urma am reusit

cu medicul de familie nu m-am inteles neam sa-mi dea mai mult de 63 de zile asa ca pana acum am fost in medical iar lunile iulie si august voi fi in prenatal....
ar fi minunat sa prind si partea cu prelungirea perioadei de lauzie...daca se va petrece in timp util...
vestile bune de pe forum m-au bucurat....cum ma bucura de altfel in fiecare zi faptul ca sunt aici cu voi si va urmaresc..

30+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Si apropo de cezariana,e bine sa aveti la voi ( eu n-am stiut,dar mi-am trimis sotul sa cumpere) paie pt baut...mie imi era f greu sa ma tot ridic dupa pahar,mai ales in primele 2 zile...asa cum zicea si Ellenuta,de la un simplu tusit simteam ca mi se rupe operatia.Zilele cat am stat in spital n-am mancat nimic,decat am baut fff multe ceaiuri si 2-3 iaurturi de baut

Poze cu noi

Noi

si 30+, cu -Razvan

Eu am avut apa la sticla la jumatate langa mine in pat si compoturi pe masa si n-am tusit odata. Dar paiele nu sunt rele ca stai mai comod. Eu tin minte ce frumos era (mie chiar mi-a placut sederea ) cand le facea baie bebicilor seara sau dupa amiaza, si noi statea, tolanite ca la spectacol si asistenta ne povestea ce face, acum o tin asa, acum ii dau cu pudra buricul, acum stergem ochisorii etc.

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Clau,si eu ma gandeam sa optez acum pt anestezie locala (la Alex a fost generala)...ma gandeam ca daca tot n-o sa am ocazia sa nasc natural,macar sa pot auzi primul scancet al bebelui si sa-l strang la pieptdar sotul ma tot bate la cap ca e periculoasa,ca pot ramane cu dureri de cap,de spate si sa nu ma risc.
Chiar vroiam sa intreb si celelalte fete pt ce fel de anestezie opteaza.
Dr. zice ca nu e periculoasa....dar nush ce sa fac

Poze cu noi

Noi

si 30+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Vaii,eu cand imi amintesc de zilele din spital,intru iar in depresie.Deci,pe bune,eu am facut depresie in spital...nu am fost niciodata internata,desi era noiembrie,caldura mergea in prostie,noaptea nu puteam dormi de cald, geamul il lasam deschis dar numai ziua cand nu erau bebeii adusi la alaptat,ma durea burta,nu puteam sa ma misc si sa ma intorc asa cum eram obisnuita...tot ce faceam,faceam cu incetinitorul.Noaptea plangeam cu capul in perna ca nu mai suportam sa stau acolo.
Dupa a 2-a zi,ma rugam la fiecare vizita de dr. sa ma lase acasa,ii juram ca o sa fiu cuminte si n-o sa ma apuc de treaba, numai sa ma lase acasa...chiar zicea ca asa pacienta disperata n-a mai avut. Am avut noroc insa ca s-a purtat f frumos cu mine,imi intelegea toanele si mi-a explicat frumos ca facuse Alex icter si mai trebuia tinut in spital.

Poze cu noi

Noi

si 30+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Ma baga si pe mine cineva in seama? Eu scriu, dar nimeni nu pare ca ma vede....
Cum vi se pare patutul de la Bertoni din oferta Carrefour?

eu m-am uitat pe net in catalogul lor si n-am vazut nici un patut! da un link te rog

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu pot da link pentru ca nu merge, dar pe pagina principala a Carrefour, in stanga sunt cataloagele, iar in cel care contine si Bucuresti, la pag.32 sunt produsele Bertoni.

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele si de la noi.Am observat ca se discuta despre nastere.Eu voi opta pentru cea naturala.Sper sa nu regret sau sa am mari dureri.In rest toate bune ma simt din ce in ce mai bine iar contractiile cat mai rare.Asa sa fie pana la 40 fix sau deloc ca e si mai bine.Acum ma bag la recuperat.va pe toate

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput