America (168)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana, in baza incept soccer de la 5 ani? aici sunt head start program si pt copilasii de 3-4 ani, Philip a jucat si anul trecut, l-am inscris si anul asta, basca m-am voluntariat sa-i fiu coach. hahaha, cand o urla Nicholas dupa tzatza, eu voi da cu stangu-n dreptu. ma bucur ca v-ati distrat la disney, si chiar ca arata ca in california. misto. abia astept sa plecam si noi, am luat deja camere la hotel, ne vin prietenii sau nu. pe 13 iulie merg la mabasada dupa viza. Domane ajuta!
oana, cred ca si Philip ar vrea la Ice Age, nici nu i-am spus ca a aparut, el si-a dorit mult dinozaurul ala alb si in sfarist l-am gasit azi la MacD. ce fericit a fost, numai ca a vorbit intr-una 2 ore de fericire, acu l-am trimis cu bunica la joaca sa mai iau si eu un break. poate-l trimit cu tat-su la film, eu stiu daca sa ma aventurez si eu cu sugarul :)
am mai vrut sa zic ceva da' zau ca nu-mi amintesc
buflea, bafta!

US

Mergi la inceput

acum am remarcat cate greseli am facut, sorry, daca va e greu sa cititi, ignorati va rog :)

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, trimite-l cu tati la Ice Age, pe bunica o lasi cu baby, iar tu mergi la cumparaturi sau dormi putin.
Sa fi vazut zimbetul larg, de la o ureche la alta, cind i-am spus Evei ca mergem la Ice Age. Abia asteapta, si intreaba la fiecare 5 minute cit mai e pina plecam, ca sa fie sigura ca nu uitam E 4:22pm aici, iar filmul e de la 6:15pm; mai avem putin.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, la baza se incepe de la 3 ani, cred, dar daca nu se strang destui copii nu se mai face nimic, la fel e cu toate sporturile, asa ca vrem aici la clubul din orasul nostru sa il dam dar trebuie sa asteptam pana are 5 ani.

Si aici la baza arata Ice Age si o sa merem dar eu vreau 3D, vreau si Monsters vs Aliens in 3D, vreau si Coraline in 3D si Polar Express, vreau Transformers la IMAX...Ah ce suparata sunt ca nu putem sa le vedem...

Aici am tot mers la IMAX si 3D dar filmele sunt numai despre natura si cele cu dinozauri nu sunt pt copii ca cica ii sperie rau si toate sunt in germana.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vreau si eu ice age. ne luati si pe noi?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

noi n-am mai fost.
oana, sa-mi spui cum a fost. bunica n-a avut chef sa iasa, a zis ca sta acasa cu baietii asa ca am iesit noi doi la un restaurant dupa care sotul m-a scos la...lowe's. i-am zis ca asta am asteptat toata saptamana, sa ma duca sa vad preturile la nisip si la scule :)

US

Mergi la inceput

Am venit de la movie; n-am fost f impresionata. Celelalte 2 Ice Age dinainte au fost mult mai funny (mai pe intelesul copiilor). Adica poate ar fi fost fain daca mergeam doar eu cu sotul, ca actiunea e mai mult pentru adulti. Asa, Eva a inceput sa se frichineasca pe la jumatatea filmului, ea care de obicei sta nemiscata sa vada un film, daca ii place (Cars!)
Mai erau si alti copii in sala, care tot asa, se plictisisera si au inceput sa vorbeasca si sa se bage pe sub scaune, sa se urce pe ele. A bagat in ea si toata punga de popcorn, plus o sticla de apa, iar cu vreo 15 min inainte de sfirsit a cerut la restroom, da' i-am zis sa tina pina cind s-o termina filmul, si-a tinut.
Anyway, daca stiam ca e asa, asteptam sa il puna la On Demand la tv si mergeam sa vedem alt film (haha, Adriana, poate la Transformers statea si Eva, ca si ei ii plac de-astea).

Mergi la inceput

Andreea, cred ca ar fi fost mai bine daca mergeam la Lowe's Mie imi place sa ma uit la flori, ierburi, seminte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

deci nu am pierdut nimik? eu pe zapacita aia de veverita vroiam sa o vad

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

noi n-am mai fost.
oana, sa-mi spui cum a fost. bunica n-a avut chef sa iasa, a zis ca sta acasa cu baietii asa ca am iesit noi doi la un restaurant dupa care sotul m-a scos la...lowe's. i-am zis ca asta am asteptat toata saptamana, sa ma duca sa vad preturile la nisip si la scule :)

US

vai ce simpatica ai fost! Mey oi fi tu cea care a fost insarcinata, a nascut, alapteaza etc... dar constatai eu ca in primul an de viata si barbatii sunt transformati si au pohte de scule, ustensile, lanterne, pietrisuri s-altele. Daca nu-mi dadeam seama la timp de tendinta in mod cert la fiecare noua luni dupa ce nasteam al meu imi "nastea" vreun motoras dichisit cu fundite si pampoane.

Buflea uffff eu as prefera cele cinci luni. Macar te bucuri de copii o perioada cat cauti de lucru... Eu nu m-as grabi sa-mi recaut pana-n toamna. Am avut la un moment dat o pauza asa de vreo patru luni si mi-am reincarcat bateriile. Plus ca financiar am iesit rezonabil nemaiplatind atunci ceva pe vara la copilul unic de atunci.

Multam pentru pozne... dar cele de hiking nu le-am triat decat putin. Avem si lava si fumuri poznate asa mai din departare, iar deschideri cu gaze trebuia sa nu calci pe ele de cate erau pe peste tot. Am dus copii si-ntr-un tub de lava... dar mi-e o lene sa le triez... candva ma bateau gandul sa pove... dar batranetile istea is grele.

Mergi la inceput