America (168)
Raspunsuri - Pagina 26
LucasMom spune:
Buflea incepe sa cauti de pe acuma. Daca primesti 5 luni de severance nu e de colea. Trage aer in piept si fii optimista ca sigur gasesti altceva mai bun. Sotul meu a fost concediat cu severance package multumitor, a gasit job in 2 saptamani si package-ul a fost bonus, over all am iesit bine cu ceva extra money...
stiu ca e nasol cand astepti sa se intample ceva iminent :((
Mona_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Wow Mona si tu ai un Aidan? :)) Adriana si Aidan - 4 ani A ticket to hell has never been funnier "Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth." |
Voi tot in Germania sunteti? Noi am plecat de-acolo acum 4 ani, dar planuim o vacanta la niste buni prieteni din Hannover, cu prima ocazie.
S-aveti o zi faina fetelor
Ramona
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LucasMom Buflea incepe sa cauti de pe acuma. Daca primesti 5 luni de severance nu e de colea. Trage aer in piept si fii optimista ca sigur gasesti altceva mai bun. Sotul meu a fost concediat cu severance package multumitor, a gasit job in 2 saptamani si package-ul a fost bonus, over all am iesit bine cu ceva extra money... stiu ca e nasol cand astepti sa se intample ceva iminent :(( |
Acum, in perioada asta si=a gasit in 2 saptamani ?
Eu caut din ianuarie ...e adevarat ca nu foarte agresiv, am aplicat pana acum doar direct la companii nu la agentii, totusi ce ma sperie este ca am dat foarte putine interviuri ... la doua dintre ele mi-au spus clar ca prefera sa aleaga dntre candidatii care nu au job in momentul de fatza, de parca trebuie neaparat sa ramai somer ca sa te bage cineva in seama. Am avut si o oferta prin martie, era exact acelasi lucru ce fac aici si era platit cu $13,000 mai putin . Daca ar fi fost cu 3k-5k mai putin cred ca ma duceam, dar 13,000 mi s-a parut pay cut-ul prea mare. Acum parca imi pare rau ...
Oana C spune:
Ramona, sint aici, cu ochii pe voi, timp am o gramada, ca nu fac mare lucru, dar n-am nici o inspiratie la scris Banii de la premiu deja i-am cheltuit cu petrecerea de ziua Evei. Acum astept urmatorul concurs
Corina, trimite adresa de email pe PM si iti dau un share de pe snapfishu' nostru.
Cuscra, have fun la Transformers! Si noi vb sa mergem zilele astea la movie; astia de la Regal Theaters au Free Family Festival, cu free movies pt copii dimineata, dar sint marti si miercuri, cind Eva merge la camp.
http://www.regmovies.com/nowshowing/familyfilmfestivalschedule.aspx
Oana si Eva (29 iunie 2005)
blackpanterro spune:
Si eu vreau Ice Age in 3D, aici nimic nu avem
Da Mona, tot aici suntem...sunt atat de satula de DE de nu pot sa ma exprim in cuvinte...acum ca Aidan e mai mare simt nevoia turbata de reintoarcere in US sa mearga si el la activitati, chestii.
Astia aici nu au nimic pt varsta lui, totul incepe la 5,6 ani :(( si atunci sunt liste de asteptare de 1-2 ani.
Noi suntem mari fani Tranformers :)), ma duc si pt mine, nu numai pt Aidan, imi pla la nebunie efectele speciale, cum explodeaza totul in jur(sunt un mic chaos fan :))
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Oana C spune:
Cuscra, noi o sa vedem filmul normal, ca pe mine ma apuca ameteala de la 3D pt 1,5 ora Stiu asta de la showurile de la Disney; bine ca alea erau 30 min, da' tot ametita si cu ochii in X eram la sfirsit.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Mona_B spune:
Noi n-am apucat vremea activitatilor in DE, aici au intr-adevar o gramada de facut, dar eu vreau sa-i iau incet, sotul vrea sa-l duca in curand pe Vlad- baiatul mai mare, de 4 ani jumate- la un club de arte martiale din zona.
Despre chaos love, hahaha, eu eram mare fan de PC games cu ani in urma, imi placeau cele de actiune, gen ego shooter si jucam la greu Unreal Tournament (Chaos Mode)pe-atunci n-aveam copii, dar de indata ce-am decis sa ne extindem familia, mi-a trecut patima jocurilor. Nici n-as mai avea cand/cum s-o fac.
blackpanterro spune:
Eu nu am pasiunea jocurilor pe calculator in schimb ador o explozie buna chiar daca stiu ca e fake!Nu am curaj sa vreau una adevarata cxa stiu ca multi ar fii raniti sau mai rau,de asta zic ca sunt un mic fan :)). La Disney au simulat aia niste explozii la zona de cascadorii si tare mi-a mai placut :)
Noi vrem fotbal pt Aidan dar se incepe la 5 ani.
O prietena nemtoaica mi-a spus ca ne cedeaza locul la un gym pt copii, cand pleaca ei in US in octombrie, sper sa si reuseasca, daca nu si acolo e lista de asteptare de 2 ani :(
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
LucasMom spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Acum, in perioada asta si=a gasit in 2 saptamani ? Eu caut din ianuarie ...e adevarat ca nu foarte agresiv, am aplicat pana acum doar direct la companii nu la agentii, totusi ce ma sperie este ca am dat foarte putine interviuri ... la doua dintre ele mi-au spus clar ca prefera sa aleaga dntre candidatii care nu au job in momentul de fatza, de parca trebuie neaparat sa ramai somer ca sa te bage cineva in seama. Am avut si o oferta prin martie, era exact acelasi lucru ce fac aici si era platit cu $13,000 mai putin . Daca ar fi fost cu 3k-5k mai putin cred ca ma duceam, dar 13,000 mi s-a parut pay cut-ul prea mare. Acum parca imi pare rau ... |
In februarie cand companiile dadeau afara pe capete. Da, a cautat agresiv. E dret ca conditiile nu-s toate identice pt ca anterior fusese o comp mare dar la care nu era fericit din cauza ca era extrem de multa birocratie si lucrurile se miscau foarte incet. Dura 2-3 saptamani de cand termina cate ceva de lucru pana cand avea un code review. Nu era happy ca professionaly nu mergea inaine deloc.
Acum compania e mica, extrem de dinamica si senzatia ca esti parte din ea si faci lucrurile sa mearga e mult mai placuta insa beneficiile de genul health insurance, 401k, stock options and such nu sunt la fel. In general nivelul salariilor la angajare acum e cu 10%-15% mai mic...fapt cunoscut.
Una peste alta, in cazul lui a fost o schimbare buna, mai ales ca a schimbat un mediu in care era nefericit cu unul care-i place si-i convine, altfel nu ar fi avut curajul sa plece; eu sunt clar mai fericita de cand nu ascult vaicareli despre cat de nasol poate fi sa lucri intr-o companie mare