Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

mai fetelor, pai mie inca nu-mi vine sa cred

nu am nici un simptom, am testat doar pt ca trebuia sa sun la cabinet sa le spun cum e treaba la 2 saptamani de la injectia cu pregnyl

sper sa fie bine pina la capat

abia astept sa scrieti si voi, happy, sorinake, doula, eladea (sper sa nu fi uitat pe nimeni)

asta o sa fie cea mai frmoasa odisee, de basm....tare mult imi place cum ai scris la inceput happy

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Uta-ciun uite ca nu m-am putut abtine sa nu iti spun: Felicitari pentru puiutz, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina cat mai usoara si lipsita de griji si un copilas sanatos si frumos! Felicitari inca o data!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

multumesc miere

happy, uite ce site am gasit....compara marimea bebeluslui cu diferite fructe/seminte in functie de saptamana, poate ar fi interesant sa-l pui pe prima pagina

eu as avea acum, la 4 saptamani un poppyseed = samanta de mac ....pina la nastere se face cat un harbuz

www.in-gender.com/cs/forums/t/94345.aspx" target="_blank">comparatie bebelusi cu fructe

Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

uta ca o fetita cuminte ce sunt eu, ... (aiurea...), m-am executat si am postat link-ul pe prima pagina.

la cate zile dpo, ai facut primul test?

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Acum ca au aparut gravidutele, moderatorii nu ne dau voie sa folosim un user comun?
va rugaaaaaaaaaam.......

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

user comun mar_apr_2010 cere ajutor disperat... sa fie acceptat...

_

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

uta ca o fetita cuminte ce sunt eu, ... (aiurea...), m-am executat si am postat link-ul pe prima pagina.

la cate zile dpo, ai facut primul test?

_

blog 1------blog 2

am testat la 12 DPO (zile dupa ovulatie) care a coincis cu 2 saptamani de la injectia cu pregnyl

4+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor
cateva date despre mine: ma numesc Corina, DN:18.01.1971, UM: 27.05.1971, am un baietel Aris nascut 12.08.2005.
multumesc ca m-ati trecut pe listuta!
maine ma duc si eu la "doftor"
tot nu-mi vine sa cred ca sunt insarcinata, mai ales ca n-am niciun simptom

Mergi la inceput

Aldebaran sa fie bine la doftor maine.
te asteptam cu pozica.

_

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna!Si eu sunt o proaspata graviduta care se pare ca va aduce in martie un bb.Sunt insarcinata si asta o stiu de 2 zile.Mi-ar placea sa fac parte din grupul vostru.Felicitari uta_ciun pt sarcina.Numai bine!

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput