Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
Buna dragelor!
eu din pacate n-am o veste buna..CM-ul a venit, asa ca... paote luna viitoare...sper...
va doresc sarcini usoare, fara probleme si bebici sanatosi si frumosi!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ayla21 spune:
Astazi in curtea casei noastre de week-end a poposit o barza. Fiind deja mamica de martie-aprilie 2009, am pozat-o si am trimis-o la voi.
Azi avem 5 luni!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Buna!Si eu sunt o proaspata graviduta care se pare ca va aduce in martie un bb.Sunt insarcinata si asta o stiu de 2 zile.Mi-ar placea sa fac parte din grupul vostru.Felicitari uta_ciun pt sarcina.Numai bine! ![]() ![]() Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii ! |
chiar astazi citeam in fuga pe forum si am dat de numele tau...
sa iti fie de bine...
sarcina usoara si sanatate bebelusului.repede, ce date doresti sa dai pentru listuta...

_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Buna dragelor! eu din pacate n-am o veste buna..CM-ul a venit, asa ca... paote luna viitoare...sper... ![]() va doresc sarcini usoare, fara probleme si bebici sanatosi si frumosi! ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
luna viitoare... amandoua de manuta aici... musai...

_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
ayla... 
daca ai pus patru poze... putem considera ca-s 4 berze... ![]()
ca sa ne ajunga...
_
blog 1------blog 2
happymum spune:
mara2008, am tras cu ochiul la tickerul tau si se pare ca mai e o zi pana la testing...
Doamne ajuta!
_
blog 1------blog 2
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui happymum ayla... ![]() daca ai pus patru poze... putem considera ca-s 4 berze... ca sa ne ajunga... _ www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Doamne ajuta!Cand eram gravida, am molipsit vreo 4 prietene, care au ramas dupa mine.

Happymum, uneori ma rog pt tine, sa vina curand bebe care sa-ti bucure sufletul.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ioanact spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Apostoli PETRU si PAVEL! 
ellanik bine ai venit! Sarcina cat m usoara sa ai si un bebe sanatos!
eladea2005 imi pare rau
, ca a venit CM-ul, iti doresc din suflet ca luna viitoare sa fie cu ochisori!
Ayla21 multumim pt poze!
Vreau si eu macar o barza cu un puisor
.
happymum tu cum te prezinti? sau si tie ti-a venit CM-ul? 
ALBUM
7
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ramonika spune:
uta_ciun - felicitari pt. sarcina 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
honeybaby spune:
Vin si eu cu un test pozitiv luna viitoare
. Rezervati-mi un loc pe 3 aprilie, da ?
Sper sa nu-mi pierd curajul pana atunci.
Sarcina usoara tuturor burticilor.
Denisa