Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fete dragi!
Eu am fost la doctor azi dar nu mi-a facut ecografie, cica sa mai stau o saptamana ca sa se vada mai bine ca e mica sarcina. Maine ma duc sa fac analize de sange.
De bocit iar am bocit azi ca ce fac io cu 2 plozi singura, fara ajutor. Dupa aia mi-a trecut si m-am dus sa ma tund.
Mai am si senzatia tampita ca-l nefericesc pe fii-miu daca ii fac un frate/sora.
Soacra-mea cand a primit azi vestea la telefon , ne-a sarit in cap, ca ce ne trebuie acu' al 2-lea copil, etc. Va dati seama ca numai de asta nu-mi ardea, parca nu eram eu destul de bulversata. De fapt doar pe sot l-a balacarit, eu am scapat, pe mine doar m-a felicitat.
Si peste toate astea sunt ocupata cu plecarea, peste o sapt. vin in Ro, oooof trebuie sa infrunt si acolo rubedeniile si prietenii...

Carmen, da, suntem aceeasi generatie, veteranele gastii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Aldebaran soacra mea, cand m-am dus la tara si eram graviduta... primul lucru pe care l=a scos din gurita a fost: altii nu stiu cum sa scape de el, si uite, voi faceti copii... si mi-a povestit cum ridica greutati si cum sarea nu stiu de pe ce in paie, pe acolo unde tine vaca... ca sa scape de copil... care acum e sotul meu...
eu stiu ca nu a zis-o cu rautate... nu cred sa nu isi doreasca un nepot/nepoata si de la al 3lea baiat al ei...
dar de atunci nu am mai calcat la tara... si nici nu o sa mai calc prea curand... de atunci m-am schimbat fata de ea... nici telefon nu mai dau...
si daca as fi in locul tau, le-as arunca cu oalele in cap din prima secunda in care ar spune o prostie vreunul...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

eu iti doresc din inima sa faci un copil superb si de destept si de frumos... si cei care va amarasc, sa isi inghita toti limba cand l-or vedea... si bebe sa faca pisu pe nasul lor... uite asa...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

multumesc mult de incurajari happymum! Treaba cu pisu pe nasul lor m-a inveselit de-a binelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Aldebaran, lasa-i pe toti in pace, ca oricum nu o scoti la capat. Vezi-ti de sarcina si ai grija sa fie totul bine. Cat despre baietelul tau cel mare, nu stiu cati ani are, dar eu cred ca ai sa-i faci o bucurie. Ai vorbit cu el? Chiar daca nu chiar concret, testeaza-i parerea.
Eu cred ca voi avea ceva probleme cu ai mei, cu maicamea in special. Cred ca se va gandi ca sunt batrana, sau mai stiu eu ce. Dar cui ii pasa? Fiul meu va fi cel mai fericit copil, eu la fel, ce conteaza restul?

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Aldebaran, am vazut ca baietelul tau are patru ani, ai sa vezi ca are sa se bucure. Vorbeste cu el.
Sa fiti fericiti

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oana, ce punctulet dragut ai!Sa iti traiasca, sa fie sanatos si mami la fel.Inseamna ca eu cand merg sambata se va vedea la fel?Eu sambata asa avea 4 sapt si 6 zile.Pupici

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ellanik, am gasit pe un site ca milimetri sacului gestational se adauga la 4 saptmani. Adik, daca eu azi am avut 5 mm, inseamna ca e o sarcina de 4 sapt+5 zile, deci mai mic cu 7 zile fata de ultima menstruatie. Eu zic ca e ok, ca de fapt la mine ovulatia a "intarziat" 11 zile. Poate mai recupereaza, asta daca totul merge ok.

Aldebaran, vai ce reactie urata. Pacat ca nu stiu cate fete isi doresc o sarcina si cat de greu o obtin.

Oana 5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - multumesc pt raspuns . O sa intreb si eu medicul daca trrebuie sa iau ceva inainte de a ramane , inafara de acid folic.

Aldebaran - Nu-ti face griji de ce spun redele , nu ei iti cresc copii. Iar cand vi in Romania poti pur si simplu sa nu le spui. Le dai vestea pe mess.. dupa ce te intorci.

happymum - Am observat ca mai toate personele in varsta au povesti horror de genul. Cred ca defapt se pun ele in locul nostru, si se gandesc cat de greu se cresteau copii atunci, fara a avea posibilitatea de a alege momentul cand sa devina mame, sau la cati copii sa se opreasca. Doar isi exprima fustrarea pentru acele vremuri.

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

happy, uite inca 2 site-uri

masaj pt evitarea epiziotomiei
http://pregnancychildbirth.suite101.com/article.cfm/perineal_massage

Mercurul din peste
http://www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm

4+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput