Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
honeybaby spune:
oanaiacovita - Felicitari!

. O sa fie bine de data asta .
Happymum- Daca am promis. am promis !
Trebuie sa ma tin de cuvant . Pentru mine nu este greu sa raman insarcinata. Greu este sa tin sarcina
Denisa
eladea2005 spune:
nelia, si mama e nascuta pe 1 aprilie..
maia vem acasa un peste(tata) si un berbec(frate-mio)...nici cu Eric nu mi-e rusine...e sagetator ca mine si foarte incapatanat, perseverent in ceea ce vrea si stie sa obtina...![]()
iti dai seama ce am in ograda...
oricum, sa fie orice numai sa fie...![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
kossir spune:
Corina, se pare ca suntem acelasi "leat"
. Sau pe aproape.![]()
![]()
Sa ne fie de bine si Doamne ajuta sa reusim sa ajungem la liman.
O zi buna
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
5 sapt
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 nelia, si mama e nascuta pe 1 aprilie.. iti dai seama ce am in ograda... ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
ooooohhoooo...sagetatori?cu oamenii astia nu ma pun!!!
si vrea sa fie mereu coccolosit,intrebat,sfatuit,sa ii dai dreptate si sa ii vb frumos mereu...ehe...numai ca eu sunt leu si nu cred ca ii merge...

dar cica suntem cei mai compatibili ca zodie...or stii ei ce or stii

de
Christian Ionut
nastasie spune:
nelia, si al meu e tot sagetator, dar nu e ca al tau.si avem 12 ani de cand suntem impreuna.dar eu sunt "scorpie" asa ca cu mine nu ii merge.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie nelia, si al meu e tot sagetator, dar nu e ca al tau.si avem 12 ani de cand suntem impreuna.dar eu sunt "scorpie" asa ca cu mine nu ii merge. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
multi inainte....
cred ca asa spun si ei ca "cu noi nu le merge"!!!
Gravidutele noastre cum se simt?
nu mai sunt gravidutze noi,nu se mai anuntza nimeni?
de
Christian Ionut
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
ooooohhoooo...sagetatori?cu oamenii astia nu ma pun!!! si vrea sa fie mereu coccolosit,intrebat,sfatuit,sa ii dai dreptate si sa ii vb frumos mereu...ehe...numai ca eu sunt leu si nu cred ca ii merge... ![]() dar cica suntem cei mai compatibili ca zodie...or stii ei ce or stii ![]() de Christian Ionut |
hahaaa..nelia, la noi e fix invers: eu sagetatoare sotul leu...
e adevarat ca la nervi mai zic cate ceva ce regret pe urma, dar...asta e...dar hai sa nu mani****m odiseea cu relatiile intre zodii..poate se supara fetele...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
oanaiacovita spune:
Buna burtici si viitoare burtici!
Astazi am tras o sperietura ca incepuse o scurgere bejulie si eu asa patisem si la sarcinile anterioare.
Am fugit la medic si am facut eco, unde s-a vazut sacul gestational la locul lui
. Are 5 mm si corespunde unei sarcini de 4 saptamani (pentru ca eu am ovulat mai tarziu).
Mi dat sa repet maine bhcg, mi-a dat Arefam(un progesteron ca si utorgestanul dar mai concentrat) si Aspenter si ne vedem peste 10 zile daca nu apar probleme.
Poza de la eco aici
Oana
5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oana - ma bucur ca esti bine.
.
Pentru ce ti-a dat Aspenter ? Ai probleme de coagulare a sangelui, sau preventiv?
Denisa
oanaiacovita spune:
Honey, preventiv mi-a dat. Mi-a spus ca ajuta si la placenta.
Oana
5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!