Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
Pisik06 spune:
Buna fetele!
Monnvas, Monica, Dodo, Manuela, multumim de incurajari
O sa incerc sa nu ma mai supar , problema e ca s-a cam constipat, acuma am stimulat tare sanii si un pic un pic mai e, dar ea tipa, e tare agitata, apoi nici bibe nu mai vrea. Azi am muls si i-am dat cat am putut de la titi si in rest formula.
Si ea e f f maraita, eu o pun pe seama dorului de titi
Leloo, si eu ma plimb in Herastrau si pot ajunge la roata relativ usor (am niste scari de urcat, dar gasesc deobicei pe cineva sa ma ajute sau ma chinui singurica), ce zici, ne vedem?
Si a mea adoarme cu suzi, ii cade din gurita si cand e adormita profund e ok, in rest, as angaja si eu un punator de suzi
Pt transportul lapticului si eu recomand lada frigo sau geanta frigo in care trebuie sa pui chestii din alea inghetate ca la lada (nu stiu cum le zice)
Maria, cadita Onda e ok, noi nu avem evolution, doar onda simpla si e f ok
Noi am avut marturie un fluturas-suport de poza in care am avut o poza frumoasa cu ea
Meniul la botez la noi a fost 50 de euro, cu totul inclus (si bauturi alcoolice, fara tort), la un restaurant de 4 stele.
Fugim si noi afara - partea a doua.
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 pozele lui tudor se vad? Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) nasterea in apa pozici dragute |
se vad !!! sunteti foarte frumosi !!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Ariana, Sophia Diana, Ana Katherina
si multi pt lor !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Leeloo21 spune:
multumesc pt confirmare si pt k ne-ai zis k suntem frumosi!
pisik..ne vedem sigur..maine dimineata la 11 sunt in parc eu..asta normal daca e vreme frumoasa..iti trimit nr meu pe pm si ne auzim maine la un tel..te sun eu daca am nr tau..
iesim si noi afara partea a doua..dar aici in krtier..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute
petrean spune:
citat din mesajul lui Leeloo21 mie mi-a zis pediatra ca are fimoza si mi-a zis..m-a instruit chiar..ca dua baita la masaj sa-i dat bsi pe acolo cu uleiut de mazline si inceptut sa trag in jos de pielicica..dar f putin fara sa fortez..si oricum se vede..k la tudor nu se decaloteaza deloc..mi-a zis initial k la 4 luni o sa-i faca ceva..dar cand am fost la 2 luni la control a zis k la 8 luni ii face ceva..n-am intrebat ce.. si tot legat de pute..la ai vostrii baietei li se intareste putica? k la al meu da ..de cateva ori pe zi..asta am observat cand e o sapt incoace.. Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) nasterea in apa pozici dragute |
sa vezi tu la 2 ani cand li se va itnari si vor spuen ca Andrei al meu.."mama...am p....tza mare"...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Eu o iau pe Luana peste tot cu mine prin casa, am 4 balansoare (3 acasa si unul in deplasare ca sa nu-l mai caram dupa noi), si unde ma duc eu, hop si ea. In patut doarme noaptea, singurica, pt ca asa am vrut pt siguranta ei, sa o invat. Dar ziua cine sta in patut? Calutul muzical doar. |
Noi nu avem 4 balansoare, doar 2, dar oricum unul va trebui schimbat in curand, este pana la 9 kg. Si in general sta unde sunt si eu, doar cand vrea sa adoarma ma cearta si il las singurel, se linisteste si face nanita cam cate 1 h, cu suzi desigur, foarte rar fara.
Noaptea doar in patut, in cursul zilei se lasa cu suparare.
Olga, si al meu da din manute prin somn si da in jucarioare, desigur ca se trezeste, dar daca s-a trezit eu consider ca deja isi facuse somnicul. Ca daca vrea intr-adevar sa doarma, putem trece si pe langa motocositoare (in parc) si nu da vreun semn ca ar fi deranjat.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
sa vezi tu la 2 ani cand li se va itnari si vor spuen ca Andrei al meu.."mama...am p....tza mare"... Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Fa un gest umanitar POZE |
Exact!
Fetelor, si voua va apare nebunia aia de fereastra chat de la Quelle?
Ca nu vad nimic ce scriu.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
sirimie spune:
citat din mesajul lui saby LA MULTI ANI Ariana, Sophia Diana, Ana Katherina!!! Si pt mamici Leeloo noi avem deja fotograf dar daca vrei poti vorbi cu sotul tau si poate veni la biserica in parcul politehnica (este o biserica noua) pe data de 11.07 la ora 15 cand avem noi si cununie si botez si poate sa exerseze cat vrea Sabina mamica fericita de Maia Andreea http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/ |
Faceti petrecere la restaurant? Daca da, cit dati pe meniu?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
georgyiuly spune:
Leeloo sa va traiasca baietelul!!! Foarte frumoase pozele...Tudor e un scump! Si e nascut in aceiasi zi cu fiica-mea !
Olinska eu sunt din Focsani( ca Gigelica...si parca mai era cineva).Acasa vin la sfarsitul lui iulie dar din pacate doar intr-o vacanta mai lunga pt botez si nunta.
Fata mea doarme de vreo ora , sa vedem cat tine minunea!!!
Avem si noi balansoar, doar ca nu are cine sta in el ca pe Giulia nu o pasioneaza...nu are loc sa se desfasoare in el( ca o prind cu centura si nu prea ii place)
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%203luni/
denisamada spune:
citat din mesajul lui Maria_K fetele care aveti caditza onda evolution, e buna? |
Yup!
E drept ca nu am mai avut si alta cadita, sa facem comparatie.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042