Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
rivali spune:
buna fetelor !
si noi raportam un bebe marait.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
rivali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Io sed pe la cinema Gloria, deci partea ai'lalta de Titan. Ce vecine am? Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) CAND 1+1=3 |
Monnvas cu mine esti vecina. Stau de partea cealalta a parcului, la bisericuta de lemn de la mag Titan
Alina, Vlad cand era mic facea dupa fiecare masa.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, sa va povestesc ce patzii ieri, Doamneee, am murit si-am inviat. Intai sa va zic ca nu e vorba de Sophia ci de amaratul ala de Manole al meu. |
Pupicim pe Manole Supravietuitorul! Si insanatosire grabnica!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
alina.n spune:
Rivali pe acolo ne plimbam si noi au facut super parcul.
Pt fetele ai ceror bebei au probleme cu tranzitul/flora intestinal/a si mai ales cu constipatia am inteles ca puteti da la bebei(mai ales daca incepe diversifiarea la 4 luni) pentru a-i ajuta cereale cu probiotice. Sunt lafel bulbere ca si laptele praf si inlocuiti o masura de ex. de laptic cu una de cereale. Acum aceste cereale ce contin probiotice cica nu se gasesc la noi prin magazine pt bebelusi asa mici de 4 luni dar se pot comanda pe net. Am linkul de la o tipa care a luat pt bebelul ei il pun si aici poate va este util...
wwwpunctbabypointpunctro
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Leeloo21 spune:
hey..sa inteleg k nimeni nu iese in parcul herastrau..din atatea mamici? ufff
legat de fimoza..am intrebat si acum cateva zile..se mai confrunta vreun baietel cu asa ceva? voua ce v-au zis medicii?
pozele lui tudor se vad?
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute
Galushca spune:
Leeloo, auzii io de prin babe ca fimoza ar fi congenitala la varsta asta. Daca nu merge sa decalotezi, sa nu fortezi (na, ca si cum tu ai forta, dar ma rog, asa-i textu), ca face parafimoza si aia musai trebe operata. Va invit sa azvarliti cu rosii daca am zis prostii, ca io n-am baietei, dar ma bag in seama
Kea spune:
Leeloo, cum ti-ai dat seama ca are fimoza? Mie dr mi-a zis sa nu umblu acolo. Tu ce treaba ai acolo?
Adee, Ilinca, Gaza, pupam puiutii frumosi si mamicile lor!
11 saptamani si 6 kg
novus spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Va place? _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Daaaaaaaaaaaaa !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Leeloo21 spune:
mie mi-a zis pediatra ca are fimoza si mi-a zis..m-a instruit chiar..ca dua baita la masaj sa-i dat bsi pe acolo cu uleiut de mazline si inceptut sa trag in jos de pielicica..dar f putin fara sa fortez..si oricum se vede..k la tudor nu se decaloteaza deloc..mi-a zis initial k la 4 luni o sa-i faca ceva..dar cand am fost la 2 luni la control a zis k la 8 luni ii face ceva..n-am intrebat ce..
si tot legat de pute..la ai vostrii baietei li se intareste putica? k la al meu da ..de cateva ori pe zi..asta am observat cand e o sapt incoace..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Mamici cu pitici care trag de suzeta...asa e normal, sa adoarma cu ea in gura si sa tot traga de ea? Ca al meu a descoperit suzeta si n-o mai lasa Ma enerveaza rau...i-as scoate-o din gura...Asa dorm si ai vostri cu ea in gura? Olga, mamica lui David iepurasul |
exact asa !!
dar dupa ce adoarme trage-o afara !! o sa opuna rezistenta dar o lasa pana la urma !!
Alexandra ramane apoi cu gura deschisa
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari