Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ayla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Hai sa va arat si eu ceva mumos

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Super, super, super, super! De un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Mersi Ioana, e galiganca fii-mea de-acu', nu mai e bebelus...

Da' e foarte cuminte, nu'sh cum mi-a iesit atat de bine. A luat si diploma pentru cel mai politicos copil. Pai spune si tu, cum pot s-o refuz cand imi zice: mami, te invit sa dormi la mine in dormitor?

In seara asta doarme la taxu'.

Hai ca m-ai dat pe spate.Asa-ti zice?Cu cine ai facut-o,fata,de e asa fina si protocolara.Manca-i-as boticu' ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Mersi Ioana, e galiganca fii-mea de-acu', nu mai e bebelus...

Da' e foarte cuminte, nu'sh cum mi-a iesit atat de bine. A luat si diploma pentru cel mai politicos copil. Pai spune si tu, cum pot s-o refuz cand imi zice: mami, te invit sa dormi la mine in dormitor?

In seara asta doarme la taxu'.

Wow, bravo!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Ioana, Adina, multumesc!
Asta-i postata in memoria vremurilor cand ma disparam ca fi-mea nu zambeste. Era singurul bebelus de la odisee care nu zambea.

Mergi la inceput

Da,ioana,spalat,taiat si pus in congelator.Si acolo sa intepeneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy, deci tu erai robocop care-mi trimitea mesaje...nici ca am deschis vreunul, habar n-am avut ca tu esti.

Da, melodia e foarte misto.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Da,ioana,spalat,taiat si pus in congelator.Si acolo sa intepeneasca.

W

Sa nu faca pui.
Io am congelat sticlele de socata si, normal, dupa ce au inghetat si-au marit volumul. Si acum nu pot deschide lada unde le-am pus.

Mergi la inceput

Ioana,ce ochi veseli are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

super oliviuta!
si matei imi zice "mishi" de o mie de ori, de cele mai multe ori cand nu e nevoie ... dar repetitia e mama invataturii. la munte statea cu mana intinsa la toti barbatii sa dea "noloc", cand au venit vreo 3-4 in calup. duminica am fost la un gratar si cand sa plecam dadea "noloc" cu o catelusa cu urechi din alea lungi. ii lua cate o ureche ... noloc! pa! e inebunit dupa catei ... spre disperarea mea ... care cand vad unul ma sufoc!

Mergi la inceput