Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 3
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Hai sa va arat si eu ceva mumos ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Super, super, super, super! De un milion de ori!
wonderful spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mersi Ioana, e galiganca fii-mea de-acu', nu mai e bebelus... Da' e foarte cuminte, nu'sh cum mi-a iesit atat de bine. A luat si diploma pentru cel mai politicos copil. Pai spune si tu, cum pot s-o refuz cand imi zice: mami, te invit sa dormi la mine in dormitor? In seara asta doarme la taxu'. |
Hai ca m-ai dat pe spate.Asa-ti zice?Cu cine ai facut-o,fata,de e asa fina si protocolara.Manca-i-as boticu' ei.

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mersi Ioana, e galiganca fii-mea de-acu', nu mai e bebelus... Da' e foarte cuminte, nu'sh cum mi-a iesit atat de bine. A luat si diploma pentru cel mai politicos copil. Pai spune si tu, cum pot s-o refuz cand imi zice: mami, te invit sa dormi la mine in dormitor? In seara asta doarme la taxu'. |
Wow, bravo!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Ioana, Adina, multumesc!
Asta-i postata in memoria vremurilor cand
ma disparam ca fi-mea nu zambeste. Era singurul bebelus de la odisee care nu zambea.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
A_Iulia spune:
Wendy, deci tu erai robocop care-mi trimitea mesaje...nici ca am deschis vreunul, habar n-am avut ca tu esti.
Da, melodia e foarte misto. 
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui wonderful Da,ioana,spalat,taiat si pus in congelator.Si acolo sa intepeneasca. W |
Sa nu faca pui.

Io am congelat sticlele de socata si, normal, dupa ce au inghetat si-au marit volumul. Si acum nu pot deschide lada unde le-am pus.

ioanaradu spune:
super oliviuta!
si matei imi zice "mishi" de o mie de ori, de cele mai multe ori cand nu e nevoie ... dar repetitia e mama invataturii. la munte statea cu mana intinsa la toti barbatii sa dea "noloc", cand au venit vreo 3-4 in calup. duminica am fost la un gratar si cand sa plecam dadea "noloc" cu o catelusa cu urechi din alea lungi. ii lua cate o ureche ... noloc! pa! e inebunit dupa catei ... spre disperarea mea ... care cand vad unul ma sufoc!