Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui wonderful
Adicatelea nu-ti place?Nu ma 'nerva ca ti-o mai trimit de jde mii de ori. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W |
Mamzelle, ai inteles gresit. MIE NU MI-AI TRIMIS-O.
wonderful spune:
Mi se trage de la cirese cu aroma de...leustean.Azi scria in zodia mea ca tre' sa dau la robot leustean pt. iarna.Stii ce bune-s ciresele parfumate cu leustean?
Macar de-ar fi afrodisiace.
ioanaradu spune:
pai da ... acum pot sa iau si eu pb in mana, ca s-a culcat tero.
adina ... m-am uitat azi pe pozele voastre, cu matei. ma ... e o fitza fii-ca-ta ... super tare! cum pozeaza ea, fitoasa ... iti vine sa o mananci! 
aida pe unde ai umblat? cum te simti?
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Mi se trage de la cirese cu aroma de...leustean.Azi scria in zodia mea ca tre' sa dau la robot leustean pt. iarna.Stii ce bune-s ciresele parfumate cu leustean? Macar de-ar fi afrodisiace.W |
Ce zodiac citesti tu de te pune asa la treaba? Mai bine nu-l citi, daca-ti spunea sa faci curat in tot orasul, faceai?
ioanaradu spune:
w. il bagi la congelator?
la cat leustean folosesc eu ... ma multumesc cu cate 1 pachetel de uscat ... de la magazin. ![]()
Ayla21 spune:
Hai sa va arat si eu ceva mumos
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
A_Iulia spune:
Mersi Ioana, e galiganca fii-mea de-acu', nu mai e bebelus...
Da' e foarte cuminte, nu'sh cum mi-a iesit atat de bine. A luat si diploma pentru cel mai politicos copil. Pai spune si tu, cum pot s-o refuz cand imi zice: mami, te invit sa dormi la mine in dormitor?
In seara asta doarme la taxu'.
wonderful spune:
sunt in zodia fraierilor.Si daca tot sunt in vacanta cre' c-o sa lucrez juma' de norma la salubritate.Sau pe centura.Inca ma mai gandesc.Sa vad ce zice si hombre-ul meu.