Casnicute sexoase si bengoase (198)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
pe toate in special pe oltanca aia mica si cu figuri pe ea
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
claudia milupa ii dau si eu.te pupam
Denisam asa fac nu-i mai schimb nici un lapte ..orice ar zice doct..va pupam distractie mare.
doina fug sa arunc o privire..
monicooo si ce figuri..normal ca seamana cu taso
Danelutzaa nu ii mai duce ciucalata lu mihaca o mananca
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liana30 Danelutzaa nu ii mai duce ciucalata lu miha ![]() ![]() |
![](zzzz.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](chatterbox.gif)
![](floare.gif)
![](yum.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](cheers.gif)
Danelutza spune:
lasa mai sa manince, ca doar nu-i bibelou s-o puna in vitrina
Dar eu dau ciocolata la schimb cu prajituri, asa ca... , o sa-mi faca o poza muscind din... din aparatul de fotografiat mey, ca al meu e tot la reparat
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Liana30 spune:
ete ca ma bag na!!!!ca vreau si io ciucalatawww.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Liana30 spune:
doina cetii imi pare rau ca nu pot sa te ajut.,,dar imi adusei aminte e o fata tare de treaba aici pe forum care cred ca te poate ajuta cu informatii..acum e gravidutza nu prea mai intra..dar cred ca poti sa-i trimiti un PM poate ai noroc si iti raspunde...iti las mesaj pe mes sa te uiti..te puppwww.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
monica-elizabet spune:
Liano vad ca trecusi si tu de partea pofticioaselor...eu zic sa-l dai pe grasu' la schimb cu ciocolata
cuscrelor, va invidiez ca o sa va intalniti pe amandoua si sa faceti multe poze cu indragostitii
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Liana30 spune:
il dauil dau
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
claudia74 spune:
nu-l da breeeeeeee Liano ca-l devoreaza astea pana la ultima faramitura, nesatulele ,ioi nu va mai puneti cu Miha ca o luam toate in freza, ii periculoasa rau madama
,Danelutzo ce fras de ciucalata vrei sa duci la romanika, vrei sa faci baton or what?
, Doina citesc maine ce ai deschis,acu am ajuns acasa si maine iarasi plecam la fotbal are al mic turnier, apoi lucru
, hai ptr moldovence bengoase
:
![](bis.gif)
![](cheers.gif)
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
40 days remaining till
![](romania.gif)
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'