Casnicute sexoase si bengoase (198)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate in special pe oltanca aia mica si cu figuri pe ea

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, am pus un subiect la generale.Aruncati o privire, poate ma sfatuiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

claudia milupa ii dau si eu.te pupam
Denisam asa fac nu-i mai schimb nici un lapte ..orice ar zice doct..va pupam distractie mare.
doina fug sa arunc o privire..
monicooo si ce figuri..normal ca seamana cu taso
Danelutzaa nu ii mai duce ciucalata lu mihaca o mananca

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30
Danelutzaa nu ii mai duce ciucalata lu mihaca o mananca

Tu ce te bagi bre?Ce te bagi? Lasa femeia sa aduca ciucalata!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

lasa mai sa manince, ca doar nu-i bibelou s-o puna in vitrina
Dar eu dau ciocolata la schimb cu prajituri, asa ca... , o sa-mi faca o poza muscind din... din aparatul de fotografiat mey, ca al meu e tot la reparat

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

doina cetii imi pare rau ca nu pot sa te ajut.,,dar imi adusei aminte e o fata tare de treaba aici pe forum care cred ca te poate ajuta cu informatii..acum e gravidutza nu prea mai intra..dar cred ca poti sa-i trimiti un PM poate ai noroc si iti raspunde...iti las mesaj pe mes sa te uiti..te pupp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Liano vad ca trecusi si tu de partea pofticioaselor...eu zic sa-l dai pe grasu' la schimb cu ciocolata
cuscrelor, va invidiez ca o sa va intalniti pe amandoua si sa faceti multe poze cu indragostitii

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

nu-l da breeeeeeee Liano ca-l devoreaza astea pana la ultima faramitura, nesatulele ,ioi nu va mai puneti cu Miha ca o luam toate in freza, ii periculoasa rau madama ,Danelutzo ce fras de ciucalata vrei sa duci la romanika, vrei sa faci baton or what?, Doina citesc maine ce ai deschis,acu am ajuns acasa si maine iarasi plecam la fotbal are al mic turnier, apoi lucru , hai ptr moldovence bengoase :

40 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput