Casnicute sexoase si bengoase (198)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hop si noi..
mi-a vomat iar..cica reactie de la vaccin..azi imi schimba laptele asa ca trecuram pe beba AR de la nestle..care stiti sa-mi spuneti si mie daca il gasesc la noi..nu stiu ce o insemna ar ala..
ii dadui prima tura si vad ca ii placu numai voma..deci o fi bine..
va pupam...

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Helloo de la canada iara,
Imi cer scuze ca nu am apucat sa scriu de acasa, dar am avut probleme cu fii-miu cu somnul si adaptarea.
Incerc sa recuperez acuam cu cititul printre proiectele de la munca, ma bucur insa sa vad ca Liana e mai linistita si ca bebe isi revine dupa vaccin, ref. la intrebarea ta cu laptele, eu nu l-am vazut pe cel cu AR de la Nestle, dar nu am cauta in Bucu,doar in rpovincie,asa ca sper sa primesti unr aspuns mai bun de la fete.
Pupici la toata lumea si numai bine, mai vin eu!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ma mai primiti ?

Va pupicesc pe tati, mai ales pe piticuta mica a oltencei
In sfirsit rasuflu usurata, ca sa zic asa, am rezolvat cu rezervarile la avioane , pai da bre, la avioane, ce credeti ca eu si printesa rezervam doar la unul ? Nuuu, rezervai pina la bucurescu si apoi de-acolo la Iasi si repejor dupa doua saptamini ne intoarcem la casuta de aici

Cuscra de astazi intr-o saptamina aterizammm... pazeaaa... Pregateste bunataturi din alea smechere ca ma dau la tine, ufff, chiar m-as da, dar m-am ingrasat ca o purcicuta si voi arata ca un butoi pe aeroport, sper doar sa ma tina avionul

Va tuc pe tati

am ramas restanta: felicitari lui Alex si la cit mai multe medalii
La multe saptamini, luni si ani, printesei lui grasu', eiii si a Lianei

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

hop si noi..
mi-a vomat iar..cica reactie de la vaccin..azi imi schimba laptele asa ca trecuram pe beba AR de la nestle..care stiti sa-mi spuneti si mie daca il gasesc la noi..nu stiu ce o insemna ar ala..
ii dadui prima tura si vad ca ii placu numai voma..deci o fi bine..
va pupam...

Io zic sa va faceti provizii daca veniti acasa,ca n-am auzit de laptele asta. Bine,nici experta nu sunt in prafuri d-astea,ca n-am folosit niciodata,dar n-am vazut niciodata in magazine.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Cuscra de astazi intr-o saptamina aterizammm... pazeaaa... Pregateste bunataturi din alea smechere ca ma dau la tine, ufff, chiar m-as da, dar m-am ingrasat ca o purcicuta si voi arata ca un butoi pe aeroport, sper doar sa ma tina avionul

Daca nu te-or opri la vama,ca esti prea grasa te astept cu drag!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

helau u too Miho,credeam ca nu te coafeaza titlul de aia nu intri .

Poi nu prea ma coafeaza...mai ales la starea ce-o am azi...

M-am trezit dis de dimineata cu in sus,am o stare de agitatie si de nervozitate,inexplicabile. Am incercat sa ma calmez ,am facut un dus cu apa rece......am fost la plimbare...dar nu functioneaza.

Si colac peste pupaza,parca astazi copchiii isi fac de cap si fac cele mai mari prostii. Si nici nu pot ridica glasul la ei,ca-s ragusita.

Asa ca...azi ma culc devreme.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am citit tot, dar am o dispozitie nasola rau , nu leg doua vorbe, nu imi iese nimic...si fara motiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

va si eu pe toate,acu am ajuns de la munca si am treaba in casa,plus imbaiat si culcat copii , doina special, miha lasa tunetele ca nu-i loc de ele la bucatarie,trage o placinta si trec norii negrii, Liano ma bucur ca prinde bine laptele, fa-ti provizii cum zice si Miha, Danelutzooooooooo mama ce mistoce facu cuscra-ta de tine, cred ca o ia in freza cand va vedeti m-am distrat rau,Moni pe unde umblii, Denisa asa scurtut la ro?
pi maniiiiiiiiiii fetili.

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

sieu la voi toate!
Sunt pe fuga,am de invatat si ma tot fofilez pe aici,pe la bucatarie

CLAUDIA si MONICUTZA

MIHA sa treaca repede...mai vin stari din astea si trec...da un coniac ar incercat???

DOINA

DENISA,chiar,asa putin la romanica?...cum a fost,cum ti s-a parut in tara?...eu am deja 4 ani de cand nu am mai ajuns...si ma gandesc ca iar nu mai recunosc Brasovul cand oi ajunge

DANELUTZA,asa deci,esti gata de plecat,bravoooooo!!!...drum bun si distractie faina cu cuscra ta...ce-as mai veni si eu sa pap bunataturile lui MIHA,hmmmmmm... si lui Isa!!!

LIANA, la puiuta mica,sa sti ca laptele era care nu-l suporta,offfffff,micuta...nu stiu sa-ti zic daca-l gasesti sau nu in tara....dar uitate si ce componenti are si apoi cand ajungi in Ro iei unul care are aceeasi componenti...ma gandesc ca ea nu a suportat ceva la cel trecut...bafta sa nu mai vomite!!!

Pe unda umbla MIKI????...daca e somera ma gandeam ca are timp mai mult... draga mea si sper ca esti bine!!!

Gata,am plecat,pe maine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sexoaselor
sunt si eu in zona...azi o buna parte din zi n-am avut net...de-aia nu dadui pe-aici
sa aveti o noapte buna si/sau o zi frumoasa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput