Baticul islamic si demnitatea umana

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

si mai e ceva, affirmatzia presedintelui(.....nu e binevenita) se poate citi si printre randuri, dak ne place sa despicam firul in 4...

nu uitati ca fr are vreo 5 mil de musulmani, adik cea mai mare pondere de acest fel din europa de vest!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Acum, Franta ca Franta, da io am o nelamurire de ordin practic. Aici, in Bkk sunt o gramada de musulmance care poarta burqa. Nu inteleg si pace cum de nu fierb la 40 de grade in hainele alea negre! Pentru mine asta e un mister.

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

valentinag, raspunsul e la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

Acum, Franta ca Franta, da io am o nelamurire de ordin practic. Aici, in Bkk sunt o gramada de musulmance care poarta burqa. Nu inteleg si pace cum de nu fierb la 40 de grade in hainele alea negre! Pentru mine asta e un mister.

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

S-au obisnuit. Acesta este raspunsul pe care l-am primit eu aici. Daca nu sunt "infofolite" cu fusta lunga, bluza cu maneca lunga si balonzaid, le este frig. Serios, asa mi-au spus. Si, intr-adevar, nu par a simti vreun disconfort la 35-40 grade. Este adevarat ca am vorbit cu cele care poarta haine de culoare deschisa, nu burqa.

Probabil sub vesmintele negre poarta asa ceva:
http://contexts.org/socimages/files/blogger2wp/2lil-kim-burqa.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Articolul 18.(din drepturile omului)

Orice om are dreptul la libertatea gândirii, de constiinta si religie; acest drept include libertatea de a-si schimba religia sau convingerea, precum si libertatea de a-si manifesta religia sau convingerea, singur sau împreuna cu altii, atât în mod public, cât sl privat, prin învataturi, practici religioase, cult si îndeplinirea ritualurilor.

cat priveste intrebarea cuiva de mai sus ce e indecent si ce nu e, adica, poate ei i se pare indecent si faptul ca o femeie poarta asa ceva...ei bine, nu prea are ce cauta asocierea indecentei cu asa un gen de imbracaminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucamea spune:

nu stiu cum sta treaba cu demnitatea si purtatul burqa.

in vara 2005 (daca nu ma.nsel) dupa ce fusese atentatul de la londra, cobor din metrou si alaturi de mine o multime mare de oameni, ce mai nu prea aveai loc sa respiri, se juca un meci de fotbal si multa lume se.ndrepta intr.acolo.

eu putin claustrofoba as fi vrut sa ajung m repede afara, as fi depasit dar nu puteam misca prea mult.

in capul scarilor, ce sa vezi, un barbat si o femeie cu burqa alaturi. atunci m-am gandit ca vin cu o bomba si n.apuc sa ies afara.

p.s. intamplarea se petrecea in germania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nico,sa sti ca unele chiar pe acolo poarta!Stiu din sursa sigura ca unele poarta pantaloni scurti si tricouri cu vedere la buricaltele,haine normale pantaloni de in si bluze cu maneca lunga!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Da, Valentina, ai dreptate. Imbracamintea de in este foarte frumoasa si potrivita pentru timpul cald.
Soacra mea, spre exemplu, are niste haine foarte frumoase, colorate si se asorteaza cu basmale vesele. Este o persoana foarte credincioasa, preda Coranul pentru diferite comunitati de femei. O apreciez si o respect foarte mult, basmalutele ei nefiind un impediment in relatia minunata cu ea.
Eu sunt deasemenea foarte iubita in familie, petrecand momente foarte frumoase impreuna cu parintii mei din TR, cumnatul, cumnatica (neacoperita, cu un par f bogat),cu toti verii, verisoarele (acoperite/ neacoperite), unchii, matusele (acoperite/neacoperite) ... Sunt o persoana decenta oricum iar religia mea, crestin-ortodoxa, nu supara pe nimeni de-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Am senzatia ca unele persoane prezente la acest topik nu prea stiu care e burka.
Asta e: http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2008/03/Burka.jpg

Baticul care acopera doar parul e jihab, hejab, hijab.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Poate si Bin Laden umbla asa "under cover" de aia nu-l mai prind astia .

Mergi la inceput