Baticul islamic si demnitatea umana
Raspunsuri - Pagina 17
khristin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abbi
are sau nu fundament,ramane sa descoperi tu,eu respect parerea ta printre altele,mi-ai descoperit cateva dintre preocupari(violentza domestica, abuzuri asupra copiilor, femeii, educatie, violentza in scoli...mai vrei? etc,) oricum, am segmentat prb, ca sa fiu on topic, de aceea, asta e doar pentru tine http://www.salvaticopiii.ro http://www.copiidisparuti.ro/ro/ |
Abbi, in primul rand daca tot faci atat de multe precum spui, ai si tu decenta sa pui linkul ala cum trebuie ca nu se vede, ca un adevarat profesionist care se respecta . Ca doar nu glumim cu salvatul copiilor. Sau tu ai intrat pe subiectul asta ca sa te lauzi si tu un pic in lipsa de altceva si vrei acum sa le salvezi si pe femeile respective de burqa???? Please...
Eu zic ca doar daca te-ai concentra pe o bucatica mica fara a instiinta tot mapamondul cate actiuni benefice intreprinzi, tot ar fi un inceput, ce zici? Si incearca sa fii on topic data viitoare, no offense
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
ankita spune:
Burqa si abaya se poarta prin constrangere sau alegere proprie...eu din experienta mea am vazut ca sincer femeia poate sa poarte 10 burqa una peste alta si 5 abaya....ca de daca femeia vrea sa faca ceva, face...
Iar in tarile islamice desi pare greu de crezut...pacate sunt cu caruta de toate felurile...si nimeni nu se infraneaza de la ele cu burqa sau fara...
Deci nu ce ne acopera ne defineste...ci ceea ce facem,gandim si actionam!!!
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankita Burqa si abaya se poarta prin constrangere sau alegere proprie...eu din experienta mea am vazut ca sincer femeia poate sa poarte 10 burqa una peste alta si 5 abaya....ca de daca femeia vrea sa faca ceva, face... Iar in tarile islamice desi pare greu de crezut...pacate sunt cu caruta de toate felurile...si nimeni nu se infraneaza de la ele cu burqa sau fara... Deci nu ce ne acopera ne defineste...ci ceea ce facem,gandim si actionam!!! |
Si mie cind mi-e cald, mi-e clad si cind mi-e frig, mi-e frig. Cred ca e in firea lucrurilor sau oi fi eu mai ciudata.
irina.c. spune:
da unde e muffina?daca s-a lamurit cred ca se poate inchide subiectul mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
conchita spune:
citat din mesajul lui abbi http://www.salvaticopiii.ro |
abbi, am colaborat multi ani cu salvati copiii, pana in 2001, poate ne cunoastem.
Andrada spune:
Fara legatura cu subiectul dar n-am unde sa intreb fetele musulmance si sint curioasa.
Istakhara se poate face in ambele religii musulmane sau e numai shia?
Si e o chestie halal (ca sa nu zic kosher) sau haram?
merci frumos (apropo merci e persan nu?)
A
hannen spune:
citat din mesajul lui Andrada Fara legatura cu subiectul dar n-am unde sa intreb fetele musulmance si sint curioasa. Istakhara se poate face in ambele religii musulmane sau e numai shia? Si e o chestie halal (ca sa nu zic kosher) sau haram? merci frumos (apropo merci e persan nu?) A |
Nu stiu nimic despre Shia,dar noi Sunna facem Istakhara cind vrem calauzire intr-o "problema" si da,este halal.
Da` ce,vrei s`o faci,ti`o scriu?
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades