Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
micki_mica spune:
credeam ca am scapat de varsaturi, dar azi dupa ceaiul de dimineata + sandwich am returnat! si ce mult imi placuse!!!
mie imi e un pic mai bine, incep sa am pofta de mancare...nu pap prea mult, dar mi-e gandul la ce as mai manca
. voi cum va mai simtiti? greturi? varsaturi? pofte? somn linistit? vise agitate?
eu ma mentin cu aceeasi greutate (-4 kg) de cand cu bebe, dar stiu ca voi recupera in curand!
incepe o noua saptamana
sa fie usoara!
Andre_lina la munca vor intelege, chiar daca nu le convine! inca nu am intalnit un angajator fericit sa aiba o graviduta salariata!
bebe este cel mai important nu parerea lor...si ai dreptul la 16 ore/luna ptr investigatii, sa stii!
pupici pe burtici! 
Mihaela
11+
poze cununie
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=78390&cid=35108
LindaG spune:
Multumesc pentru primire!!!
Deci eu sunt in 27.12.1979 nascuta,din pacate nu pot sa spun cind am data de nastere.Dupa mine ar fin in 15.02.2010,dupa doctorita,unul in 17.02.2010 si celalalt in 18.02.2010.asa ca nu stiu.In 10 am iar termin poate voi putea atunci spune mai mult.
Andre_lina spune:
Micky - multumesc pentru informatiile pretioase- stiam cate ceva despre drepturile gravidei la locul de munca, insa de cele 16 ore pentru investigatii habar nu aveam, deci MULTUMESC!
Nu am facut dublu test - azi am clinic 13s4z. Se mai poate?
Pup, o saptamana buna tuturor!
13+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922
mary27 spune:
Buna,
Ce mai fac fetele?
Sper ca toate sunteti bine.
Oare de ce eu nu vad pozele marite, numai lista cu ele?
simonette spune:

buna fetele!!!
Moama, doua mamicutze de gemeni la noi in odisee!!!
Ce frumos!!! Felicitari Linda si tie!
Unboticut bun venit la aceasta odisee! Sarcina usoara cu bb sanatos si frumos!!!
Fete, o saptamana de vis va doresc!
Noi miercuri avem programare la dr, insa fara echo! Si, peste o saptamana plecam in Ro......abia astept! Mi-am facut o programare la ecoin ro pe 8 iulie si sper din nima sa vad ce e bb
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
larisel spune:
Vin dupa un weekend super-relaxant la tzara si inca nu reusesc sa-mi intru in ritmul cotidian de la birou
, parca nu pot sa ma trezesc. Am pus cateva poze la semnatura...e un adevarat rai acolo.
dastefa, nikole Nici eu nu cred ca voi reusi sa nu depasesc targetul de 10 kg, mai ales ca la tzara m-au indopat maica-mea si soacra-mea cu tot felul de bunatati si sigur am pus 1kg numai weekendul asta. Dar doctoritza a zis ca am 2 riscuri de a lua rapid si mult in greutate: sarcina gemelara si glicemia la limita(mi-a iesit 91 si limitele de pe buletinul de analize erau 60-110, eu credeam ca ma incadrez, dar cica in sarcina limita ar fi 90). Oricum m-a pus sa repet niste analize (printre care si glicemia), care m-au costat pe langa cei 650 ron platiti initial inca 130 ron, am facut si papanicolau - 50 ron, inca nu am rezultatele. Am pus aici preturile pt ca intreba cineva acum cateva pagini.
lia_2009 Eu dublu test nu am facut si nu as face nici triplu test daca nu imi spune doctoritza sa il fac. Din cate stiu eu TT se face intre 16-20 saptamani si da rezultate deformate la sarcinile gemelare, de aia nu as vrea sa ma stresez cu TT daca nu este neaparat nevoie. Dar ecografiile le fac sigur pe toate, daca nu si mai multe...vad eu.
lindaG, unboticutz Sarcini usoare si bb-i sanatosi!
13+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
gamaloana spune:
Buna fetelor!
mary27multumim de intrebare...eu una fac binisor caci m-am saturat de stat singura in casa toata ziua pina la 8.30-9 cand vine sotul meu,tare ma plictisesc si e deprimant...tot am zis ca ma duc sa mai stau pe plaja dar pe caldurile astea nu stiu ce sa fac chiar daca stau numai sub umbrela...iesim dar mai mult seara cand cica e mai racoare dar acu 2 zile,la 10 seara nu puteai sa respiri de cald...de 2 zile vad ca e mai racoare,mai bate vantul,aseara am vrut sa ies dar cand m-am dus la toaleta inainte de a pleca iar scurgerea galbuie de la utrogestan era mai inchisa la culoare asa ca am amanat iesirea si am stat in pat,doar stau in pat toata ziua,nu fac nimik
aaa!!si mai am o problema,spuneti-mi si mie voi ce mai mancati?nu aveam eu nici inainte un regim de viata cu mancaruri grase dar acum de cand am aflat ca sunt insarcinata caut sa mananc mai multe fructe si legume,iaurt,branza(ma enerveaza ca astia aici au tot felul de branza dar toata e sarata si grasa),tot imi mai fac la steam gourme legume cu peste sau la vas yena cu pui dar din cauza ca nici nu am pofta parca m-am saturat de aceeasi mancare in fiecare zi,as vrea altceva...trebuind sa gatesc numai pt mine,nici nu am chef,ma lalaiesc asa in fiecare zi...totusi spuneti-mi voi la masa de pranz ce mai mancati ca aia e problema mea ca in rest daca imi dai iaurt si branza mananc toata ziua.
Noilor burticutze bun venit,sarcina usoara si bb sanatosi!

5+
mary27 spune:
Buna gagici!
Larisel ai niste poze super!Felicitari!
Abia astept sa vad si eu lunea viitoare!
De mancat eu pot manca orice,mai ales carnita!pui, peste, gratare
etc...
stroan spune:
Buna gagici
numele meu e Oana si am un pufulet de 5 saptamani. va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta um.19.05.2009 dpn 22.02.2010
la cate saptamani se vede bebe la echo?eu am fost saptamana trecuta si mi a zis doctorul ca e prea mic si nu se vede nimic.
5+
bAly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Nu am facut dublu test - azi am clinic 13s4z. Se mai poate? 13+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922 |
Andre lina, mie mi-au facut programarea pt TT la 13 sapt si 2 zile. Intervalul specificat de dr era intre 13 si 14 sapt.
Am vazut ca au fost fete care l-au facut si mai devreme, dar si mai tirziu. Cred ca daca mergi sapt asta va fi ok pt TT.
Va las ca tre sa ma preg sa merg la dentist.
Vine Surpriza
Alina
8+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)