Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
rlc_sandor spune:
Simo.multumesc pt raspuns
,la prima sarcina nu am avut probleme cu balonarea,intr-adevar e foarte deranjant,mai ales cu respiratia,nici in luna a noua de sarcina,nu am respirat asa greu

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Sonia Andreea+
5+
Nik0le spune:
Linda, bine ai venit!
Sarcina usoara si 
sanatosi! Pentru listuta da-ne te rog data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii.
Mie mi-a recomandat dr cearceaful de analize de trim I, bitest si TT pe la 12 sapt, morfofetala de trim I tot atunci si mi-a zis ca o sa urmeze si morfofetala de trim II mai incolo.
Nico
de
Isabela si
7+
bAly spune:
Felicitari si bun venit noilor burtici!
Eu voi face dublu testul la 13 sapt si 2 zile. Ecograf plus testul de singe aferent.
Hai sa va zic ce am descoperit sa mearga la starile mele de greata
. Mai ales seara cind nu chiar mi-e foame, si nu am chef sa pap, o bere fara alcool rezolva problema
Vine Surpriza
Alina
8+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Nerantula spune:
Salutare! 
Am o intrebare la voi: marti am fost la eco, la centrul medical Romar Polizu, in ziua aceea trebuia sa am 6sapt si 6zile, stiu sigur asta pentru ca stiu exact data ovulatiei. Insa la ecograf sarcina s-a vazut mult la mica, de 5sapt si 5zile, deci 8 zile diferenta, la varsta aceasta a sarcinii mi se pare cam mult ... a mai patit cineva asa?
In plus, nu am nici un fel de simptome, spre deosebire de prima sarcina, cand in primul trimestru eram foarte moale, sani durerosi, intoleranta la diferite mirosuri, etc.
Mai e vreo mamica la bb2 care si alapteaza inca?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
7+ 
unboticutz spune:

burticute, mai primiti o graviduta? um 03.04.2009 dpn 07.01.2010 (dupa ultima eco) si surpriza mare, deja ni s-a spus ca avem un baietel perfect
12+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
unboticutz spune:
nerantula, si la mine la prima eco erau -4 zile dar samburelul a recuperat. eu zic sa nu-ti faci griji, asteapta urmatoarea eco, eu sunt sigura ca se va diminua diferenta
cu dublu test m-am framantat mult daca sa-l fac sau nu si pana la urma l-am facut. va recomand daca puteti sa faceti macar ecografia pentru dublu test, eu am ramas muta cand am vazut cate i s-au masurat samburelului la varsta asta. i-am vazut si cucul si fatzuca
. samburicu avea 11s6z la data ecografiei.
am editat ca n-am citit cu atentie ce a scris nerantula, vai de neuronul meu 
12+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... 
bAly spune:
unboticutz, bine ai venit!!!!Felicitari!!!!
Deci s-a vazut la 11 sapt si 5 zile...wow!!!!
Abia astept si eu urm ecografie. BB va avea 13+ sapt, sper sa vad si eu ce e ![]()
Vine Surpriza
Alina
8+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
unboticutz spune:
alina, multumesc 
s-a intors la un moment dat fix cu funduletu' si cu picioarele desfacute. momentan sarbatorim ca-i baietel, daca la urmatoarea eco e fetita nu-i bai, sarbatorim din nou
mie mi s-a parut destul de clar ![]()
12+
Andre_lina spune:
Unboticutz...ce noroc pe voi. Eu am avut eco joi, la 13 sapt si 3 zile si...s-a miscat mult si repede...nu a putut spune decat ca "crede" ca e fetita, ca nu vede niciun cuc, insa nu am vazut si eu ca sa imi dau cu parerea.
Maine as avea programare la doctorita mea, pentru dublu test...dar am mari probleme la serviciu de joi cand am stat toata ziua la medic...s-a decalat programarea...si mi-e teama sa nu am parte de conflicte.
Nici nu stiu ce sa fac...cand sa merg sa fie ok, ca e doar lunea pana la 16.00...nasol de tot 
.
Oi vedea eu.
A vazut careva ecografiile noastre?
PUP!
13+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922
Nerantula spune:
Andre_lina, poti merge in alta zi la alta clinica sa faci dublul test, desi cred ca e putin cam tarziu, ai deja 14 saptamani, nu?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
7+