Nou stil de viata (273)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ruxi, am sa fac cand ajung acasa cu apa si sare, merci de sfat
Anda, nu am facut exudat, aseara m-a palit durerea. Nici nu pot ajunge zilele astea, sunt prinsa rau la munca. O sa vad cum ma simt in zilele urmatoare.
An-k,merci Suna bine ce ai facut bun Asteptam poze cu Anthony.

Ma simt un pic mai bine..vedem la noapte cum va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Hello!

Violeta, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa va dea Domnul numai bine!

Ruxi, am lucrat putin si de acolo... desi am zis ca nu, s-au intamplat diverse urgente si a trebuit sa mai lucrez din cand in cand. Asta e...

Vik, ai dreptate... problema a fost ca dupa aproape 3 saptamani de diverse boli, dupa foarte multe injectii si medicamente, am simtit nevoia sa mananc mai consistent. Mi-au iesit destul de prost analizele si tanti doctor mi-a zis, "doamna, trebuie sa mancati mai consistent, mancati o friptura nu numai salate si fructe". Si cred ca mi-a intrat undeva in creieras sau pur si simplu a cerut organismul meu... am mancat ce nu mananc eu niciodata, adica miel. In fiecare zi... e adevarat si ca turcii gatesc mielul senzational! Si am mai mancat si cate o baclava, si o placintica... dar acum am revenit la normal si imi revin. E musai, ca saptamana viitoare ma duc la o nunta fitzoasa rau de tot si trebuie sa fiu frumusica!

Cris, Roxa, nici Mara nu doarme singura. Tot zice ca o sa doarma cand o sa fie mai mare. Asteptam...

Tzuni, ce faci? Cand pleci acasa la parinti? Cum e Meri?

Carmen, sper sa pun poze mai tarziu. Mara o sa mearga saptamana viitoare la Ploiesti si apoi, urmatoarele doua saptamani are program in Bucuresti - prima saptamana merge la niste cursuri la Muzeul Taranului Roman si Muzeul Satului, unde o sa olareasca, picteze, invete despre traditiile romanesti. Apoi am inscris-o la un modul la Fastrackids, unde ea nu a mai mers pana acum, dar am zis sa incercam. La ambele o sa mearga cu un bun prieten al ei si asta o bucura. Dupa saptamanile astea nu mai stiu... n-as mai duce-o la gradinita, unde este oricum deschis. Mai vedem. Baietii tai ce fac in vacanta?

Onitza, felicitari pentru sarcina!!

Gusta, mai mananci fara sare?

Salutari tuturor si revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta
[Doina sa treaca repede aglomeratia.

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina
Doina: spor sa ai ca pana in 11 nu mai e mult. Ce faceti in concediu?

Asa e , noroc cu sefu ca nu a vrut sa ne dea concediu in august.
O sa mergem la casuta noastra de la tara.Tinem copii la aer si eu ma ocup de flori

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Starea e inspre roz ,dar dimineata era neagra rau.

Cuscra ea s-a suparat de aiurea si bate din picior si e singurul lucru care nu il tolerez si sa vezi cum mamicile alea isi faceau semne si eu eram roza ,verde nici nu ne-am luat la revedere si azi a ramas si la scoala la pranz asa ca vad acuma la 3 daca mai suntem prietene.

Gabriela eu mie nu imi pun sare in nimic dar uite cerealele au un gram de sare si atunci pot spune ca mananc cu sare.Dar e regim pana miercuri inclusiv,mana dreapta mi s-a umflat si la fata dar eu sper ca dupa sa scap de toate.Si dupa am sa folosesc pentru inca ceva timp o sare cu potasiu ca daca tot m-am invatat.

Maine are copilul liber si vreau sa imi petrec ziua cu ea cu ceva frumos,nu stiu inca ce dar cred ca o sa mergem cu bicicletele si multe lucruri .

Aici e super cald si nici mancarea nu intra .A si mi-am propus pana fac un an de la nunta sa ajung la 59 si sa nu imi mai bat joc de organismul meu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui an-k

Buna,
Ruxi, ce papi azi bun?

Friptura de vitel la cuptor, piure de mazare si conopida, cirese culese de mine din copac si probabil diseara niste dorada la cuptor cu legume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

Ruxi, am lucrat putin si de acolo... desi am zis ca nu, s-au intamplat diverse urgente si a trebuit sa mai lucrez din cand in cand. Asta e...

Vik, ai dreptate... problema a fost ca dupa aproape 3 saptamani de diverse boli, dupa foarte multe injectii si medicamente, am simtit nevoia sa mananc mai consistent. Mi-au iesit destul de prost analizele si tanti doctor mi-a zis, "doamna, trebuie sa mancati mai consistent, mancati o friptura nu numai salate si fructe". Si cred ca mi-a intrat undeva in creieras sau pur si simplu a cerut organismul meu... am mancat ce nu mananc eu niciodata, adica miel. In fiecare zi... e adevarat si ca turcii gatesc mielul senzational! Si am mai mancat si cate o baclava, si o placintica... dar acum am revenit la normal si imi revin. E musai, ca saptamana viitoare ma duc la o nunta fitzoasa rau de tot si trebuie sa fiu frumusica!

Deci nici in concediu n-ai avut liniste...mama mia!
Mi-ai facut o pofta de miel...as manca non stop.
Esti frumusica oricum, nu te "face" pe tine 1 kg in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza frumoaselor.

Delia multumim de tratatie si-ti tinem pumnii azi.

Crys imi pare rau s-aud ca esti bolnavioara dar uite asa se mai duce un 1 kg. daca nu poti inghiti mai nimic. Tot raul spre bine.

Anda sincera sa fiu n-am gasit Activia fara arome si pe mine tare m-ajuta iaurtul asta cu " una, alta" . Eu cred ca m-am tampit. Am ajuns sa ma cantaresc zilnic ca sa stiu care-s zilele in care gresesc si implicit fac prostii. Ei bine azi aveam 88.6 kg.
Si da vreau concurs. Cred ca-s pe drumul cel bun si trebuie sa ma "fortez" mobilizez si mai bine. Cine e pentru???

Gusta stai linistita ca sigur nici nu-si mai aduce aminte Mara ca v-ati certat. Ce zici te bagi la concurs cu mine???

Gabi bine-ai revenit si sanatate multa. Am inteles ca te-apuci serios de treaba asa ca te intreb si pe tine, un concurs ceva???

Meph de ce-s simpatica?

Roxana numai bine iti doresc, cat despre Serbanica sa stii ca si Bella vrea s-o "bag" eu in pat, adica sa stau cu ea sa ascultam povesti si sa-mi petrec macar 15 min. in camera ei inainte de culcare. Eu o iau ca pe timpul nostru special cu toate ca de multe ori adorm eu inaintea ei.

Doina nu-ti pot ura decat spor la treaba si concediu placut. Cred ca abia astepti sa "iei o pauza" de la lucrurile cotidiene. Spune-mi ai terminat examenele pe anul asta?

Ruxi si ma gandesc la tine. Sper ca ti-ai facut ceva program de in weekend sau macar de . Ai inceput sa te pregatesti pentru vizita Tunelei ?

Dragelor revin.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

salutare
Multumesc fetelor, si ma bucur ca v-a placut "sejurul" prin Londra

Violeta felicitari, casa de piatra si numai bine.
Da o parte din poze sunt din Hyde Park
gusta bine ca a trecut starea nasoala
Gabi bine ai revenit. Lasa ca tu arati bine, sunt sigura nici nu se vede kilul ala
Tzzzuuuuuniiiii unde esti?!

Fetelor nici Edi al meu nu doarme singur. De fapt nu adoarme singur. Ca dupa ce-l adorm, merg in camera mea. Daca se trezeste peste noapte (rar se intampla) vine singur la noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sunt aici, sunt aici...in pragul mortii. Ma doare capul ingrozitor de 3 zile....creierii lichizi.... ochii vai mama lor.... burta ma termina.... rushii, ce mai...

Va scriu cand imi mai revin.

Edit: cred ca m-au ajuns blestemele Conchitei!

Mergi la inceput