Nou stil de viata (273)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Citat:
citat din mesajul lui Hopes

(mi-ai amintit de nunta, o sa scanez si eu niste poze sapt asta)

Asa sa faci ca daca nu te "bat" eu pe tine. (la cap)

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

'Neatza.

Vesti despre noi: am luat-o de la capat cu varicela: Teo e plin de bube, . Mai urmez eu.....

revin

Multa sanatate Carmen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Haideti la cafele, sucuri, fructe si ce mai doriti.

Zuzi, m-am uitat la poze, erai o dulceata de fata , daca ai slabi ai arata la fel ca atunci. Vorba lui Hopes, imi vine sa te bat - nu e timpul pierdut dar trebuie sa te pui pe treaba serios.

Carmen, sanatate, sper sa treaca repede si sa nu faci si tu.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

salutare, Delia, Hopes, multumesc de urari, .

Zuzi, sunt de acord cu tot ce-au spus fetele.
Nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen multa sanatate si sa treaca repede bubele.

Sunt in zona fara chef de nica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Zuzi, ca sa intaresc ce-a zis Tzuni, daca pana la vara viitoare scapi de 25kg vin si eu cu ea in Cuba

Carmen, imi pare rau ca iar sunteti "in arest" la domiciliu...

Gusta, te-ai desumflat?

Eu sunt blue rau, ieri am avut iar o discutie cu al meu...se pare ca nu ajungem chiar nicaieri. Concluzia a fost ca isi cauta apartament sa se mute.
Am plans ieri pana m-am umflat...am stat in casa in pat, am dormit si am plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragutelor!

ma distreaza ce citesc! Zuzi, ti-am vazut si eu pozele si puteam sa jur ca la fata, trasaturile si veselia sunt ca acum 100 de ani si daca-i pe-asa si punem pariuri, si daca reusesti schema aia cu 25 sa mor de nu strang bani sa vin in Cuba cu Tzunella si Ruxanicea sa o facem lata . Altceva ce sa mai zic, decorul de acolo e absolut fantastic, raiul pe pamant...iar pitica ta e un lipici dulce!

Carmen draga, imi pare rau ca v-ati captusit asa, dar stiu ca si tu privesti partea buna, un rau de care scapati acum for ever, cat despre tine, esti sigura sigura ca nu ai facut cand erai copil mic? ca vorba aia varicela poate aparea si in forma mai ciudate si poate ca cine stie, sau ti-ai facut analize si nu ai anticorpii? drept iti zic si stii ca daca-i asa, acum nu scapi. Iti tin pumnii sa faci o forma usoara ca e cald afara si nu e amuzant! Finuta mea care are 36 a facut anul trecut in vara, a tras ce-i drept, dar si-a revenit cu aceeasi piele fina ca intotdeauna.

Gagix, io ma pregatesc de stat la oale asa vreo 2-3 ceasuri, acum organizam un mic party pentru Serbanica pe care l-ati urat de aniversare in 22 Bina ca vin doar 4 copilasi, iar cu parintii afarenti ne adunam 15 bucati, dar nu suntem mari mancatori si nu cred ca imi va fi greu.

va si pe curand!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ruxi, imi pare tare rau, se sa zic...dar poate e mai bine asa decit sa va chinuiti interminabil...

Roxa, distractie placuta cu piticii si parintii lor.

Ieri am fost la film, am vazut Transformers - Revenge of the Fallen, mi-a placut, multa actiune, faze haioase, nu ai timp sa te plictisesti.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ruxi nu m-am desumflat dar m-am invatat cu mine asa grasuta.Sincer iti spun ceva fara suparare dar eu am impresia ca sotul tau nu stie ce vrea si nici nu vede ce rau face celui de langa el.

Zuzi vezi cum facem noi un club de fete in Cuba ce zici?

Am gradinarit azi la greu dar mi-a placut si vremea tine cu voi acusi ma duc la dus si dupa facem un gratar sa incheiem saptamana.

Ma mir ca de ceva zile numai schimbam cuvinte frumoase intre noi .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miiutachan spune:

buna...
ma primiti si pe mine la voi?
sa ma invatati cum sa imi incep un stil de viata nou?

Mergi la inceput