Nou stil de viata (273)
Raspunsuri - Pagina 14
Tzuni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRISCOSTY Tzuni, mi s-a parut ca te-am vazut azi la Realitatea vb despre Michael..tu erai sau am vedenii de la febra? Era in fata stadionului Lia Manoliu. |
Vorbeam singura?

Io-s pe alta plantatie...
Zuzi, esti faina tare in poze, vesela, tonica, DAR ....pune mana si slabeste!
. Pacat de forma corpului tau! Tu ai vazut ce unduiri frumoase ai? Pai e pacat de ele! ia treci la slabit ca acu' viu in Toronto si te fugaresc cu banda de alergat in spinare! 
Iar Izabella e o comoara. Vai cat de dulce poate fi!
Zuzi, ca sa vezi ce vorbesc, taie tu de AICI 25 de kilograme si sa vezi ce frumusete iese! Nu oricine are asa forme frumoase, trebuie sa ai grija de ele. Deja te vad bronzata si in fusta mini, mulata...
Si promit ca daca slabesti, merg cu voi in Cuba la anul!
Hopes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
Vorbeam singura? ![]() Io-s pe alta plantatie... Zuzi, esti faina tare in poze, vesela, tonica, DAR ....pune mana si slabeste! . Pacat de forma corpului tau! Tu ai vazut ce unduiri frumoase ai? Pai e pacat de ele! ia treci la slabit ca acu' viu in Toronto si te fugaresc cu banda de alergat in spinare! ![]() Iar Izabella e o comoara. Vai cat de dulce poate fi! Zuzi, ca sa vezi ce vorbesc, taie tu de AICI 25 de kilograme si sa vezi ce frumusete iese! Nu oricine are asa forme frumoase, trebuie sa ai grija de ele. Deja te vad bronzata si in fusta mini, mulata... Si promit ca daca slabesti, merg cu voi in Cuba la anul! ![]() |
zuzi la asa promisiune sa mor io ca as slabi 30 kg
Hai ca poti

violeta70 spune:
Buna dimineata
Nu am cuvinte pentru marea tragedie....
. In '92 eram pe stadion, fascinata de ceea ce vedeam. Am fost cu sora-mea, Diana. Nici eu nu am fost un fan, dar muzica lui mi-a placut intotdeauna. Avem toate discurile (originale) aduse de tatal nostru din SUA. Mare pacat!
La fel de Farah....mare pacat! Intr-adevar, boala de cele mai multe ori ne invinge.
Dumnezeu sa-i odihneasca.....nu ne ramane decat sa ne rugam pentru ei
Delia felicitari pentru terminarea examenelor. Eu mai am unul, marti, dupa care incep pregatirile in mod serios. Nu facem mare nebunie, dar ceva, ceva tot trebuie.
Va las acum, ca trebuie sa merg la un parastas, dupa care trebuie sa invat.
Pupici la toate fetele
PS: apropo de concurs, cred ca ma alatur si eu voua, dar pe margine, nu in vreo echipa, poate reusesc sa dau jos cele 2 kg....pana la marele eveniment.
Pupici!
gusta spune:
Neatza.
Azi sunt umflatica rau sper sa ma desumflu in timpul zilei ca nu imi place de mine asa
.
Cuscra hai trebuie sa treaca raceala.
Anda eu nu am slogan
.
Zuzi hai sa vedem ce facem cu concursul asta,eu nu imi propun decat 3 kg sa dau jos ca am inceput sa invat ca ce se da repede se pune si inapoi
.
Tzuni la intrebarea de la generale eu iti zic aici parerea mea, nu.![]()
Mai sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Vio, bafta si tie la urmatorul examen si succes cu pregatirile de nunta. O sa te vedem in rochita de mireasa? ![]()
Crys, Carmen, in vacanta plec la inceputul lunii urmatoare, in Tailanda.
Gusta, nu mai minca sarat si o sa te dezumfli. 
Zuzi, ai vazut, de cind vroiai tu sa vina Tzuni la tine, acum ai ocazia sa te pui pe treaba serios ca sa fiti amindoua niste vedete la anu' in Cuba. 
Crys, multa sanatate! 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
Zuzilici spune:
| citat din mesajul lui Tzuni Zuzi, esti faina tare in poze, vesela, tonica, DAR ....pune mana si slabeste! . Pacat de forma corpului tau! Tu ai vazut ce unduiri frumoase ai? Pai e pacat de ele! ia treci la slabit ca acu' viu in Toronto si te fugaresc cu banda de alergat in spinare! ![]() Iar Izabella e o comoara. Vai cat de dulce poate fi! Zuzi, ca sa vezi ce vorbesc, taie tu de AICI 25 de kilograme si sa vezi ce frumusete iese! Nu oricine are asa forme frumoase, trebuie sa ai grija de ele. Deja te vad bronzata si in fusta mini, mulata... Si promit ca daca slabesti, merg cu voi in Cuba la anul! ![]() |
Tzuni nu zi de doua ori ca parca te si vad in Cuba la anu' prin iunie.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Da mai fetelor ati vazut voi ce mi-a facut mie Tzuni
. Bravo ei!
Gusta lasa umflatura ca-i doar apa si lasa sarea! Se intinde pielea si nu-i bine cand ai sa te desumfli ai sa ai "riduri"
. Lasa sarea.
Ah! vreau poze cu tine vopsita. 
Crys azi m-am trezit eu cu gatul in pioneze si m-am gandit la tine, dar vad ca dupa cafea e ok! deci nu-i chiar asa de grav. Tu cum te mai simti? 
Anda multumim pentru organizarea echipelor si a concursului.
Sloganul pentru mine ar putea suna ceva de genul: For Cuba! dar e prea personal asa ca las fetele sa vina cu ceva mai inspirat. Tu ce program mai ai weekendul acesta?
Violeta bafta la ultimul examen si mai ales la pregatirile de nunta. Chiar asa se lasa cu rochie de mireasa sau doar ceva fain alb? Succes cu slabitul. 
Delidana felicitarile mele, s-a mai dus un an si-n cinstea lui m-am servit si eu c-o margarita virtuala.
Si ca tot ai pomenit de rochita de mireasa ma poti admira pe mine in ea in cateva pozici.
Anda stai ca tot gandindu-ma la Cuba mi-am dat seama ca acum e sezonul soarelui si-al marii si-al plajii si n-ar strica sa numim concursul acesta : Bikini Contest! = Concursul bichinilor!
Fetelor ce ziceti?
Eu deja mi-am pus pozele dinaintea concursului.
Ramane dupa o luna sa ma pozez dinou si sa vedem cum arat. ![]()
No, s-a trezit "casa" si-mi cere de mancare. Revin.
Cuba 2009
Zuzilici
Hopes spune:
| citat din mesajul lui Zuzilici Da mai fetelor ati vazut voi ce mi-a facut mie Tzuni Gusta lasa umflatura ca-i doar apa si lasa sarea! Se intinde pielea si nu-i bine cand ai sa te desumfli ai sa ai "riduri" Ah! vreau poze cu tine vopsita. ![]() Crys azi m-am trezit eu cu gatul in pioneze si m-am gandit la tine, dar vad ca dupa cafea e ok! deci nu-i chiar asa de grav. Tu cum te mai simti? ![]() Anda multumim pentru organizarea echipelor si a concursului. Sloganul pentru mine ar putea suna ceva de genul: For Cuba! dar e prea personal asa ca las fetele sa vina cu ceva mai inspirat. Tu ce program mai ai weekendul acesta?Violeta bafta la ultimul examen si mai ales la pregatirile de nunta. Chiar asa se lasa cu rochie de mireasa sau doar ceva fain alb? Succes cu slabitul. ![]() Delidana felicitarile mele, s-a mai dus un an si-n cinstea lui m-am servit si eu c-o margarita virtuala. Si ca tot ai pomenit de rochita de mireasa ma poti admira pe mine in ea in cateva pozici.Anda stai ca tot gandindu-ma la Cuba mi-am dat seama ca acum e sezonul soarelui si-al marii si-al plajii si n-ar strica sa numim concursul acesta : Bikini Contest! = Concursul bichinilor! Fetelor ce ziceti? Eu deja mi-am pus pozele dinaintea concursului. No, s-a trezit "casa" si-mi cere de mancare. Revin. Cuba 2009 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
doamne ce frumoasa erai!!!!Si cand ma gandesc ca in afara kilogramelor esti neschimbata. La fel de frumoasa de plina de viata, de vesela!!
M-ai dat gata. Si in acelasi timp imi vine sa te bat
(mi-ai amintit de nunta, o sa scanez si eu niste poze sapt asta)
Zuzilici spune:
| citat din mesajul lui Hopes (mi-ai amintit de nunta, o sa scanez si eu niste poze sapt asta) Hopes si minunea mea - Eduard |
Asa sa faci ca daca nu te "bat" eu pe tine. (la cap)
Cuba 2009
Zuzilici
mephala30 spune:
'Neatza.
Vesti despre noi: am luat-o de la capat cu varicela: Teo e plin de bube,
. Mai urmez eu.....
revin

Era in fata stadionului Lia Manoliu.