Licurici de ianuarie-februarie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Ciufik spune:
Asaaaa, sa dam si noi raportul.
La 6 luni fara 3 zile avem:7.120kg, 66cm.
In 3 saptamani de D a luat un greutate 500gr - nu-i rau, bine ca tot tzatza e de baza .
Miere - multumim pt info.
Alinuk - tare Andu. Eee, sa te vad cum o sa le raspunzi la amandoi, ca nu mai ai mult .
Alina - ce bleu e Sabinutza. F Frumoasa.
Aalina - de ce sochezi pediatra? Ha? aaa, si vrei un body cu "vreau o sora" pt Fabi? Las' ca vin eu in BN, poate chiar in toamna si tin minte .
Apropos de alaptat, Ana -- nepoata'mea de 2 ani isi alapteaza papusile ca asa a vazut la mine si se duce la dr, cu papusa dupa ea, of course, si cand pleaca ii spune doctorita sa ii dea bibe la papusa, la care Ana: "Nu, tzatzi" .
Va las ca ma bag la somn.
Bebelusi - vrem poze! cu cap
Porumbita spune:
eu nu mai am nici o treaba cu medlife; pediatra lui robert e la sanador;
ms de pareri
cami_antonia spune:
neata si de la noi .... hmmmmmmmmm eu vreau cafea ... chiar acu merg sa o fac .... mai fetele sunt singura nebuna de aici care bea cafea cu cofeina?????
eu astept azi sa vedem ce mai fac ai mei ... ieri au aflat ca trebuie urgent operata ... asa ca e aiurea ... renunta la nunta .... sper sa ii ajute Dumnezeu sa treaca peste aceasta incercare ...
daca ajungeti pe la vreo biserica aprindeti o lumanare pt ei ... ALINA SI ADRIAN....
MERCIC
Camelia
Ciufik spune:
neata pe fuga
cami - ne rugam pentru Alina si Adrian. Doamne ajuta!
fete am gasit la fetele de la "ghiocei" asta - http://ghiocei2009.blogspot.com/, e f interesant, n-am apucat sa citesc tot, insa nu strica putina informatie in plus.
va pup
deliafairais spune:
cami, si eu beau cafea cu cofeina. am baut si in timpul sarcinii, fara sa exagerez. cafeaua decofeinizata e mai nesanatoasa decat cea cu cofeina asa ca aleg raul mai mic
puiutzul meu are 5 luni!
Alina1976 spune:
Neata,
Ciufik, felicitari pentru bebe! E foarte bine cat a luat in luna a 6-a.
CADIA, pai bebelusii anemici au tenul mai palid. Mie Dr mea mi-a zis ca un alt semn ar fi culoarea urechilor si a pleoapelor. Oricum un doctor isi cam da seama...noi mai greu. cel mai bine este insa sa ii faci analize daca se suspecteaza o anemie, inainte de a incepe orice tratament.
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
aresa spune:
Buna de dimineatza!!
Ma bag si eu la o cafelutza!!
Suntem un picutz cu emotii ca taman planuim o vizita la un pediatru aici in Turcia.....si nu-s eu prea relaxata...prima data cand avem o problemuta si nici nu suntem pe meleagurile noastre..Sper sa ne descurcam ca de regula la astia limba engleza e cam ioc(or yok in limba lor).
Piticul e ragusit nitel..dar nu febra,papa bagam parca mai abitir ca alte dati,vesel,zambaret ca de obicei...si totusi raguseala asta o avem de cand am plecat din tara...am mentionat-o pediatrei care ne-a recomandat Nurofen cateva zile...si totusi..apare ,dispare..(cateodata am impresia ca e doar incantat de sunetul ragusit care-i reuseste..)....
Deja ma gandesc serios ca de la 1Iulie sa nu-mi mai extind polita de asig. cu Interamerican-ul..de doctorita lui nu reusesc sa dau neam ..
A, si mamelor de baieti,puteti sta linistite de acum inainte ca nu mai atentam la nurorile voastre..crocodilului ii plac fetele mai varstnice.Am o revista cu Ana Lesko pe coperta...daca ati stii cum ii se lumineaza privirea si cu cat drag o baloseste pe Anuska!!...`geaba am incercat sa-i explic ca nu-i fata de casa!!
P.S..acum cand va scriu tipa de numa numa(cred ca nu-i de acord cu ce zic astia la CNN)...raguseala-i diparuta din nou..Acum nici nu stiu ce sa mai fac..m-as duce..si nu m-as duce
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
Alina1976 spune:
Aresa, la cine mergeti? la Dr. Bejan sau la Dr. Mirica?
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA