Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Buna tuturor si bine v-am gasit

Vreau sa ma adaugati si pe mine pe lista
data nasterii 2.11.1973
Um 14.03.2009
dpn...20.11.2009

sint o viitoare mamica de gemeni (se pare ca un baiat si o fetita) , sarcina obtinuta prin FIv+ICSI la Medlife,
in prezent am 14 sapt

va citesc de ceva ani, de pe vremea cand eram aspiranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua burtici!!!!!
Am ajuns acasa...ufff!
Am fost la med de fam, sa-mi dea reteta iar , si nu s-a putut , asa ca mi-a facut o trimitere catre un alt med din policlinica...fara nume pe ea, a zis sa-mi aleg eu , ca sa pot sa mai iau o data "cremele minune", si uite asa am ajuns eu la ginecolog....da am ramas placut impresionata, ce om!!, cata blandete in vorbe!!!...desi m-a facut sa ma simt total nestiutoare!!
A ramas ca ma asteapta cu toate analizele mele de pana acum , ca sa-mi faca fisa la el si abia atunci vb de creme , tratamente

Ce am inteles eu de la el(om pe la 60 de ani) , ca pe langa ginecologul care-l ,am trebuie sa mai am unu (adik el) la care sa ma duc ori de cate ori am ceva, si med de fam care sa ma aiba in evidenta

Referitor la candida mea , mi-a zis ca acea crema "gynofort" se da doar o data (asa citisem si eu pe prospect) nu o data la 3 zile cum mi-a scris mie pe reteta secretara ginecologului, si are actiune 1 luna.., nu am voie sa fac spalaturi sau altceva o saptamana dupa aplicare..etc....ori eu nu am stiut astea!!

Mi-a mai zis sa fac spalaturi cu ceai de musetel(in care sa pun o lingurita de bicarbonat, si un pliculet de ...ceva de la farm..am uita cum se num) ca sa ma curat

I-am mai zis ca ma supara durerile de umeri si mi-a zis ca sunt normale , dar nu am ce sa fac , dacat sa-mi dau cu creme (creme care nu au avut evect pana acum , pt ca ma doar articulatiile nu muschii)

Hai ca m-am intins ca o placinta!!

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Alina.a merci mult pt raspuns. Mai am o intrebare Ce varsta avea Elisa cand ai incetat sa mai folosesti landoul ?
Simona bafta pt maine. Iti tinem pumnii.

16

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

burtici care cititi povesti deastea deale mele nu uitati un singur lucru merita absolut orice!nici nu va inchipuiti ce va asteapta dupa,ce sentimente extraordinare pot da nastere un copil.
andrecj eu am avut o groaznica depresie la sfarsit cand deja nu mai faceam fata la atatea contractii dureroase,la perfuzii,la statul in spital si intr-o tara a carui limba nu o cunosc...plangeam fff mult si cred ca si starea mea a contribuit pana la urma la nasterea prematura,ajunsesem sa ma rog cateodata sa se termine mai repede si peste 5 minute sa plang ca mi-a trecut prin cap asa ceva...eu in perfuzii primeam si ceva sedative si dormea nu gluma asa ca cel putin cand ma trezeam eram mai pozitiva,dar...e groaznic stiu cum e...si acum imi reprosez ca daca mai aveam putina rabdare poate o duceam inca o saptamana,poate asa nu mai trebuia sa fie internata in alta parte cu tulburarile de respiratie,etc,si multi poate...dar e un copil sanatos care nici nu ai zice ca a avut vreodata 2 kg si ceva...si uite ca am plecat de la una si am dat in alta...daca ai posibilitatea mergi la psiholog,orice discutie cu cineva avizat ajuta fff mult.noi am avut o mamica la strumfi care a facut o ff urata depresie postpartum si bine ca a tratat-o ca la carte ,se putea termina ffff prost.de multe ori uitam ca suntem si noi oameni,ca avem limitele noastre,ca nu la toti mecanismele hormonale functioneaza la fel, si ca o stare ,inclusiv sarcina, ne afecteaza in mod fff diferit.oricum tie iti lipseste odihna neaparat,asa ca asteptam numai vesti bune si capul sus esti mamica nu toate sunt roz,ai sa vezi.... si baby phon-ul e de pe bebelusul.tau,intri la chestii de supraveghere,la philips si gasesti fff multe pe acolo.
simona si eu am un rezultat DT prost si fac acum TT stiu prin ce treci dar repeta analiza si cere cat mai multe opinii la ecograf e fff important.

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 15+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Cata dreptate ai, Alina.a, iti multumesc pentru raspuns si pentru sprijin, deja ma informez pt psiholog si sper intr-o programae rapida, in speranta ca ma ajuta macar sa dorm.Multumesc
burtici care cititi povesti deastea deale mele nu uitati un singur lucru merita absolut orice!nici nu va inchipuiti ce va asteapta dupa,ce sentimente extraordinare pot da nastere un copil.andrecj eu am avut o groaznica depresie la sfarsit cand deja nu mai faceam fata la atatea contractii dureroase,la perfuzii,la statul in spital si intr-o tara a carui limba nu o cunosc...plangeam fff mult si cred ca si starea mea a contribuit pana la urma la nasterea prematura,ajunsesem sa ma rog cateodata sa se termine mai repede si peste 5 minute sa plang ca mi-a trecut prin cap asa ceva...eu in perfuzii primeam si ceva sedative si dormea nu gluma asa ca cel putin cand ma trezeam eram mai pozitiva,dar...e groaznic stiu cum e...si acum imi reprosez ca daca mai aveam putina rabdare poate o duceam inca o saptamana,poate asa nu mai trebuia sa fie internata in alta parte cu tulburarile de respiratie,etc,si multi poate...dar e un copil sanatos care nici nu ai zice ca a avut vreodata 2 kg si ceva...si uite ca am plecat de la una si am dat in alta...daca ai posibilitatea mergi la psiholog,orice discutie cu cineva avizat ajuta fff mult.noi am avut o mamica la strumfi care a facut o ff urata depresie postpartum si bine ca a tratat-o ca la carte ,se putea termina ffff prost.de multe ori uitam ca suntem si noi oameni,ca avem limitele noastre,ca nu la toti mecanismele hormonale functioneaza la fel, si ca o stare ,inclusiv sarcina, ne afecteaza in mod fff diferit.oricum tie iti lipseste odihna neaparat,asa ca asteptam numai vesti bune si capul sus esti mamica nu toate sunt roz,ai sa vezi.... si baby phon-ul e de pe bebelusul.tau,intri la chestii de supraveghere,la philips si gasesti fff multe pe acolo.simona si eu am un rezultat DT prost si fac acum TT stiu prin ce treci dar repeta analiza si cere cat mai multe opinii la ecograf e fff important.alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 15+povestea noastra...[/i] [/quote] 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Simina- bine ca ai rezolvat, ma bucur ca ai dat peste un medic bun, si eu stiu la fel despre gynofort, si probabil ca ti-a dat sa te speli cu tantumrosa care curata.

deci a fost tot raul spre bine ca sa zic asa......acum odihneste-te

17+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Alina.a merci mult pt raspuns. Mai am o intrebare Ce varsta avea Elisa cand ai incetat sa mai folosesti landoul ?
Simona bafta pt maine. Iti tinem pumnii.

16

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

floricik
tot acasa? esti bine da?

17+
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Simina- bine ca ai rezolvat, ma bucur ca ai dat peste un medic bun, si eu stiu la fel despre gynofort, si probabil ca ti-a dat sa te speli cu tantumrosa care curata.

deci a fost tot raul spre bine ca sa zic asa......acum odihneste-te

17+
www.inimacopiilor.ro

exact..Tamtum Rosa..plus bicarbonat bagate in ceai

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

incerc sa trag in pui de ca ma doare burta ca la CM si umarul stg(de azinoapte)

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Buna tuturor si bine v-am gasit

Vreau sa ma adaugati si pe mine pe lista
data nasterii 2.11.1973
Um 14.03.2009
dpn...20.11.2009

sint o viitoare mamica de gemeni (se pare ca un baiat si o fetita) , sarcina obtinuta prin FIv+ICSI la Medlife,
in prezent am 14 sapt

va citesc de ceva ani, de pe vremea cand eram aspiranta

Nu cumva DPN-ul este 20.12.2009???????

Mergi la inceput