Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
Andrecluj spune:
Alina.a, iti multumesc foarte mult, din pacate linkul de la baby phone nu am reusit sa il deschid, dar restul am salvat. Caruciorul mi se pare superb, voi incerca sa caut oferte pentru el. Multumesc inca o data. Cu depreesia la prima sarcina cum ai rezolvat problema, ca la mine textele cu "trebui sa gandesti pozitiv pentru bebe" vad ca nu tin. Simina, ceai de musetel, apa si bicarbonat, doar exterior mi-a recomandat mie, si rezolvi macar aciditatea, si eu duc candida de peste o luna din cauza utroestanului. Laura_b, sigur ca exista depresie prepartum si constat pe pielea ea ca e cumplita. Eu am sperat sa fie hormonii, dar uite, mai am putin sa termin luna a patra si dorm cate 2 ore pe noapte, ziua deloc, ma trezesc plangand, tremurand cu tahicardie, azi noapte am dormit de la 12 la 1 jumate,cand m-am trezit plangeam, asa ca azi am inceput sa dau telefoane sa caut psiholog pentru ca simt ca cedez si mi-e teama sa nu evolueze pana se naste bebe sa fiu o mama denaturata dupa. Mediul meu spune ca sunt hormonii si ca cedeaza cand va misca ebe, dar sincer nu mai cred si simt ca nu mai rezist psihic, asa ca am decis ca trebuie sa cer ajutor. Felicitari fetelor care va simtiti bebeii, ce fericite trebuie sa fiti!
16 +
miany75 spune:
Alina a.,tocmai am terminat de citit "povestea voastra".Super emotionanta ! Mi-au dat lacrimile...iti doresc sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!
miany
20+
ionelamaria spune:
Sigur ca ma bucur ca il simt pe bebe... dar nu prea pot spune asta nimanui... v-am spus voua si am sunat sotul sa-i spun... In rest, cum sa spun daca mereu cand afirm ca incepe sa se vada burtica primesc replica : da da... aham... siiiigur.... Sa mai spun ca am simtit pe bebe? Sotul m-a crezut... dar el nu m-a vazut de 9 saptamani asa incat nu m-a putut privi cu indoiala.... 

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
printesika spune:
salut fetele....vroiam sa va intreb daca voi cumparati lucruri pt bebe inainte de nastere...recunosc la primul copil n-am cumparat dar acum as incepe sa-mi iau cate ceva ca atunci o sa fie vai de capul meu...
20+
simona9999 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxyaly Simona9999 doctorul tau a vazut rezultatul de la TT? Ce ti-a recomandat sa faci sa repeti testul sau sa faci amniocenteza.Stai linistita se poate ca rezultatul la TT sa nu fie stralucit si BB sa fie foarte bine nu te ingrijora te rog ca nu iti face bine. ![]() 17+ |
nu, roxyaly, nu am fost la doc, maine are program si ma duc. m-am interesat deja la alt lab sa repet testul, mi-au zis ca pana la 21 sapt..... iddea e ca val la 2 hormoni nu mi-au iesit bine beta hcG-ul ft mic, si estriol mai mare decat treb...........asa ca....nu arata bine. Si ziceam ca nu o sa ma afecteze acest rezult, indif ce o fi...dar am mai citit cate ceva pe net....m-am mai linistit putin, si pana maine, mai e putin...... desi cred ca tot sa repet o sa imi spuna sau sa fac amnio???? ceea ce nu am de gand inca........
offffffffff, testele astea.......... Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa fie bine
19+
miany75 spune:
fetelor ,va doresc o dupa-masa placuta si ne auzim mai pe seara ...ma duc sa fac piata ca s-au terminat si fructele si legumele!!
miany
20+
ionelamaria spune:
Simona incearca sa nu te stresezi pana maine... vezi ce va spune medicul... am auzit de laboratoare care dau rezultate aiurea... poate e si cazul tau si nu ai motive sa te stresezi. Iti tinem pumnii sa te intorci cu vesti grozav de bune de la medic... si sa nu uiti sa ni le dai si noua 

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
byabeatrice spune:
Salutare fetelor!!!
roxyaly, ionelamaria, felicitari pt primele miscari...cred ca este deosebit sentimentul...
simona9999 nu ii dastres copilului degeaba... DT si TT sunt doar niste estimari... si nimik concret. Sunt medici care nici nu recomanda DT sau TT tocmai ca sa nu se ingrijoreze pacientele degeaba...
Va pupik...

bya
15+
BEBE STRUMF
simona9999 spune:
ok, asa am sa fac, multumesc
Stiam despre TT ca da si rateuri..adica rezult false, dar cand vezi pe hartie...... negru pe alb..... parca nu pica asa bine...... Dar vedem noi de maine incolo
V-am pupacit
si mancati fructe si legume, cacvi au vitamine![]()
19+