Stie cineva sa ma indrume de unde se poate achizitiona mobilier de terasa la preturi accesibile? Nou sau second-hand.
La Praktiker au modele urate, la Mobexpert sunt frumoase dar scumpe. Este nevoie de 6 mese, 24 de scaune, 6 umbrele mari si 3 umbrele mici.
Cred ca mai bine ti le faci pe comanda, din lemn. Alege un model eventual de pe Internet si mergi la un atelier sa discuti detaliile. Eu stiu pe cineva priceput, insa nu e din Bucuresti.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
gabitzam - eu mi-am luat mobilier de gradina din lemn masiv (masa 1,80 si doua banci cu spatar tot 1,80m) si m-au costat 800 RON. Se fac la comanda, ce dimensiuni doresti. Sunt solide si rezistente.(modelul acela cu jumatati de butuci).
Le-am cumparat din Sinaia (iesirea spre Predeal) . Daca te intereseaza iti pot da nr. de telefon al persoanei respective. Am inteles ca face orice, inclusiv scaune, la aceasta cantitate probabil poti negocia) .
coltul meu de rai
Catalina, lbelciug, multumesc de raspuns. Dar este nevoie de ele in scurt timp, luate de gata de undeva, exclus livrare online sau pe comanda, care dureaza.
Alaturi de SEBI