Reclama sadica

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

loryi1974 nu e vorba doar de copii pana la 8 ani...copii sunt considerati pana la 14 ani.copilul meu cu siguranta nu l-a vazut, pt ca am grija sa-l feresc pe cat posibil de violenta.inclusiv povestile mai sus amintite cat si altele incerc sa i le cenzurez....are timp destul sa afle despre violenta....macar acum sa fie fericit. eu tin minte ca aveam cosmaruri cu scufita rosie si lupul sau cu lupul din capra cu 3 iezi....nu vreau sa aiba si copilul meu traume de genul asta.
eu am facut reclamatia pentru a proteja alti copii de aceste violente si sadisme....macar un factor sa dispar....chiar daca sunt multe altele...gen stirirle de la ora 5
in fine, ma bucur ca CNA a dat curs reclamatiilor facute si dupa ora 23 e ff potrivita difuzarea acestui spot. si mie mi se pare inedit....dar pt un copil care este in dezvoltare psihica si emotiva nu cred ca e de bun augur sa-l vada...parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

n-am copii inca, dar totusi m-a oripilat reclama respectiva. mi se pare proasta rau...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Reclama este proasta,cum am mai spus,targetul nu sunt copiii,asta e clar,e bine daca CNA incepe sa aiba grija de dezvoltarea emotionala a copiilor ,poate e cazul sa extinda curatenia.
Acum cred ca toti parintii sunt fericiti si isi pot lasa fara griji copilul in compania televizorului si calculatorului.
PS: daca ajungem la biata Scufita si la Tom si Jerry pe post de declansatori de stres psihic ,eu
Va doresc o vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

loryi1974 - ma bucur ca-ti sustii cu atata tarie punctul de vedere. Dar probabil nu suntem toate chiar asa
Inainte sa analizeze CNA-ul era de vazut pe multe posturi la te miri ce ore.
Copii au avut filme de desene animate pe Prima, ProTV, Antena1. Nu au voie sa se uite la ele din cauza ca nu sunt pe Minimax?
Eu nu ii las pe copii sa se uite la unele desene animate pe Jetix sau Cartoon.
Dar la un film de desene animate bun sper ca ne dai voie sa ne uitam fara sa fim considerati parinti rai.

Mergi la inceput

vreau sa va intreb cati din cei care ati postat a acest topic ati facut reclamatie la CNA?daca nu vreti sa scrieti aici va rog sa-mi raspundeti pe mail sau print-un PM.

eu sunt multumita de actiunea care am facut-o....as gandesc eu....poate nu sunt asa optimista cum sunt cei de la gusto....optimismul meu e mai roz...nu asa morbid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mie mi-a placut si am retinut esentialul: hraneste optimismul :)).

Nu inteleg de ce trebuie reclamat la CNA ca unul care nu are cap cade la un moment dat pe fereastra.
Nu e normal sa cada in aceste conditii? INcalca vreo lege a statului roman, a fizicii sau macar a bunului simt? :))

Mai degraba ar trebui reclamata la CNA prezenta saptamanala lui Dan Negru la teveu , nicidecum o reclama haiosica.

Cu toate ca nici asta nu ma deranjeaza , gasesc ca e ceva mai sadica decat reclama la pufuleti:

http://www.youtube.com/watch?v=4js45qZp-dM&feature=PlayList&p=C6E57BBD22F192AB&playnext=1&playnext_from=PL&index=22

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

whateverrrrrr, nu vreau sa intru in polemici

subiectul poate fi inchis deoarece scopul a fost atins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Ai perfecta freptate aici:

Citat:

Mai degraba ar trebui reclamata la CNA prezenta saptamanala lui Dan Negru la teveu

si aici:
Citat:
Cu toate ca nici asta nu ma deranjeaza , gasesc ca e ceva mai sadica decat reclama la pufuleti:

http://www.youtube.com/watch?v=4js45qZp-dM&feature=PlayList&p=C6E57BBD22F192AB&playnext=1&playnext_from=PL&index=22

Mergi la inceput