Reclama sadica
Raspunsuri - Pagina 2
moniboni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Sunt singura pe care o amuza reclama asta? www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele Andreea mama de Filip si Georgia |
ba nu, si pe mine m-a amuzat....
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Eliza5
Eu cred ca o iei prea in serios.. Iar decizia de cumparare in principiu ar trebui sa fie determinata de alte elemente, cum ar fi calitatea produsului :-) Lumea advertisingului e foarte ciudata.. si lucruri care bunului simt i se par absolut inacceptabile genereaza de fapt o crestere exponentiala a vanzarilor. |
Poate ca da...
E de-a dreptul dezgustatoare reclama, iar pufuletii nu sunt un aliment de baza. Eu cumpar fff rar.
nonna spune:
Socant. Doarme CNA in papuci? E difuzata des?
oricum nu cumparam marca asta de pufuleti si acum sigur nu o sa cumpar....
Nonna
dianad spune:
Eu de cate ori voi vedea acea marca de pufuleti voi simti o greata imensa. Din pv al marketingului nu si-au atins obiectivul daca in loc sa ma apropie de produsul promovat, ma indeparteaza.DianaD & Alexandru
Androix spune:
Reclama este difuzata destul de des, dar pe canale unde "se preteaza" ca sa zic asa, si anume pe canalele de muzica. Pe restul eu am vazut-o doar pe cealalta. Mai este una, nu am gasit-o pe youtube, una mai serioasa un pic, in loc de cap taiat un tip are cap de caine, la fel de amuzanta ca si prima
Oricum pe mine nu ma oripileaza in halul asta ca pe voi
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
blackpanterro spune:
Nu mi se pare nici urata, nici odioasa, nici morbida...doar putin cam imbecila.Ca si femeile semi goale ce fac reclama la frigidere pe aici.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
arleena spune:
pe mine ca adult si amatoare de filme horror ma amuza...e simpatica....dar ma gandesc ce naiba!?!?!?....pufuletii ii consuma mai mult copii...si daca vad la tv reclama nu cred ca e un impact psihic /emotional prea bun....
mai ales acum ca sunt in vacanata copii si se uita mai mult la tv mai ales cand sunt parintii la lucru. eu am avazut reclama pe mai multe posturi....intr-adevar pe cele de muzica e mai des difuzata...dar totusi...acolo nu se uita copii??
cum ziceam in primul post.....unde se ajunge cu atata violenta in jur??mi se pare un spot cu multe violenta si sadism in el....pe langa ca e decapitat ii mai cade si corpul de la etaj....adica se sinucide corpul???chiar nu am idee ce e in capul unora care fac spoturi de genul asta...unde produsul este si destinat si copiilor
sa stiti ca nu sunt chiar asa de buni pufuletii aia...eu ii iau la fiu-mio ca vrea surpriza din ei(de obicei ceva jucarie chinezarie ieftina dar e placerea lui sa caute surpriza printe pufuletii aia) daca avem chef de pufuleti luam alta marca.
cealalta reclama vad ca nu circula pe net ca nu e chia asa de "tare" ca asta....e mai soft...
mina spune:
A zis cineva odata (om important si celebru, dar imi scapa numele lui) asa "nu ma intereseaza ce scrii despre mine, atata vreme cat imi scrii corect numele". Mi se pare absolut adevarat. Orice fel de publicitate e buna.
Din acest punct de vedere reclama respectiva si-a atins scopul.
Poate ca e amuzanta, depinde de fiecare...si mie imi plac la nebunie bancurile seci si alea sadice cu Alinutza, dar asta nu inseamna ca ar tre sa le vada fi-miu....
Intrebarea mea e (ca ma uit rar la tv): chestia asta chiar se difuzeaza ?
Ca despre gustul pufuletilor nu stiu sa ma pronunt, ca nu mancam niciodata.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
arleena spune:
mina, da, se difuzeaza chiar destul de des....cel putin asta e impresia mea. macar daca ar fi doar dupa 00:00 dar...e si de dimineata la tv.