Piatra Neamt, Perla Moldovei (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Am citit de cateva ori ce mi-ati scris. Aveti mare dreptate insa si eu am fost educatoare si da-o incolo de treaba ca daca vrei si stii ce sa le faci copiilor ii potolesti. Parerea mea e ca ele speculeaza ca sa le mai duci una alta si atunci mai fac si ele cate ceva. Ma rog concluzia e s ca sunt furioasa pe sistemul ma-sii de kko dar cu asta tre sa jonglez si al meu sot e expert in asta, ca eu daca numai stat cu copilul am stiu de doi ani e mai grele treburile pt mine .

A sunat acum sotul la directoare si i-a zis ca s-a jucat dansa cu el cand suspina si ca apoi s-a linistit, a mancat si ca acum doarme si ca e bine. Sper sa nu fie vreo placa pe care ne-a servit-o si sa fie bine.

Pup! Multam!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ema am auzit ca sunt mult mai usoare despartirile daca il duce pe copil tati sau un bunic/bunica. Eu n-am putut testa , pt ca ai mei fiind 2, eu avand serviciul f. aproape de cresa(si de gradinita) a trebuit sa merg cu ei in fiecare dimineata. Dar stiu pe cineva cu tripleti care s-au acomodat mult mai usor cu despartirile si decurgea totul mai repede si fara proteste pt ca ii ducea tati lor si-i lasa dimineata.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Emma, e greu, stiu. Daca tu crezi ca e cazul sa dai ceva ca sa fie bine Andrei, fa-o, daca nu, nu. Tu esti in masura sa decizi asta..uneori un pachetel de cafea si o ciocolata fac minuni. Eu, personal, sunt contra datului de astfel de atentii nemeritate, insa daca asa stiu ca ii e mai bine copilului meu, atunci trec peste orice principiu. O sa fie bine, cu siguranta!
Criss, eu zic ca poti sa incerci sa mergi si tu cu Alessia, cred ca i-ar placea sa zburde in liniste pe acolo. Si noi vrem sa incercam dormitul la cort cat de curand...sper sa tina si vremea cu noi!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Ia uitati ceva frumos: http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM Mie mi s-a facut pielea purice. Impresionant!

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

laura,daaaaaaaaaaaaaaaa,acolo oameni care stiu sa se simta bine,colaborare si bun simt si multe altele din calitati pe care la noi nu prea se simt,sau daca e, cu moderatie ca cine stie nio luam in cap....
emma multa rabdare si intelegere cu doamnele de pe acolo ,ca apoi totul se rezolva si eu am mai scapat la ele ,un spin,o ciocolata mare la cine era mai cu mot si raaar si totul e ok.
ne auzim joi!!!!!?????criss,dana,ana,carmen,caya,maristef,ianusca,cristina si cine mai eeeee.......

carmen si stefiii

Mergi la inceput

Hihihi...la noi cu tati e mai greu....e mai usor cu despartirea de mine dar de tati...never ever . Hai ca m-am mai linistit. Intr-adevar si eu urasc sa dau cuiva "atentii" doar pt ca asa trebuie si persoana respectiva e o naspa dar asta e. Voi vedea cum decurg lucrurile.

La cort mergeam si noi inainte la Cuiejdel cand nu era facut drumul. Era natura in toata splendoarea ei. Acum s-au mai stricat treburile cu drumul ala plus ca de cand cu Andrei am dus ustensilele de stat la cort in pod. Asteptam sa mai creasca si....pe cai ca se filmeaza .

ha ha ha! cred ca n-am mai scris asa de mult pe un forum de ani de zile dar m-am descarcat si eu. oki doki toate bune. Acum vine ora 4 si ma duc sa-mi iau baiatul.

Mergi la inceput

Beton filmuletul! Tare de tot!

Mergi la inceput

Ema ma bucur ca 'te-am tras de urechi' (glumesc), ca uite asa ai inceput si tu sa scrii mai mult. Chiar ma bucur si sper sa reusim sa te sustinem macar moral, daca prea multe sfaturi inteligente nu o sa reusim sa-ti dam.

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare fetele !!!Am disparut din peisaj o perioada,dar...am revenit !.Vad ca ati fost si la mare,pregatiti iesiri cu cortul( cred ca ar fi fain,nu am fost niciodata!)Imi este cam frica...sa nu ma pape ursul .

EMMA - Eu cred ca am fost super norocoasa,nu am avut nici o problema in adaptarea lui Razvan la cresa,a mers acolo de la 1 an si 8 luni.In prima zi nu a plans deloc( una ca nu stia ce se intampla acolo si cand a vazut atatia copii acolo...oooooooooo,acolo era de el!!!S-a intamplat ( darnu mai mult de doua ,trei ori ) sa se mataie un pic cand il lasam,dar dupa ce vedea ca am plecat(tot la fel,doamnele de acolo daca vedeau ca incepe scartaiala,ne trimitea repede sa plecam,si ne spuneau ca se descurca ele,caci copilul cat te vede acolo atat plange )apoi se oprea si nu se mai miorlaia.
Dar ma gandesc ca atunci era micut,el s-a obisnuit repede acolo,dar acum am emotii,ca la toamna merge la gradinita,schimba caminul,colegii,doamnele...si acum ma gandesc ca poate nu o sa vrea aici,ci...poate ma pune sa-l duc tot la cresa !!!
Pupici la toate fetele

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Poate daca s-a adaptat repede la cresa o sa fie bine si la gradinita.

Andrei de obicei nu plange am zis si repet daca ii distragi atentia cu ceva joaca. Altfel, fiind dimineata si trezit din somn, e mofturos si e greu sa-i intri in gratii.

Om vedea maine cum va fi.

Mergi la inceput