Piatra Neamt, Perla Moldovei (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!!!
naaaaaaaaa si eu care vroiam sa fac invitatia la hamsie si berica,naaa bravo lauraaa si abia asteptam sa ne vedem joi si cat mai multe fete!!!!!!
vine si o cafeaa bunaaaaaa ,parca azi e mai bine soareee si ce spuneai lora ,munte ceva????mom.nu stim ce facem in wek ca sotiorul e fugit prin tara un pic si nu stiu cand vine dar un ceahlau il facem cu siguranta si poate chiar duminica,ca atunci e sigur acasa,ca sambata mai muncesc din oameni,asa ca poate ne auzim la tel si cine mai vrea ramane sa discutam pe joi
apropo va arat un site sa l vizitati ,de camping care arata fantastic,vrem sa ajungem acolo, au fost niste preteni si au fost fff multumiti mai ales ca au stat si cu copii mici la cort ,asa ca asta intentionam in urmat vreme,la cort!!!!!!!!!!si nu e scump ,sa nu va sperie pret in euro.
http://www.szovata.hu/roman/index.html ,dati aici si o sa vedeti ceva mumos,acu depinde de preferinte
caya,am primit mesajul ,te voi suna azi daca nu e prea tarziu,astept sa ne vedem.
saluti toate feteleeee si copilasii!!!!si poate reusim sa ne vedem joi!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hello!
Carmen, ti-am editat mesajul, ca lipisei ',deci' de adresa si nu mergea site-ul ala. Pare fain, dar mi-ar fi placut sa vad poze mai multe pe site, ca sa ma convinga. Intr-adevar preturile nu sunt mari deloc. Dar ca sa merite drumul pana acolo, ar trebui sa fie destul de fain. Poate te duci tu si ne spui si noua cum e.

O zi buna sa aveti!!!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Carmen, arata fain camping-ul.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

laura ,dar dai in dreapta in site si sunt ff multe poze care iti arata cum e acolo,iti arata separat,asa stiu ...dar am sa merg si o sa va povestesc cum e,cu siguranta!!
spor la munci fetele

carmen si stefi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenstefi

laura ,dar dai in dreapta in site si sunt ff multe poze care iti arata cum e acolo,iti arata separat,asa stiu ...dar am sa merg si o sa va povestesc cum e,cu siguranta!!
spor la munci fetele

carmen si stefi

Ahaaa, acu am vazut, eu ma asteptam sa le gasesc altfel in pagina. Hmmm.. fain. Dar parca prea inghesuit, prea erau toti aliniati unul langa altul, fara prea mult 'spatui intim'. Mna ... eu si carcoteala mea ...

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna fetelor.
Eu sunt bucuroasa dar si putin dezamagita, au venit in sfarsit parintii mei acasa dar nu e chiar asa cum ma asteptam eu. Probabil sunt eu prea egoista.

Laura si sotul meu vrea sa mearga cu Andrada la Baicu cu cortul in week end.Eu nu cred ca vin, parca nu ma incumet cu Alessia ... ma mai gandesc. Ar fi fain o rulota .

Ati vazut ce inundatii au fost la mare? Cum arata plaja?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Ema de-a lungul tipului am observat si ne-am prins ca asta e stilul tau, dar ne-ar fi placut pur si simplu sa fii mai comunicativa cu noi Sincer, ma bucur ca prima zi a mers bine. Mai ales ca l-ai lasat din prima pana la 16. Bafta, sa mearga in continuare la fel de bine! Desi mai bine te previn ca e posibil ca atunci cand o sa vada ca il duci zilnic sa nu mai fie asa incantat. Ai mei au plans cam o luna in fiecare dimineata si dupa ce au incetat plansul, tot nu au mers cu prea multa tragere de inima. Dar priveste si partea buna: colectivitatea o sa fie extraordinara in dezvoltarea lui. Si acolo sigur e mai in sigurantza decat lasat acasa cu o tanti pe post de bona in care nu ai grozav de multa incredere (sunt si bone super, dar sansele sa le gasesti ...hmm). Vine si vacanta de la 1 august ... O sa fie bine. Bafta!

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Da, ai avut si de data asta dreptate. Azi l-am dus de dimineata (nu ca ieri de la 10) si m-am bucurat ca n-a plans, insa cand l-a luat doamna de acolo in clasa (mi s-a parut cam prea brusc - ca eu stau si-i explic mereu) s-a pus pe un plans.... eu incerc sa rezist eroic pana la 4 dar e naspa rau. Am stat un sfert de ora pe langa usa pe acolo am vazut ca doamnele de acolo n-au nici o sansa sa-l impace (nici nu mi s-a parut ca au incercat prea tare) am deschis usa si l-am scos afara(s-au dat alea ochii peste cap) si l-am linistit imediat explicandu-i aratandu-i desenele de pe pereti etc. Am vrut sa mai stau cu el dar l-au luat din nou brusc ca cica asa trebuie sa nu ma vada. M-am enervat rau de tot si am plecat furioasa (cred ca o luam de par pe madam aia).

Asa sunt ele invatate cu duritatea asta cucare eu nu sunt deloc de acord.Andrei nu plange daca-l luau si se jucau cu el. Dar am discutat cu nasa mea si mi-a zis ca tre sa le dau ceva mereu ca sa fie putin mai atente cu el (ca cica s anu ma astept la minuni). Ufff! Doamne! Asa a fost de greu si la voi?

Pai sigur maine nu va mai vrea sa mearga .

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Nu stiu ce sa zic. Poate am fost eu mai norocoasa dar eu nu am dat nimic niciodata la cresa sau gradinita. Si Andrada a plans la cresa 3 saptmani si cand o duceam si cand o luam dar pana la urma s+a obisnuit. A inteles ca nu se poate altfel, ca mami si tati merg la servici si cand ne intoarcem o luam si pe ea de la serviciul ei. Si intradevar nu stateam prea mult la usa, o schimbam, o pupam si o asiguram inca o data ca vin dupa ea dupa ce se trezeste si plecam. Gata. Incepea sa planga dar se lua cu copiii, cu doamnele si uita. Mi se rupa sufletul dar nu am avut alta solutie.
Stiu ca te doare dar gandestete ca ele au 20-30 de copii acolo si trebuie sa se ocupe cate putin de fiecare. Nu au timp de prea multe corcoleli.
Eu una nu as rezista in meseria asta nici juma de zi.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Ema, du-te si vorbeste cu doamnele de la gurpa, dar si cu asistenta sefa. Explica-le ca tu vrei sa ai timp sa vorbesti cu baiatul dimineata, sa-l lasi linistit, nu sa ti-l ia asa din maini. E drept ca la marea majoritate a copiilor e mai eficient sa le distragi atentia, sa ii schimbi repede, un pup scurt si o promisiune "vine mama si te ia cand termina serviciul" si dat in grija asistentelor. Adica sa fie despartirea scurta si la obiect. Cu cat intarzii cu explicatii si rugaminti, cu atat risti ca cel mic sa inteleaga ca daca se agata de tine si plange mai tare, il iei acasa. Dar sunt si copii care pur si simplu inteleg explicatiile si le accepta. Conteaza (pt adaptarea lui si pt viitorul la acea cresa) cum se comporta doamnele de acolo cu el. Spune-le (fara sa fie un ton acuzator, doar asa, sa le lasi impresia ca vrei sa le ajuti sa comunice mai bine cu Andrei si sa-l inteleaga mai usor) cum ai vrea sa se poarte cu el: sa nu tipe,sa nu-l loveasca(in mod normal nu ar trebui sa fie nevoie sa spui asa ceva, ele nu ar trebui sa bruscheze absolut deloc nici un copil, dar ... mai bine le spui ca tu nu-l lovesti nicioadata, ca sa priceapa) sa nu il oblige sa faca diverse lucruri daca nu vrea (de ex. sa nu-l forteze sa manance sau sa doarma).
E greu si pt tine si pt Andrei, dar daca reusiti sa treceti de primele 2-3 saptamani, o sa fie bine. E important sa urmaresti si sa incerci sa-ti dai seama daca femeile de acolo se comporta aiurea cu el (ca sunt mai severe decat tine, e una, dar sa nu exagereze cu severitatea si sa il faca pe Andrei sa nu mai vrea deloc la cresa).

Bafta!

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ufff! Multumesc! Stiu ca ati trecut prin asta dar mie mi se pare tare greu sa-l las sa planga asa. Asa mi-a zis si sotul sa incercam - cu vorba buna - sa le explicam ce fel de copil e Andrei si cum ne purtam noi cu el. O sa incerc. Stiu ca eu nu sunt asa maleabila ca el dar am sa incerc. Pentru binele lui Andrei. Trebuia sa-l ia usor ca sa poate sa mai vrea sa vina la cresa. Om vedea.Ma duc la 4 dupa el si sa vad maine cum ne descurcam. Cred ca-l las pe sotul sa-l duca ca sa nu-l mai aud cum plange ca ma topesc.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput