Neda

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

wow, dar ce bine cunoasteti situatia!

ANDRADA, mai explica odata si pe intelesul meu. bravo tie pentru atata informatie detinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Top stories pe Press tv :(((

http://www.presstv.ir/ , nimic despre ce se intampla acolo...decat ca nu vor anula alegerile masluite si ca se cere incetarea protestelor. Nimic altceva.A, ba da, Ahmadinejad se pregateste de juramant...

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

Pai ce te astepti? Cand a fost revolutia in Romania nu mai tineti minte ca regimul vroia sa-i convinga pe oameni ca totul e normal?
Cei care protestau erau "golani" mani****ti de "agenturile straine".

Am avut 7 ani atunci dar am aflat mai tarziu ca asa a fost :).
Eu ma intreb de ce lucreaza europenii pt ei pt cei ce relateaza asa zisele stiri pe Press TV sunt englezi?ok, jobul plateste facturile dar totusi ma intreb ce simte un ziarist cand e fortat sa vorbeasca aiurea in tramvai despre vreme cand tara e in foc.Eu as avea o mare problema cu asta.

Adriana si Aidan - 3 ani

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Neda era foarte frumoasa
poze www.telegraaf.nl/jsp/foto_window.jsp?id=http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00637/neda_meerdere_foto637011d.jpg&caption= ©right=AFP &artid=4231902&artsec=buitenland&artparsec=buitenland&arttit=Vermoorde Iraanse stond in file br / " target="_blank">aici

Ziarul olandez telegraaf spune ca ea era blocata in trafic si a murit nevinovata si ca nu facea parte din partea de protestatari.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Sorry din nou pt faza cu unghiile......da' nu le dau jos nici sa ma picuri cu ceara.
Da...deci cele trei politii sunt: cea normala,care intervine in chestii civile; pe urma e aia care intra pe fir cand lucrurile incep sa fie cu semnul intrebarii pentru diversi; iar a treia e cea mai aiurea,nu au sentimente, stiu sa terorizeze,stiu sa omoare ,vin dupa tine si-n gaura de sarpe si adopta atitudinea de kamikaze,doar sa-si atinga scopul. Aceasta politie este raspunzatoare de moartea unchiului sotului meu,care, tanar fiind si satul de toate porcariile din tara, a indraznit si a ucis pe un lider politic,de altfel nu foarte important.Au venit si l-au inchis,pe urma el a fost ajutat sa scape, sa iasa ilegal din tara, sa fuga in Germania,dupa care, la vreo patru ani, i-au dat de urma si l-au impuscat. Si asta se intampla acum 20 de ani.
Ma bucur enorm ca banii din conturile fiului "Liderului Suprem" au fost blocate,asta s-a intamplat de ieri. Sunt bani cu nemiluita acolo,in timp ce multi oameni acolo sufera de saracie.
Ahmadinejad ar fi castigat, poate, oricum alegerile, pentru ca a promis marea cu sarea prostimii,care detine ponderea in Iran. Inafara Tehranului,unde oamenii sunt destupati la minte si cu gandiri mai pro, restul tarii chiar ca traieste asa ca in Evul Mediu.
Ce sa zic? De mult asteptam sa se intample asa ceva acolo. Pacat de o tara atat de frumoasa cum este Iranul, sa fie ascunsa de lume datorita unor conceptii bolnave ale unui singur idiot, care taie si spanzura. Le tin pumnii,cu toate ca chiar daca acum va fi un succes, trebuie multe generatii sa se nasca pentru a se vedea ceva schimbat in Iran.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu pot sa cred ce imi aud urechile pe Democracy Now....un tanar a fost ucis si familiei i s-a spus ca nu pot avea trupul decat in urma unei taxe de $3.500 ca si taxa de glont(cel cu care a fost ucis)...ca apoi sa renunte la ideea de taxa si sa le dea trupul dar in schimbul promisiunii ca inmormantarea nu va fi publica(banuiesc ca sa nu fie transformat in martir)...

Adriana si Aidan - 3 ani

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Merci Cristina. Amotostivuitoritei e de fapt Ahmadinejadul care in realitate il chema A-lu-spoitoru dar si-a schimbat numele de cind si-a gasit vocatie politica ca la musulmani numele e juma de credinta (kidding nu sariti). Iranienii astia sint insulari in aria lor, nu numai ca sint arieni/persani (mai putin de jumatate acu) deci nu arabi (afganistanul mai facea parte din imperiul persan dar nu a pastrat decit un procent si mai mic de persani desi limba originala Dari e de fapt persana/farsi si e majoritar sunni), dar majoritatea lor sint shia, adica religia musulmana minoritara. In mod normal nu prea se identifica cu nici unul din tarile din jur, afganistanul desi pashtun e mai degraba tribal, iar ceilalti sint arabi si sunni. Istoric, fizic, antropologic, cultural iranienii sint deosebiti de cei din jur, poate de aici revolta. E interesant ca bahai-smul e pedepsit cu moartea si zoroastrismul e recunoscut ca religie in Iran.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada
E interesant ca bahai-smul e pedepsit cu moartea si zoroastrismul e recunoscut ca religie in Iran.

Zoroastrismul e recunoscut? tolerat? nu e pedepsit?
Asta chiar ca e interesant!
Nu m-as fi asteptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Zoroastrenii au si un loc in parlament.
Si tot ca fapt divers mai exista un evreun Afganistan, Zebulon, spala moscheeea aia de 40 de ani, ii mai dau sa manince musulmanii din jur cind incearca sa il si converteasca. Erau doi dar s-au certat

Mergi la inceput