Raspunsuri - Pagina 2
Hilde spune:
Evenimentele in detaliu se gasesc pe Huffingtonpost.
http://www.huffingtonpost.com/2009/06/13/iran-demonstrations-viole_n_215189.html
blackpanterro spune:
Cristina dar sunt de acord cu tine :).Ai spus si tu ce am spus si eu despre americani. Nici nu poate fi vorba de interventie americana acolo.Momentan liderul suprem - ma incovoi cand il numesc asa - nu vrea discutii cu nimeni si nici nu vrea sa admita ca alegerile au fost masluite in mod ordinar.oare el chiar crede ca poti numara manual 11 milioane de voturi in 2 ore?
Cat despre inlaturarea lui Ayatollah, eu sunt de acord ca lumea vrea inlaturarea lui si a sistemului dar nu stiu cat de realizabil este asta. Cum am zis in 79 au luptat pt inlaturarea dictaturii Shah-ului si au obtinut alta dictatura.
Eu admir spiritul iranienilor de rand, vor sa inceteze sa traiasca in evul mediu si sper sa si reuseasca.
Adevarul este ca multi experti au spus ca rascularea lor se datoreaza numai faptului ca au fost mintiti la alegeri. Ahmadinejad ar fi castigat oricum dar nu cu atat de multe voturi si toata lumea ar fi fost ok.
Noi avem Sky si prindem programul Press TV, program de stiri iranian care in timp ce celelalte programe de stiri vuiesc cu ce se intampla in Iran ei arata sport sau alte chestii usoare, noroc cu Twitter ca reusesc sa prinda informatii de dinafara si invers. Oare o mai fi functionand ca restul au fost interzise...
Un lucru e sigur, nimeni nu poate fi oprit de la a primi drepturi fundamentale, care in Iran sunt inexistente, o vesnicie.La un moment dat cei asupriti isi vor castiga libertatea, istoria a demonstrat asta in repetate randuri, ramane sa vedem cate "Neda" vor fi sacrificate pt asta...
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Andrada spune:
Cristina, nu le place de ayatolahul actual (e khamenei si mie tot khomeini imi vine sa ii zic) si-l prefera pe rival Rafsanjani(ca si ala il cam sapa) cum il prefera pe Mousavi (care a facut revolutia culturala pe de alta parte) lui Ahmad-i-nejab sau a inceput sa ii supere ideea de lider religios?
Cum sint privite cele 3 politii?
Ma gindesc ca bunicii nu prea stiu nimic ptr ca probabil nu twitter una-doua si ca sa ajungi acum pe internet in Iran trebuie sa proxy prin toate serverurile lor de monitorizare
Hilde spune:
Sunt pe internet cei care stiu sa foloseasca proxy servers.
Astazi zic ca toata lumea trebuie sa mearga la bazar, "la cumparaturi". Dar nu cumpara nimic. : ) )
blackpanterro spune:
Top stories pe Press tv :(((
http://www.presstv.ir/ , nimic despre ce se intampla acolo...decat ca nu vor anula alegerile masluite si ca se cere incetarea protestelor. Nimic altceva.A, ba da, Ahmadinejad se pregateste de juramant...
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Hilde spune:
Inca un site:
http://andrewsullivan.theatlantic.com/the_daily_dish/
Nu le fac reclama dar fac treaba foarte buna zilele astea. :)
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Top stories pe Press tv :((( http://www.presstv.ir/ , nimic despre ce se intampla acolo...decat ca nu vor anula alegerile masluite si ca se cere incetarea protestelor. Nimic altceva.A, ba da, Ahmadinejad se pregateste de juramant... Adriana si Aidan - 3 ani A ticket to hell has never been funnier |
Pai ce te astepti? Cand a fost revolutia in Romania nu mai tineti minte ca regimul vroia sa-i convinga pe oameni ca totul e normal?
Cei care protestau erau "golani" mani****ti de "agenturile straine".
Andrada spune:
Pai juramintul era la sfirsitul lui august. Se grabeste Amotostivuitoritei (ceva de genul asta il chema inainte sa se dea virtuosul natiunii) dar e clar ca sint speriati.
Pe de alta parte Mousavi inainte sa se dea tot green-eco a dat femeile afara din universitati.
Cel putin e oleaca mai intelectual
A
Hilde spune:
Cica "Amotostivuitoritei" are cancer la plamani. Se pregateste sa predea stafeta fiului sau.
Ups, Uk tocmai a blocat fondurile de incoronare.: )
"Unsourced reports are circulating, meanwhile, that British banks have frozen $1.6bn in funds belonging to Mojtaba Khamenei, son of the supreme leader," the Guardian reports. "